Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βρε parkside που σαλευει. Βασικά θα συμφωνήσω ότι η οξιά είναι δύσκολο ξύλο. Με οξιά έχω φάει δίσκο από δίσκοπριονο σε κατά μήκος κοπές στο max ύψος καθώς και "άπειρες" κορδέλες έχω κόψει που μπορεί να έφταιγε άλλο πράγμα αλλά το ξύλο στο τραπέζι ήταν οξιά...ζορικο το ξύλο.

Πήγα 8 πάρα τέταρτο σήμερα στο lidl στην ιερά οδό και ήταν ανοιχτό και κόσμος 0. Μου είπαν ότι δοκιμαστικά θα ανοίγουν για λίγο καιρό 7.Δεν ρώτησα το συγκεκριμένο ή όλα αλλά δεν το ξέρει ο κόσμος και ήταν άδειο.
Μετά δυστυχώς είχα την ησυχία μου και τα καλάθια ήταν γεμάτα και έκανα ζημιά στο πορτοφόλι μου πρωί πρωί.
Να αναφέρω ότι δισκοπριονα δεν είχε πολλά ενώ από τα άλλα αρκετά. Τον οδηγό δεν τον είδα αλλά δεν κοίταξα κιόλας γιατί τον έχω.Βρηκα και τον τροχό (είχε καμία 10αρια κουτιά καινούρια) και πήρα και αυτόν. Το δισκοπριονο πάντως έψαξα να διαλέξω καλή συσκευασία και σφραγγισμενη αλλά τα περισσότερα δεν είχαν το δεματικο στις θηλιές τις συσκευασίας ούτε το διαφανο αυτοκόλλητο (αλλα μόνο στην μια πλευρά της χάρτινης συσκευασίας) η σε όσες το είχε φαινόταν πάντα από την μία πλευρά ξεκολλημενο και κολλημένο. Μέσα εντάξει μου φάνηκε το δισκοπριονο αλλά η μπαταρία ήταν στο κόκκινο ενώ με 2 πατήματα που έκανα δοκιμή έξω στο αυτοκίνητο,τελείωσε. Τώρα την φορτίζω. Το αναφαιρω γιατί συνήθως οι μπαταρίες δεν είναι σχεδόν άδειες όταν το αγοράζεις.
Το κρουστικο ήταν κομπλέ σαν συσκευασία και μέσα. Μόνο η επιλογή της κρούσης μπαίνει με δυσκολία,αν και κάπου είχα δει ότι και στα περσινά έτσι ήταν.
795868e7295c0a030fc0c1f19ec44134.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτα Κώστα! το κρουστικό το έχω και εγώ, πράγματι η κρούση στην αρχή έμπαινε με αρκετή δυσκολία, δουλεύωντας το όμως με τον καιρό έστρωσε.

Νομίζω ότι (&) για αυτό υπάρχει αυτό το forum όπου ο καθένας καλοπροαίρετα & όσο μπορεί πιο τεκμηριωμένα να λέει την άποψη του.

Καλοδούλευτα Κώστα! το κρουστικό το έχω και εγώ, πράγματι η κρούση στην αρχή έμπαινε με αρκετή δυσκολία, δουλεύωντας το όμως με τον καιρό έστρωσε.
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο! Αυτό υπέθεσα και εγώ. Είσαι ευχαριστημενος από την χρήση του?

Ευχαριστώ πολυ Κυριάκο!Την είχα βάλει στο καρότσι... αλλά όταν είδα το τροχό την πήγα πίσω πρώτον γιατί ήδη είχα ξεφύγει από το λεφτά που ήθελα να χαλάσω και δεύτερον γιατί σκέφτηκα ότι έχω τώρα με αυτά τα δύο 20V δύο 2Ah μπαταρίες και έχω και την 4Ah από το μπουλονοκλειδο το οποίο κάθεται.Άντε να πάρω και μια σπαθοσέγα καποια στιγμή που θέλω και να προσπαθήσω να μαζευτώ από τις αγορές εργαλείων γιατί ενθουσιαζομαι και ξεφεύγω... :)

Είναι το καλύτερο εργαλείο που έχω αγοράσει ποτέ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ του. Μέ έχει βγάλει ασπροπρόσωπο όπου και αν το δούλεψα, έχει πολύ δύναμη. Πολύ βασικό για μένα είναι να έχω 2-3 μπαταρίες καβάντζα για αυτό το λόγο άλλωστε έχω άλλα 3 εργαλεία από την αντίστοιχη σειρά (παλμικό, τροχό, και δισκοπρίονο).

