janpap08
AVClub Addicted Member
Άντε ντε ...περιμένω και εγώ πόσο καιρό να φέρει τίποτα, είδα και αυτά που είχε ανεβάσει ο φίλος από το Ιταλικό , αλλά όλο άκυρα τρώμε.
Στα τέλη θα τα δώσει Κώστα...
Στα τέλη θα τα δώσει Κώστα...
Οχι για πολλα ζορια. Ειχα παρει ευτυχως του μεγαλους με τη μαυρη σκανδαλη. Ειναι οι αγαπημενοι μου. Μετα πηρα την επομενη χρονια αυτους με την κοκκινη λαβη στο μικρο σετ. Δεν εσφιγγαν το ιδιο. Η σκανδαλη σαν να μην ειχε "ελαστικοτητα" ,αν μπορω να το περιγραψω σωστα, και απο το ζορι πριν μια εβδομαδα εσπασε απο τον ενα μεσαιο. Δεν θα αγοραζα παλι με κοκκινη λαβη, αν ειχε τους παλιους με κλειστα ματια.Οι σφιγκτήρες με την σκανδάλη λένε τίποτα? Αν είναι να πάρω 2-3 ζευγάρια από τους μεγάλους.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι σφιγκτήρες με την σκανδάλη λένε τίποτα? Αν είναι να πάρω 2-3 ζευγάρια από τους μεγάλους.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με την κοκκινη λαβη δεν εσφιγγαν ουτε ετσι. Οι ξυλινοι Klemsia που εφτιαξα μονος μου ειναι καλυτεροι....Αν και βρισκεις στην αγορα φτηνοτερους στην ιδια ποιοτητα, ειναι καλοι. Εχω μπολικους και δεν ειχα ποτε θεμα.
Δεν χρειαζεται να σφιγγεις μεχρι να ασπρισει το χερι, ειναι μυθος αυτο το σφιξιμο μεχρι θανατου για να κολλησουν δυο ξυλα![]()
Αυτό το γωνιόμετρο/αλφάδι/διαβήτης μου έλειπε. Οπότε θα ....θυσιαστώ !
Όντως μπορεις με ένα ρουτερ να κάνεις πάρα πολλά πράγματα με την πληθώρα κοπτικών που κυκλοφορουν αλλά να προσέχεις πάρα πολύ γιατί είναι και πάρα πολύ επικίνδυνο εργαλείο καθώς περιστρέφετε το κοπτικο σε απίστευτες ταχύτητες και σε κλάσματα δευτερολευπτου μπορεί να κτυπήσεις. Ποτέ μην σηκωνεις το ρουτερ από την επιφάνεια που κόβεις αν δεν έχει σταματήσει πλήρως και μπες να δεις βιντεακια στο YouTube για την λειτουργία τους ώστε να έχεις μια ιδέα.Και εγώ λέω να δοκιμάσω τους σφιγκτήρες,γτ έχω μόνο τους παραδοσιακούς,όπως επίσης το σκέφτομαι και για το ρούτερ.Δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου αλλά έχω καταλάβει ότι με ένα ρούτερ αλλάζεις επίπεδο σε αρκετές κατασκευές.
Φθηνότερους δύσκολα να βρεις...αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για σετ με 4 μικρούς ή 2 μεγαλύτερους.Ενταξει θα μου πεις και 30 πόντοι μικροί είναι αλλά αν καταφέρει να σφίξει και τους 30 πόντους και όχι έως 29 πχ, εμένα θα με βολεψουν σε αρκετές κατασκευές.Αν και βρισκεις στην αγορα φτηνοτερους στην ιδια ποιοτητα, ειναι καλοι. Εχω μπολικους και δεν ειχα ποτε θεμα.
Δεν χρειαζεται να σφιγγεις μεχρι να ασπρισει το χερι, ειναι μυθος αυτο το σφιξιμο μεχρι θανατου για να κολλησουν δυο ξυλα![]()
Αυτό το γωνιόμετρο/αλφάδι/διαβήτης μου έλειπε. Οπότε θα ....θυσιαστώ !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.