Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπάμπη για 25 το συζητάς ...το μηχανάκι δείχνει πολύ καλό ...500W. Και με κόλετ των 6mm ... μηχανάκι για πάρα πολλές χρήσεις.
Γενικά ότι έχει στο φυλλάδιο από εργαλεία είναι όλα καλά για όσους δεν έχουν κάτι αντίστοιχο.

Το τροχακι ξέρει κανείς αν έχει διακόπτη συνεχούς λειτουργίας;

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπάμπη για 25 το συζητάς ...το μηχανάκι δείχνει πολύ καλό ...500W. Και με κόλετ των 6mm ... μηχανάκι για πάρα πολλές χρήσεις.
Γενικά ότι έχει στο φυλλάδιο από εργαλεία είναι όλα καλά για όσους δεν έχουν κάτι αντίστοιχο.

Καλημέρα.
Με ψήνουν κι εμένα, ειδικά το ρούτερ (τροχό μόλις πήρα, αλλιώς θα τον έπαιρνα σίγουρα, λόγω ρυθμιζόμενων) :)
Αλλά αυτός ο ευθύς λειαντήρας από το πολυεργαλείο τι ακριβώς διαφορά έχει, εκτός από το ότι παίρνει πιο φαρδιά εξαρτήματα; Κι αυτό σημαντικό είναι, βέβαια, αλλά αξίζει μόνο για αυτό;

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα.
Με ψήνουν κι εμένα, ειδικά το ρούτερ (τροχό μόλις πήρα, αλλιώς θα τον έπαιρνα σίγουρα, λόγω ρυθμιζόμενων) :)
Αλλά αυτός ο ευθύς λειαντήρας από το πολυεργαλείο τι ακριβώς διαφορά έχει, εκτός από το ότι παίρνει πιο φαρδιά εξαρτήματα; Κι αυτό σημαντικό είναι, βέβαια, αλλά αξίζει μόνο για αυτό;

Ευχαριστώ.

O ευθυς λειαντηρας ειναι απλως ενα πιο ισχυρο ροταρυ Dremel που παιρνει μεγαλυτερα bits. Εαν εχεις βαρια χρηση λειανσης/γυαλισματος που θες διαρκεια χωρις να ζεστενεται και μεγαλη ροπη, αγοραζεις αυτο.
Προσωπικα δεν μου χρειαστηκε ποτε ευθυς λειαντηρας σε οποιοδηποτε μαστορεμα, παντα ενα dremeloειδες ειτε ενα δραπανο με το αναλογο bit εκανε τη δουλεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

O ευθυς λειαντηρας ειναι απλως ενα πιο ισχυρο ροταρυ Dremel που παιρνει μεγαλυτερα bits. Εαν εχεις βαρια χρηση λειανσης/γυαλισματος που θες διαρκεια χωρις να ζεστενεται και μεγαλη ροπη, αγοραζεις αυτο.
Προσωπικα δεν μου χρειαστηκε ποτε ευθυς λειαντηρας σε οποιοδηποτε μαστορεμα, παντα ενα dremeloειδες ειτε ενα δραπανο με το αναλογο bit εκανε τη δουλεια.

Ευχαριστώ πολύ, Χιώτης. Κάπως έτσι το φανταζόμουν :)

Παιδια προσοχη καθως το ρουτερ που ειχε φερει την τελευταια φορα ειχε τζογους.
Το πηρε φιλος το ελενξαμε και επεστραφει.

Τωρα τους σφικτηρες του εγω προσωπικα δεν τους εκτιμω παιδιά.

Παιδια προσοχη καθως το ρουτερ που ειχε φερει την τελευταια φορα ειχε τζογους.
Το πηρε φιλος το ελενξαμε και επεστραφει.

Ξέρουμε αν είναι το ίδιο μοντέλο;

Μπάμπη για 25οŸ‚ το συζητάς ...το μηχανάκι δείχνει πολύ καλό ...500W. Και με κόλετ των 6mm ... μηχανάκι για πάρα πολλές χρήσεις.

Το είχα σταμπάρει Νικόλα από παλιά αλλά επειδή δεν παρακολουθώ πότε και τι εργαλεία βγίνουν κατα καρούς όλο το ξεχνούσα.
Μάλλον θα το τιμήσω αυτή τη φορά.

Εσυ εισαι της παλιας καλης σχολης και τα ξερεις αυτα..:ernaehrung004:

Όντως,αλλά μπλέξαμε εδω μέσα με τον Νίκο :grinning-smiley-043 και χωρίς παλμικό (απ το lidl φυσικά),ούτε βίδα δεν βιδώνουμε...:flipout:

Σκούριασαν τα κατσαβίδια! :flipout:

Και γιά να δεις περιποίηση το εργαλείο...

https://www.youtube.com/watch?v=A5E6I8yZkzU

:flipout:

Πάνο :worshippy:

Κυριάκο το διάβασα πάλι αυτό με τους τζόγους ...γίνε πιο σαφής για να βοηθήσεις τον άνθρωπο που θέλει να αγοράσει. Δηλαδή πιάνεις τον άξονα και πάει πέρα-δώθε ...είναι θέμα ρουλεμάν ή κάτι άλλο ?

Πάνο εγώ χρησιμοποιώ πλέον το 12V για βίδωμα ....με αυτό το παλμικό η βίδα έβγαινε πάντα κι άλλη ....μεγάλη δύναμη ρε παιδί μου. :flipout:-bye-

χαχαχαχαχα, πραγματι Παναγιωτη, μεγαλυτερη περιποιηση σε Parkside δεν εχω ξαναδει :flipout: :grinning-smiley-043
Ωραιο βιντεακι πλαισιωμενο με μια αμυδρη και διακριτικη μουσικη υποκρουση ρεμπετικου!!

Πάνο εγώ χρησιμοποιώ πλέον το 12V για βίδωμα ....με αυτό το παλμικό η βίδα έβγαινε πάντα κι άλλη ....μεγάλη δύναμη ρε παιδί μου. :flipout:-bye-

Aν κανεις καποτε την υπερβαση, λεμε τωρα, και πας σε Βosch, θα βιδωνεις ανετα ακομα και με 3βολτο κατσαβιδακι :))

Δεν μου κάνει καρδιά Μιχάλη ....αφού και ενα dremel που πήρα το έχω στο κουτί και το κοιτάω περιμένοντας να καεί το Parkside .... αλλά αυτό δεν καίγεται :flipout:

Δεν μου κάνει καρδιά Μιχάλη ....αφού και ενα dremel που πήρα το έχω στο κουτί και το κοιτάω περιμένοντας να καεί το Parkside .... αλλά αυτό δεν καίγεται :flipout:

Οπως ακριβως και γω περιμενω Νικο να καει το θερμοπιστολο της Parkside για να παρω το Dewalt, αλλα το ατιμο δεν καιγεται :flipout:

Μπορειτε να τα ριξετε απλα στο τζακι μεσα....:flipout: