Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ασε το εργαλειο...Ο οδηγος ειναι ενταξει?
Ειναι αξιοπιστα ακριβης στη λειτουργια του, ειναι βολικος για κοπες του τυπου?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γυρνώντας από το 3ημερο θέλησα να κόψω ένα κομμάτι συνθετης ξυλεία Οξυάς (για κατασκευή κρεβατιού) πάχους 4 cm & παράλληλα να δοκιμάσω τον οδηγό της Kreg που πήρα πρόσφατα. Για να το κόψει το μικρό δισκοπριονακι μπαταρίας του Lidl μου έφαγε 1,5 μπαταρία με καινούργιο δίσκο επάνω.
Το κομμάτι ήταν μήκους 130 cm * 40 cm.
Με χάλασε αρκετά.
Κώστα το δισκοπριονο είναι αυτό που έχει αύριο?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο οδηγός είναι γωνιασμένος τέλεια, αγκυρώνει πολύ καλά εκεί που τον κλειδώνεις κ κάνει την κοπή παιχνιδάκι. Θα ήθελα τα δύο κλιπς που κυλάνε μέσα στον αλουμινένιο οδηγό να μην ήταν πλαστικά αλλά μένω με το θέλω μου.

------------------------
KOSSTV
Λογικά ναι, για αυτό το έγραψα εδώ.

Κάτι σε πείραξε στο ταξίδι ...
Τέσσερα εκατοστά ΟΞΥΑ σε 130 cm μήκος με το δισκοπριονάκι μπαταρίας Parkside ....??? Γιατί δεν έβαζες το Dremel ???
Ρε μπαταριόπληκτοι αυτά θέλουν εργαλεία ρεύματος και μάλιστα δυνατά.

Τα δισκοπρίονα όπως και οι γωνιακοί τροχοί μπαταριας θέλουν μεγάλες μπαταρίες , είναι πολύ ενεργοφαγα . Όντως όμως το συγκεκριμένο δεν έχει την απαιτούμενη αυτονομία που έχει ο ανταγωνισμός σε αυτή την κατηγορία σε τεστ που είχα κάνει . Με ένα αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά της Graphite με 4αρα μπαταρία έβγαλα σχεδόν 7 κοψίματα των 2.5 μέτρων σε κόντρα πλακέ 22 χιλιοστών , με το parkside και την 2αρα δεν έβγαλα ούτε 2 κοψίματα .
Εχοντας δουλέψει και αλλά αντίστοιχα δισκοπρίονα μπαταριας θεωρώ όπως το κόντρα πλακέ έτσι και η συνθέτη ξυλεία οξιάς και με παράλληλη κοπή με τα νερά είναι δύσκολο έργο για τέτοιου τύπου δισκοπρίονα . Σε μασίφ μαλακά ξύλα μέχρι 3 πόντους δουλεύουν αξιοπρεπώς .

Απογοήτευση σήμερα...καθώς το άλλο δράπανο(που δεν έχει κρούση )είχε αγοραστεί 12/11/18 αρα δεν μπορεί να γίνει επιστροφή έχοντας παρέλθει το τριμηνο.Κριμα!!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί απογοήτευση ; γιατί να το επιστρέψεις ;

Γιατί απογοήτευση ; γιατί να το επιστρέψεις ;
Προφανώς εννοεί ο φίλος ότι θα ήθελε να το επιστρέψει και να πάρει το κρουστικό αύριο.

Προφανώς εννοεί ο φίλος ότι θα ήθελε να το επιστρέψει και να πάρει το κρουστικό αύριο.

Αυτό εννοώ...αλλά μετά από ώριμη σκέψη θα πάρω μόνο μια έξτρα μπαταρία...καθώς αφού υπάρχει ήδη και δεν επιστρέφεται το μη κρουστικό δράπανο....θα επενδύσω τα υπόλοιπα λεφτά σε ένα κρουστικό ρευματος

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν και Κώστα(Costas1965) έγραψε ο εταίρος Κώστας (evoxslay13) για το εαν ειναι αυτό το εργαλειο που βάζει σήμερα εντούτοις με την δοκιμή σου κατάλαβα ότι δεν μπορεί να ανταπεξελθει σε δύσκολα.. Γενικότερα να με συμπαθάτε αλλά νομίζω οτι σε κόψιμο του ρεύματος είναι αρκετά πιο δυνατά ακόμη...Ίσως με κάποιο Dewalt η Bosch να γινόταν η δουλειά αλλά η εκεί το κοστολογιο ξεφεύγει...

