https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=22786
Αυτό το εργαλείο που καθαρίζει τον αέρα του βάζει και λάδι λέει.
Το λάδι χρειάζεται για την καλή λειτουργία των εργαλείων αέρος ??
Δεν επηρεάζει το χρώμα όταν βάφεις ?? 'Η δεν βάζεις καθόλου λάδι στο δοχείο όταν χρησιμοποιείς τον αέρα για βάψιμο ??
Εγώ που χρησιμοποιώ τον αεροσυμπιεστή για βάψιμο το χρειάζομαι αυτό το εξαρτηματάκι ή να πάρω μόνο ένα φίλτρο υγρασίας για κοντά στο πιστόλι ??
Πηρα αυτό https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=22726 με σκοπο να περναω κερι ρευστης μορφης στο αυτοκινητο,για να μην κουραζομαι.Κανει για τη δουλεια αυτη,να ενδιαφερθω για καποιο μαλακο σφουγγαρι δηλαδη οπως αυτα των πιο ακριβων αλοιφαδορων,ή να το βγάλω απ το μυαλο μου και να το γυρισω πισω?
Σας ευχαριστω
2. Το γυαλισμα αυτοκινητου ειναι χρονοβορα εργασια κατι που σημαινει πως χρειαζεσαι και μεγαλο αεροσυμπιεστη τοσο σε αεροφυλακιο οσο και ικανοτητα πληρωσης.
Yπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος γιατι ενας ερασιτεχνης σαν και μας να ασχοληθει με την ταλαιπωρια, τον θορυβο και τις ρυθμισεις των κομπρεσερ και των εργαλειων αερα?
Ισως να το εχουμε ξαναπει αλλα το ξεχασα και ειναι επικαιρο μιας και το λιντλ τα εχει φερει παλι στο προσκηνιο)
Εγώ σαν ερασιτέχνης πήρα το κομπρεσέρ μόνο και μόνο για το πιστόλι βαφής και για τον αέρα να φυσάω και να φουσκώνω αντικείμενα,λάστιχα κλπ...μετά με δελεάσει η χαμηλή τιμή του τριβειου εν αντιθέσει με τους ακριβους αλοιφαδορους....αλλά θα το επιστρέψω και θα έρθω στα λογικά μου...Yπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος γιατι ενας ερασιτεχνης σαν και μας να ασχοληθει με την ταλαιπωρια, τον θορυβο και τις ρυθμισεις των κομπρεσερ και των εργαλειων αερα?
Ισως να το εχουμε ξαναπει αλλα το ξεχασα και ειναι επικαιρο μιας και το λιντλ τα εχει φερει παλι στο προσκηνιο)
Παιδια ηρεμια.
Διαβαστε τις προδιαγραφες.
Ρυθμιζομενος ειναι.
Και ειδικα αν η περιστροφη σταματαει με την πιεση θα ειναι κατα πολυ ανωτερος απο κατι ηλεκτρικους περιστροφικούς αλοιφαδοτους που είναι στην ουσια καμουφλαρισμενοι γωνιακοι τροχοι.
Πολλοί επαγγελματιες φανοβαφεις χρησιμοποιούν μηχανηματα αερα για γυαλισμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.