Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα. Το dremelοειδές PBFS 12 B2 τι διαφορές έχει από το PBFS 12 A1 που είχε παλιότερα; Σκέφτομαι να το πάρω για ελαφριές εργασίες (σε πλαστικά) και βρίσκω reviews μονο για το Α1.

Στάλθηκε από το AGS-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγω ετσι νομιζω πως ειναι για την αφαιρεση της παλιας αλλα παιζει να κανει και γιαυτο που λεει ο Κωστας καθωςτην κλιση την εχει!

Δειτε τι εχει το ιταλικο!!!!

29.99*
Alla confezione

140 W
Numero di giri a vuoto del motore:
max. 3600 min-1
Angolo di levigatura: da -10° a +50°
Disco: Ø 125 mm

304699_01.jpg

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα. Το dremelοειδές PBFS 12 B2 τι διαφορές έχει από το PBFS 12 A1 που είχε παλιότερα; Σκέφτομαι να το πάρω για ελαφριές εργασίες (σε πλαστικά) και βρίσκω reviews μονο για το Α1.

Στάλθηκε από το AGS-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι διαφορές είναι ότι η μπαταρία πλέον είναι ενσωματωμένη και δεν προσθαφαιρείτε και ότι ο διακόπτης ON-OFF είναι ξεχωριστός και όχι επάνω στον ρυθμιστή στροφών.

Μαζί με τον ανιχνευτή υγρασίας πήρα και αυτή την προέκταση καθώς είναι τσάμπα και πάρα πολύ μακρυά και δείχνει ποιοτική αλλά και οι αντάπτορες για όσους δεν έχουν είναι απαραίτητοι.Το λέω γιατί χρειάστηκε να βγάλω μιά φορά την βίδα που συγκρατεί την λάμα στην μηχανή του γκαζόν που δεν έβγαινε με τίποτα και είπα να βάλω το παλμικό και καρυδάκι ...αλλά ανακάλυψα ότι δεν έχω αντάπτορα. :flipout:

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=21483

Στο κατάστημα που πήγα δεν τα είχαν στο ράφι γιατί τα βάζουν στην τσέπη μου είπαν και να τα ζητήσω στο ταμείο.

Θα πω δυο λογια για το νεο υγρασιομετρο δομικων υλικων της PowerFix που εφερε το Lidl.

Πολυ μικρο, συμπαθητικο, καλοφτιαγμενο και βολικο. Οι πρωτες εντυπωσεις, αριστες. Moλις 8εκ. υψος.
46774618602_7fd45d8299_c.jpg

Στα αριστερα ειναι το αντιστοιχο υγρασιομετρο του Γαλλικου κολοσσου διαχειρισης ενεργειας και αυτοματισμων, Shneider.

Οι μετρησεις των δυο οργανων ηταν πανομοιες σε αρκετες δοκιμες σε διαφορα ξυλα. Δοκιμες σε αλλα υλικα δεν εκανα.
46774619732_259efd8f43_c.jpg

H τιμη του Powerfix ειναι πολυ καλη στα 12 ευρω. Η κατασκευη του ειναι προσεγμενη και εκτος απο θερμοκρασια διαθετει και κλειδωμα της τελευταιας τιμης.
Σβηνει αυτοματα μετα απο 1 λεπτο, ενω το Shneider μετα απο 15 δευτερολεπτα το οποιο ειναι ενοχλητικο εαν κανεις πολλες μετρησεις. Το Powerfix διαθετει ρυθμισεις για αναγνωση υγρασιας σε 6 διαφορετικα υλικα. Το αλλο μονο δυο, για ξυλο και για τσιμεντο.

Τo Powerfix λειτουργει με 2 ΑΑΑ μπαταριες σε αντιθεση με αρκετα αλλα παρομοια οργανα που δουλευουν με μπαταριες κουμπια οι οποιες μειωνουν μεν το βαρος αλλα ειναι αβολες.
46774617772_dfe34ab461_c.jpg

Δεν ξερω ποσο θα αντεξει στον χρονο και στην χρηση αλλα το μικρο εργαλειακι του lidl με ενθουσιασε και με την τιμη του και με την λειτουργια του και την ικανοποιητικη ποιοτητα του.

Μπράβο Μιχάλη ...γιατί εγώ δεν το άνοιξα ακόμα :flipout:
Τιμή του Shneider θυμάσαι ??? Για να πω του Νεκ να το πάρει :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπράβο Μιχάλη ...γιατί εγώ δεν το άνοιξα ακόμα :flipout:
Τιμή του Shneider θυμάσαι ??? Για να πω του Νεκ να το πάρει :flipout::flipout::flipout:

Εγω υγρασιομετρο Νικολα -bye-
Απο Κινεζικο κολοσσο διαχειρησης ραδιενεργειας :flipout:

Καλησπέρα σε όλους...έχει κάποιος άποψη για το τριβειο tank ?Γιατί σε παλαιότερες εκδόσεις υπήρχαν αναφορές ότι έβγαινε η ταινία κατά τη χρήση.Εχει διορθωθεί αυτό;Ευχαριστω

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έλα ρε Πάνο ...δεν το παρακολουθείς το μαγαζί... από σήμερα είναι στο φυλλάδιο ο κανονικός ...ο καλός !!!!:flipout:-bye-....
Όχι μόνο παρακολουθώ,αλλά τον λέω απ' έξω την προηγούμενη για να μην ξεχάσω κάτι το πρωί...χαχαχα!

Τον μεγάλο τον έχω ξάπλα χρόνια και θέλω τον μικρότερο για να μην ξηλωνω συνέχεια.

Η προέκταση που πήρες είναι καλή, θέλει λίγο λάδι μπροστά (του lidl φυσικά!!!) και οι ανταπτορες για τα καρυδάκια είμαι μέχρι και επικίνδυνοι.Εχω σπάσει δύο...δεν κρατιέται το εργαλείο!!!!!!!!

pierrovander
Δεν θα βγάλεις άκρη έτσι ... γιατί από κομμάτι σε κομμάτι μπορεί να διαφέρει πάρε ένα και δοκίμασε το αν δεν σου κάνει πήγαινε το πίσω. Υπάρχει και μια πατέντα που έχω εφαρμόσει στον δικό μου και έχω γράψει κάπου εδώ μέσα ...αν φτάσεις εκεί πες μου να σου πω ...και μια και γίνεται λόγος εγώ τα γυαλόχαρτα που έχει για τον ταινιολειαντήρα τα έχω χρησιμοποιήσει κατά κόρον σε παλιά κουφώματα και έκανα δουλειά !!!

Ναι Κυριάκο.ήταν νσ την έδινα την σεγα σε ενα γείτονα μου αλλα μου έσπασε τα νεύρα γιατι ήθελε και παζάρι σε πραγμα καινούριο οπότε κράτησα την σεγα και πήρα και το δισκοπριονο!παλι έξοδα!!