Εγώ περιμένω να βάλει κάποια στιγμή το μπουνοκλειδο μπαταριας της 1/2 ιντσας ώστε να επωφεληθω μόνο και μόνο σε βιδωμα/ ξεβιδωμα το μεγάλο ευρος ροπής.. π.χ με ανάλογω καρυδακι να παιζω ανετα με μεγάλα στριφωνια ..πιστεύω ότι σωστά σκέφτομαι.. .Και όχι για αυτό που λέει ότι προωριζεται(μπουλόνια αυτοκινητου).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα δισκοπρίονα όπως και οι γωνιακοί τροχοί μπαταριας θέλουν μεγάλες μπαταρίες , είναι πολύ ενεργοφαγα . Όντως όμως το συγκεκριμένο δεν έχει την απαιτούμενη αυτονομία που έχει ο ανταγωνισμός σε αυτή την κατηγορία σε τεστ που είχα κάνει . Με ένα αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά της Graphite με 4αρα μπαταρία έβγαλα σχεδόν 7 κοψίματα των 2.5 μέτρων σε κόντρα πλακέ 22 χιλιοστών , με το parkside και την 2αρα δεν έβγαλα ούτε 2 κοψίματα .
Εχοντας δουλέψει και αλλά αντίστοιχα δισκοπρίονα μπαταριας θεωρώ όπως το κόντρα πλακέ έτσι και η συνθέτη ξυλεία οξιάς και με παράλληλη κοπή με τα νερά είναι δύσκολο έργο για τέτοιου τύπου δισκοπρίονα . Σε μασίφ μαλακά ξύλα μέχρι 3 πόντους δουλεύουν αξιοπρεπώς .

+1

Εγώ κατέθεσα την εμπειρία μου για ένα υποψήφιο αγοραστή το τι να περιμένει από το "μασίνι" αυτό.

Έχω πάρει όλα τα εργαλεία μπαταρίας της Parkside. Συνεχίζω & τα δουλεύω αλλά σε μικρές & εύκολες κοπές - εργασίες. Απλά μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα λιγοψύχησε η μπαταρία του χτες βράδυ.

Καλημέρα σε όλους
Παρακαλώ κάποιος φίλος από Ηράκλειο Κρήτης αν πάει στα lidl να δει αν έφεραν τους οδηγούς κοπής που υπάρχουν στο φυλλάδιο αλλά όχι στο site.

Παίδες η μεγάλη η επαγγελματική η γωνιαστρα που έχουμε στο εργοστάσιο που δουλεύω ,δυσκολεύεται να κόψει Οξυά πάνω από 2 πόντους. Ακους δλδ τον δίσκο να ζοριζεται.

Εννοείται ότι το μπαταρίας θα τα φτύσει και για εμένα κακώς το έβαλες να κάνει τέτοια κοπή. Εγώ που έχω το αντίστοιχο της B&D , μέχρι και κόντρα πλακέ 18ρι το κόβει με σχετική άνεση.Ακομα βέβαια δεν έχω κάνει κάποια μεγάλη δουλειά για να δω και την αντοχή της μπαταρίας αλλά 5-10 κοπές μέχρι τώρα μου τις κάνει χωρίς πρόβλημα.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

λοιπόν , πριν από λίγο στα lidl Πειραιά , ο κακός χαμός στους οδηγούς κοπής , στους πάγκους εργασίας και στα κρουστικά. Οδηγούς είχε μόλις 20 κομμάτια , μετρημένα , πρόλαβα 8.30 το πρωί και πήρα έναν από τους τελευταίους (και μη χειρότερα) , πάγκους είχε καμιά 30αρια κομμάτια και φεύγανε φουλ, και πολύ πράμα είχε στα μπαταρίας , μέτρησα δυο παλέτες γεμάτες .Ένας τύπος , μαστοράντζας παλιάς κοπής , εκθείαζε τους πάγκους ότι είναι πολύ γεροί και καλύτεροι από τους απλούς του ανταγωνισμού. Θα δούμε ...

Παίδες η μεγάλη η επαγγελματική η γωνιαστρα που έχουμε στο εργοστάσιο που δουλεύω ,δυσκολεύεται να κόψει Οξυά πάνω από 2 πόντους. Ακους δλδ τον δίσκο να ζοριζεται.

Εννοείται ότι το μπαταρίας θα τα φτύσει και για εμένα κακώς το έβαλες να κάνει τέτοια κοπή. Εγώ που έχω το αντίστοιχο της B&D , μέχρι και κόντρα πλακέ 18ρι το κόβει με σχετική άνεση.Ακομα βέβαια δεν έχω κάνει κάποια μεγάλη δουλειά για να δω και την αντοχή της μπαταρίας αλλά 5-10 κοπές μέχρι τώρα μου τις κάνει χωρίς πρόβλημα.

Δεν συμφωνώ καθόλου με το "κακώς".

Ε καλά δεν θα σε "μαλώσω" κιόλας, δικό σου είναι το εργαλείο και προφανώς έχεις και πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα,άρα για να το έβαλες κάτι θα ήθελες να δεις.
Αλλα δεν νομίζω να περίμενες διαφορετικό αποτέλεσμα έτσι δεν είναι? Δηλαδή πιστεύω ότι το έβαλες πιο πολύ για να τεσταρεις τα όρια του παρά για να σου κάνει την δουλειά.

