Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξερει καποιος αν 12βολτη σεγα και 12βολτο δισκοπριονακι μοιραζονται την ιδια μπαταρια?
Ναι Κυριάκο!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σκεψου οτι αν πχ παιρνεις καυσοξυλα για κατασκευές, αν δεν ξερεις την υγρασια και κανεις την κατασκευη μετα καθως θα ξερενεται το ξυλο θα σκευρωνει και θα σου χαλασει ολο τον κοπο.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχουν πολλοι λογοι να θελει καποιος να ξερει το ποσοστο υγρασιας σε δομικα υλικα οπως το ξυλο, το τσιμεντο η τοιχοποιια κλπ. Δηλαδη εαν ειναι οσο στεγνα χρειαζεται (για περαιτερω επεξεργασια) ειτε εαν υπαρχει διαρροη ειτε αλλο σχετικο θεμα οπου η υγρασια μπορει να αποτελει προβλημα.

Εγω το χρησιμοποιω περισσοτερο για να δω την υγρασια στα καυσοξυλα που βαζω στο ενεργειακο τζακι (ιδανικα θα εχουν κατω απο 12% υγρασια).

Εποξειδικές βαφές δαπέδων πχ πρέπει να ξέρουμε την υγρασία (αν και δεν μας σώζει αυτό πάντα, αφού μπορεί από διπλανούς χώρους να εισέρχεται πάλι υγρασία και να φουσκώσει στο τέλος)

Τα γυαλοχαρτα για το τανκ ειναι καλυτερα και πολυ πιο φτηνα απο τα αντιστοιχα HERMES
Ναι Κυριακο ταιριαζουν οι μπαταριες, κι εγω μια απο τα ιδια, ελαγα πως δεν θα τα αγορασω και πρωι πρωι πηγαινα ταμειο

Ευχαριστώ Σώφρονα. Γνωρίζουμε κόστος απόκτησης;
Με την σειρά μου να γράψω δυο λόγια για το δραπανοκατσάβιδο PABS 12 C2. Σαν ποιότητα πλαστικών φαίνεται αρκετά προσεγμένο και το σύστημα προσθαφαίρεσης κεφαλής του δραπάνου στιβαρή. Απ' ότι καταλαναίνω σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι ελαφρώς δυνατότερο (28 Nm), δεν έχει τα δύο bits κατσαβιδιού, και ελαφρώς διαφορετικό χρωματισμό. Συσκευασία άψογη με οδηγίες ,φορτιστή , μπαταρία. Στην λειτουργεία του μου φάνηκε "ολίγον" έκκεντρο, αλλά τίποτα που να σε εμποδίζει να το χρησιμοποιήσεις. Δεν ξέρω άν ζητησω αλλαγή αν θα την κάνουν δεκτή, και αν θα πάρω διορθωμένο εργαλείο. Η σχέση απόδωσης τιμής αξίζει με το παραπάνω για έναν ερασιτέχνη IMHO. Αυτά.

Ευχαριστώ Σώφρονα. Γνωρίζουμε κόστος απόκτησης;
Με την σειρά μου να γράψω δυο λόγια για το δραπανοκατσάβιδο PABS 12 C2. Σαν ποιότητα πλαστικών φαίνεται αρκετά προσεγμένο και το σύστημα προσθαφαίρεσης κεφαλής του δραπάνου στιβαρή. Απ' ότι καταλαναίνω σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι ελαφρώς δυνατότερο (28 Nm), δεν έχει τα δύο bits κατσαβιδιού, και ελαφρώς διαφορετικό χρωματισμό. Συσκευασία άψογη με οδηγίες ,φορτιστή , μπαταρία. Στην λειτουργεία του μου φάνηκε "ολίγον" έκκεντρο, αλλά τίποτα που να σε εμποδίζει να το χρησιμοποιήσεις. Δεν ξέρω άν ζητησω αλλαγή αν θα την κάνουν δεκτή, και αν θα πάρω διορθωμένο εργαλείο. Η σχέση απόδωσης τιμής αξίζει με το παραπάνω για έναν ερασιτέχνη IMHO. Αυτά.

Το έχω αρκετούς μήνες.Οντως δουλεύει λίγο εκκεντρα και το δικό μου,αλλά μάλλον όλα έτσι είναι αυτά. Αν όντως είναι λίγο το εκκεντρο δούλεμα του κράτησε το ,μιας και είναι πιο δυνατό από το άλλο 12v δραπανακι.Μια χαρά είναι για τα λεφτά του.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό είναι το υγρασιομετρο; αυτό έχει εδώ στις Σέρρες, του Χιώτη μου φάνηκε διαφορετικό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUOTE]..
e6096833730399983e61a5074452085c.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάρτο Παύλο, θα στα βγάλει όλα τα ξύλα με 0 υγρασία.
Τέτοια εργαλεία θέλουμε..
Το πήρα και πήγα μέχρι το ταμείο και το διάβασα τελευταία στιγμή, ωπα λέω κάτι λάθος γίνετε εδώ. Τελικά μίλησα με τον Χιώτη και αν βρει θα πάρει ένα για μένα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk