Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ ρώτησα....
Αν και συγκεκριμένα ήθελα να μάθω αν η μέτρηση βασίζεται σε βόλταζ σκέτο, η σε βόλταζ υπό φορτίο (πανω σε αντίσταση στην συσκευή.)
Σκετο βόλταζ μετράω ήδη με ένα ψηφιακό βόλτομέτρο καντράνακι και μου δίνει καλύτερη εικόνα.

Και ένα κόλπο... Αν ένας μαγνήτης δεν κράτα καλά, μπορεί να ενισχυθεί με έναν ακόμα πάνω του.

Καλησπέρα , έχει δει κανένας τη τρόμπα για λάστιχα ? πήγα σε 4 καταστηματα χθες και δεν τη βρηκα ουτε για δειγμα

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όλως τυχαίως ανακάλυψα ότι η Parkside έβγαλε και πλάσμα ηλεκτροκόλληση στα 139ευρω. Κρίμα πολύ κρίμα που δεν παίρνει αυτά τα εργαλεία στην Ελλάδα.

πολύ ενδιαφέρων !!

Το θεμα ειναι αν σε βολευει η εργονομια της, το σχημα της δεν ειναι το παραδοσιακο.
Εχω μια παρομοια και ακομα δεν την εχω συνηθισει επειδη δεν εχει το χερουλι. Μπορει ομως εσενα να σε βολευει αυτη η εργονομια.

Κωστα για τα χρηματα της ειναι τελεια βλεποντας και τα χαρακτηριστικα της!
Με καλες λαμες θα κανεις την δουλεια σου μια χαρα.
Το δε σχημα της με το χαμηλο προφιλ της επιτρεπει προσβαση και σε περιορισμενο υψους σημεια.
Βεβαια οπως λεει ο Μιχαλης οδηγειται με την χουφτα και θελει λιγη εξοικειωση σε σχεση με την παραδοσιακή λαβή που εχουμε συνηθισει.

Πάντως εγω που πηρα της μπαταρίας τη σεγα την 12ν με βολεύει πιο πολυ αυτο το σχημα!

Εργονομικα ενδεχομενος να με βολευει γιατι εχω συνηθησει να δουλευω εργαλεια πιεζοντας και συγκρατοντας τα απο πανω...δηλ πιανοντας ξεχωριστα κεφαλι και υπολοιπο σωμα...βεβαια καθε εργαλειο ειναι ξεχωριστο στην χρηση του και ενδεχομενος κατα το δουλευμα να διαπυστωσεις πραγματα που απο την θεωρια συνηθως να απαιχουν απο την πραξη....καθως χωρις την λαβη δεν ξερω εαν περιοριζεται η δυνατοτητα στιβαροτητας που ριχνεις με το βαρος του χεριου σου ωστε να κεντραρεις για σωστο κοψιμο...αυτο ειναι ενα ερωτημα...
Λαμες επιπροσθετες συγουρα θα παρω....
Δεν θα την χρειαζομαι συχνα απλως στην περιπτωση που θα την χρειαστω να με βγαλει απροπροσωπο....
Εχω μια της Skil (σαν αυτην)για οποτε χρειαστει...αλλα βλεπω οτι δεν ειναι για πολλα πολλα οποτε λεω να παω σε κατι καλυτερο σαν εργαλειο..αλλα κουτσα στραβα την κανω την δουλεια μου...

Εχω δει με 60-70ευρω να κυκλοφορουν πολλες αλλα δεν ειναι κατι αμεσης αναγκης,συν οτι δεν θελω να δαπανησω σε σεγα, για αυτο και προσανατολιζομαι σε αυτην οποτε και την βγαλει....
Δεν λεω εντελως οχι και σε κατι αλλο αρκει βεβαια να αξιζει....
Σεγα μπαταριας εχω σκεφτει αλλα ξεφευγουμε οικονομικα πολυ.....

Ο συγκεκριμένος τύπος σεγας είναι πιο εργονομικός από τις κλασικές . Χαμηλότερο κέντρο βάρους , καλύτερο έλεγχο για καμπύλες και ευθείες . Την συγκεκριμένη την δουλεύω αρκετά σε μισοχαρακτές και τελειώματα σε δοκάρια περγκολων , είναι πολύ δυνατή και με στιβαρή βάση . Οπωσδήποτε λάμες ή Bosch ή Milwaukee , οι "μαμά" είναι της πλάκας .

Εργονομικα ενδεχομενος να με βολευει γιατι εχω συνηθησει να δουλευω εργαλεια πιεζοντας και συγκρατοντας τα απο πανω...δηλ πιανοντας ξεχωριστα κεφαλι και υπολοιπο σωμα...βεβαια καθε εργαλειο ειναι ξεχωριστο στην χρηση του και ενδεχομενος κατα το δουλευμα να διαπυστωσεις πραγματα που απο την θεωρια συνηθως να απαιχουν απο την πραξη....καθως χωρις την λαβη δεν ξερω εαν περιοριζεται η δυνατοτητα στιβαροτητας που ριχνεις με το βαρος του χεριου σου ωστε να κεντραρεις για σωστο κοψιμο...αυτο ειναι ενα ερωτημα...
Λαμες επιπροσθετες συγουρα θα παρω....
Δεν θα την χρειαζομαι συχνα απλως στην περιπτωση που θα την χρειαστω να με βγαλει απροπροσωπο....
Εχω μια της Skil (σαν αυτην)για οποτε χρειαστει...αλλα βλεπω οτι δεν ειναι για πολλα πολλα οποτε λεω να παω σε κατι καλυτερο σαν εργαλειο..αλλα κουτσα στραβα την κανω την δουλεια μου...

Εχω δει με 60-70ευρω να κυκλοφορουν πολλες αλλα δεν ειναι κατι αμεσης αναγκης,συν οτι δεν θελω να δαπανησω σε σεγα, για αυτο και προσανατολιζομαι σε αυτην οποτε και την βγαλει....
Δεν λεω εντελως οχι και σε κατι αλλο αρκει βεβαια να αξιζει....
Σεγα μπαταριας εχω σκεφτει αλλα ξεφευγουμε οικονομικα πολυ.....

Αυτή που έχεις ειναι μια χαρά.Εχουμε με τον Νίκο παλιότερη και δεν έχει πάθει τίποτα.Αμα τις βάλεις και τις λάμες που λέει ο Ηλίας, καθάρισες.
Και αργότερα,όταν αρρωστήσεις...(που θα αρρωστήσεις εδώ μέσα...) αγοράζεις με μπαταρία!

Παναγιώτη ήδη έχω αρρωστήσει....!!!
Με αυτά που βλέπω καθημερινά σε αγορές σας πως να μην τρελαθείς..!!!
Πιο παλιά είναι και εμένα για αυτό και εγραψα " σαν αυτην"...
Θα δοκιμάσω να πάρω και καλές λαμες να τις βάλω στο υπαρχον και βλέπουμε...

Βλέπω ομωε παρακολουθοντας σας ότι τα εργαλεια μπαταρίας όλο και καταλαμβάνουν μεγαλύτερο μερίδιο αγορές σας
..οπότε ίσως καλύτερα να το καθυστερήσω ώστε να πάρω κάτι καλό αλλα θα το δω ομως και συνχρονος γιατι ανεβαίνουμε οικονομικα...
Πάντως εαν το lidl την βγάλει κοντά στα 30 ευρώ θα την " χτυπησω" κάποια στιγμή...
Ίδωμεν...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά μήπως ξέρετε αν έχουν φέρει κατα το παρελθον αυτό το εργαλειο https://youtu.be/SV-dmgB0SPg ή καποιο παρόμοιο του?