Πήγα 8 πάρα τέταρτο σήμερα στο lidl στην ιερά οδό και ήταν ανοιχτό και κόσμος 0. Μου είπαν ότι δοκιμαστικά θα ανοίγουν για λίγο καιρό 7.Δεν ρώτησα το συγκεκριμένο ή όλα αλλά δεν το ξέρει ο κόσμος και ήταν άδειο.
Μετά δυστυχώς είχα την ησυχία μου και τα καλάθια ήταν γεμάτα και έκανα ζημιά στο πορτοφόλι μου πρωί πρωί.
Να αναφέρω ότι δισκοπριονα δεν είχε πολλά ενώ από τα άλλα αρκετά. Τον οδηγό δεν τον είδα αλλά δεν κοίταξα κιόλας γιατί τον έχω.Βρηκα και τον τροχό (είχε καμία 10αρια κουτιά καινούρια) και πήρα και αυτόν. Το δισκοπριονο πάντως έψαξα να διαλέξω καλή συσκευασία και σφραγγισμενη αλλά τα περισσότερα δεν είχαν το δεματικο στις θηλιές τις συσκευασίας ούτε το διαφανο αυτοκόλλητο (αλλα μόνο στην μια πλευρά της χάρτινης συσκευασίας) η σε όσες το είχε φαινόταν πάντα από την μία πλευρά ξεκολλημενο και κολλημένο. Μέσα εντάξει μου φάνηκε το δισκοπριονο αλλά η μπαταρία ήταν στο κόκκινο ενώ με 2 πατήματα που έκανα δοκιμή έξω στο αυτοκίνητο,τελείωσε. Τώρα την φορτίζω. Το αναφαιρω γιατί συνήθως οι μπαταρίες δεν είναι σχεδόν άδειες όταν το αγοράζεις.
Το κρουστικο ήταν κομπλέ σαν συσκευασία και μέσα. Μόνο η επιλογή της κρούσης μπαίνει με δυσκολία,αν και κάπου είχα δει ότι και στα περσινά έτσι ήταν.
795868e7295c0a030fc0c1f19ec44134.jpg

Ε καλά δεν θα σε "μαλώσω" κιόλας, δικό σου είναι το εργαλείο και προφανώς έχεις και πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα,άρα για να το έβαλες κάτι θα ήθελες να δεις.
Αλλα δεν νομίζω να περίμενες διαφορετικό αποτέλεσμα έτσι δεν είναι? Δηλαδή πιστεύω ότι το έβαλες πιο πολύ για να τεσταρεις τα όρια του παρά για να σου κάνει την δουλειά.

:ernaehrung004:

Πήγα 8 πάρα τέταρτο σήμερα στο lidl στην ιερά οδό και ήταν ανοιχτό και κόσμος 0. Μου είπαν ότι δοκιμαστικά θα ανοίγουν για λίγο καιρό 7.Δεν ρώτησα το συγκεκριμένο ή όλα αλλά δεν το ξέρει ο κόσμος και ήταν άδειο.
Μετά δυστυχώς είχα την ησυχία μου και τα καλάθια ήταν γεμάτα και έκανα ζημιά στο πορτοφόλι μου πρωί πρωί.
Να αναφέρω ότι δισκοπριονα δεν είχε πολλά ενώ από τα άλλα αρκετά. Τον οδηγό δεν τον είδα αλλά δεν κοίταξα κιόλας γιατί τον έχω.Βρηκα και τον τροχό (είχε καμία 10αρια κουτιά καινούρια) και πήρα και αυτόν. Το δισκοπριονο πάντως έψαξα να διαλέξω καλή συσκευασία και σφραγγισμενη αλλά τα περισσότερα δεν είχαν το δεματικο στις θηλιές τις συσκευασίας ούτε το διαφανο αυτοκόλλητο (αλλα μόνο στην μια πλευρά της χάρτινης συσκευασίας) η σε όσες το είχε φαινόταν πάντα από την μία πλευρά ξεκολλημενο και κολλημένο. Μέσα εντάξει μου φάνηκε το δισκοπριονο αλλά η μπαταρία ήταν στο κόκκινο ενώ με 2 πατήματα που έκανα δοκιμή έξω στο αυτοκίνητο,τελείωσε. Τώρα την φορτίζω. Το αναφαιρω γιατί συνήθως οι μπαταρίες δεν είναι σχεδόν άδειες όταν το αγοράζεις.
Το κρουστικο ήταν κομπλέ σαν συσκευασία και μέσα. Μόνο η επιλογή της κρούσης μπαίνει με δυσκολία,αν και κάπου είχα δει ότι και στα περσινά έτσι ήταν.

Τίναξες την μπάνκα στον αέρα. Καλοδούλευτα να είναι όλα.
& στην Πάτρα είναι Lidl που ανοίγουν πλέον από τις 7.00´ & το γράφουνε με τεράστιες πινακίδες απ´ έξω.

Ευχαριστώ πολύ Κωστή! Αν και με προβλημάτισες με την αναφορά σου για την απόδοση του δισκοπριονου,αλλά το πήρα γιατί εγώ θέλω να κόβω το πολύ 2 πόντους mdf,κόντρα πλακέ και γενικά μαλακή ξυλεία όταν χρειαστεί στα γρήγορα και με λιγότερο θόρυβο του μοτέρ. Θα δείξει η χρήση του αν με καλύπτει. Αν όχι,πάει πίσω. Δεν θα σκάσω κιόλας.