Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

όχι ακριβώς "εργαλείο" αλλά θυμάται κανείς πότε βγήκε τελευταία φορά στα ράφια η καφετιέρα του lidl (Silvercrest);

Είδα χτες μια στο LIdl Νίκαιας στη Θηβών, αν σε βολεύει. Νομίζω 55 προσφορά

lidl-xristougenna-2017-silvercrest-kafetiera-kai-vrasthras-neroy.jpg

Δεν είχαν ακουστεί και πολύ καλές κριτικές, αν θυμάμαι καλά

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν είχαν ακουστεί και πολύ καλές κριτικές, αν θυμάμαι καλά

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εμένα 1 χρόνο τώρα δεν έχει πει τίποτα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Επειδη με τσιγκλαει το επερχόμενο κολωνατο δραπανο, τι ευρος βυθισης εχει? 60 χιλιοστα?

Μαλλον μας τρολαρεις
αφου εχεις ενα ιδιο !!!!!

Καλησπέρα σε όλους
Σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ με το φαλτσοπρίονό μου. Ένα parkside PZKS 1500 A1 στο οποίο εδώ και αρκετό καιρό είχε σταματήσει να ανάβει το λέηζερ. Από όσο έψαξα σχετικά κατάλαβα ότι είναι σύνηθες πρόβλημα και οι περισσότεροι το αφήνουν χαλασμένο θεωρώντας ότι δεν είναι και τόσο αναγκαίο. Προσωπικά όμως εμένα με ενοχλούσε πολύ που δεν άναβε. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω όσους έχουν το πρόβλημα ή πιθανόν το πάθουν στο μέλλον.
Για να το λύσω αναγκάστηκα να κόψω σε κάποιο σημείο το καλώδιο τροφοδοσίας που φεύγει από τις μπαταρίες και πάει στο λέηζερ γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να αποσυναρμολογηθεί από το φαλτσοπρίονο. Αφού το έκανα αυτό το έλεγξα με ξεχωριστή τροφοδοσία και είδα ότι το λέηζερ άναβε. Η επόμενη κίνηση ήταν να ελέγξω το κουτάκι που μπαίνουν οι μπαταρίες και το διακοπτάκι. Τελικά το πρόβλημα ήταν στο διακοπτάκι. Μετά από έλεγχο φαίνεται ότι από κάποια μικρά ανοίγματα πέρασε εσωτερικά του σκόνη από τα πριονίδια και δεν επέτρεπαν να γίνει επαφή και να δώση ρεύμα. Προσωπικά πήρα την απόφαση να ανοίξω το διακοπτάκι και να το επισκευάσω. Θέλει μεγάλη υπομονή και προσοχή να ξανατοποθετηθούν σωστά τα πολύ μικρά εξαρτήματα που έχει μέσα (λαμάκι , και ένα μικρό πειράκι με ελατήριο. Αφού πρώτα το καθάρισα εσωτερικά αφαιρώντας τη σκόνη και προσθέτοντας λίγο wd40. Τέλος με διάφανη σιλικόνη σε μικρή ποσότητα έκλεισα καλά τα πολύ μικρά ανοίγματα για να μην ξαναπεράσει η σκόνη. Επίσης τα σημεία που οι βίδες στερεώνουν το κουτάκι για τις μπαταρίες έχουν μικρά καινά τα οποία επίσης σφράγισα με σιλικόνη. Επειδή αναγκάστηκα να κόψω το καλώδιο παροχής και επειδή το μήκος είναι πολύ περιορισμένο και δεν μπορούσα να δουλέψω πρόσθεσα ένα μικρό κομμάτι νέο καλώδιο σαν επέκταση και κόλλησα με καλάϊ τις ενωσιές και τις μόνωσα με μονωτική ταινία, καλύτερα θα ήταν να βάλω θερμοσυστελλόμενο αλλά δεν είχα άλλωστε δεν είναι και σοβαρό πρόβλημα. Αφού τα τοποθέτησα πάλι στη θέση τους και έλεγξα ότι ανάβει ευθυγράμμισα το λέηζερ όσο το δυνατόν καλύτερα με τη βοήθεια των 2 βιδών που στηρίζεται και έχει λίγα περιθώρια για τη ρύθμιση.
Τώρα αν στο μέλλον μου το ξανακάνει τότε θα πρέπει ή να ψάξω μήπως βρω ίδιο διακοπτάκι να το αλλάξω ή να το βγάλω εκτός και να συνδέσω ένα εξωτερικά. Μπορείτε να δείτε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

https://postimg.cc/gallery/2gcbq02y4/

Επειδή πάντα πάει η σκόνη στο διακόπτη εγώ το κάλυψα με διάφανη ταινία.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή πάντα πάει η σκόνη στο διακόπτη εγώ το κάλυψα με διάφανη ταινία.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το είχα κάνει κι εγώ αλλά περνάει από την κάτω μεριά πρέπει να ξεβιδωθει δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχω με τη σιλικόνη. Θα δείξει με τον καιρό

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενδιαφέρον σχόλιο.
Ωραίος !! μπράβο στην υπομονή σου. τα κατάφερες μια χαρά. ελπίζω να μην σου το ξανα παρουσιάσει και ξανά απ την αρχή...
Ευχαριστώ κι εγώ ελπίζω

Last edited by a moderator:
Mπραβο Γιαννη, καλη δουλεια και πολυ ενδιαφερουσα η αναρτηση σου για το φαλτσοπριονο της Parkside.
Ευχαριστώ, την καλημέρα μου

Μπραβο ρε Γιαννη!
Παντω καποια απο τα πρωτα μοντελα ηταν απο την μανα τους ελαττωματικά.
Το πρωτο που αγόρασα στο μισάωρο επεστραφει και αγορασα 2 για να πετυχω αυτο που θα δουλευε το λειζερ.
Και ναι ΕΙΝΑΙ ΒΟΉΘΕΙΑ το λέιζερ!

Μπραβο ρε Γιαννη!
Παντω καποια απο τα πρωτα μοντελα ηταν απο την μανα τους ελαττωματικά.
Το πρωτο που αγόρασα στο μισάωρο επεστραφει και αγορασα 2 για να πετυχω αυτο που θα δουλευε το λειζερ.
Και ναι ΕΙΝΑΙ ΒΟΉΘΕΙΑ το λέιζερ!
....

Κωστα βγαζει δεν ειναι διαθεσιμο σε μυνημα χωρις να δειχνει εργαλειο.

Σε pc δείχνει μια χαρά

30aa4f.jpg

Το μαζικο κλικαρισμα των χρηστων του avclub εριξε τον σερβερ του LIDL. :BDBDG54:
οχι Κυρ, μια χαρα το εμφανιζει
Καλο εργαλειο με μονο 22 ευρω και ρυθμιση στροφων, εντυπωσιακο σε αυτη τη τιμη