Και μια φωτο που ισως το επιβεβαιωνει.

302168_06.jpg

Και να επαναφερω το ζητησμα με αφορμη ενα λινκ απο εργολειογατο!

https://www.ergaleiogatos.gr/shop/s...opriona-router-seges-silverline-675056-1-27m/

Σφιγκτήρας μαραγκών με διπλή λειτουργία:

– Συγκρατεί μεγάλα φύλλα ξυλείας και νοβοπάν κατά τη διάρκεια εργασιών επεξεργασίας τους ή συγκόλλησής τους

– Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν οδηγός κατά τη διάρκεια εργασιών με δισκοπρίονο, φαλτσοπρίονο, ρούτερ και σέγα

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και να επαναφερω το ζητησμα με αφορμη ενα λινκ απο εργολειογατο!

https://www.ergaleiogatos.gr/shop/s...opriona-router-seges-silverline-675056-1-27m/

Σφιγκτήρας μαραγκών με διπλή λειτουργία:

– Συγκρατεί μεγάλα φύλλα ξυλείας και νοβοπάν κατά τη διάρκεια εργασιών επεξεργασίας τους ή συγκόλλησής τους

– Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν οδηγός κατά τη διάρκεια εργασιών με δισκοπρίονο, φαλτσοπρίονο, ρούτερ και σέγα

https://www.youtube.com/watch?v=tQa4syZCLKQ

Εμ..............

Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου με αυτο τον ερημο οδηγο που ντε και καλα θες να τον κανεις και σφιγκτηρα αξιωσεων.... :)))

Πηραμε και μεις σημερα ενα ζευγαρακι παγκων εργασιας γιατι οσοι υπαρχουν ειναι κατειλημμενοι. Και ενα σπρευ αντισκωριακο που ειναι πολυ καλο και φτηνο.
40504129853_b740fd6b84_c.jpg

Κωστα καλοριζικα τα εργαλεια!! Χτισε την 18βολτη σειρα, την καλυτερη δουλεια κανεις.

Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου με αυτο τον ερημο οδηγο που ντε και καλα θες να τον κανεις και σφιγκτηρα αξιωσεων.... :)))

Πηραμε και μεις σημερα ενα ζευγαρακι παγκων εργασιας γιατι οσοι υπαρχουν ειναι κατειλημμενοι. Και ενα σπρευ αντισκωριακο που ειναι πολυ καλο και φτηνο.

Κωστα καλοριζικα τα εργαλεια!! Χτισε την 18βολτη σειρα, την καλυτερη δουλεια κανεις.
Ευχαριστώ πολύ και καλορίζικοι οι πάγκοι και σε εσένα Μιχάλη!
Για να δούμε αυτον τον πάγκο και εμείς τι λέει μιας και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Ναι ειναι.
Δουλευει αποδεδειγμενα οποτε κανουμε και αυτη την δουλεια οταν δεν εχουμε κατι αλλο.
Πως να το κανουμε.:violent-smiley-030:

Ετσι που βγηκε η φωτο νομιζα πως ειναι 2 μετρα το καθε καβαλετο!
Μετα ειδα το σπρευ που δεν ειναι 80 ποντους υψος και καταλαβα!
Χαχαχαχα

Πηγαίνοντας σήμερα για να πάρω μια έξτρα μπαταρία....μου λέει ο υπάλληλος στο ταμείο"ξέρεις τι έχει γίνει από το πρωί με τις μπαταρίες;".Τον ρωτάω τι εννοει.Και Μ λέει ότι από το πρωί έχουν έρθει τέσσερα άτομα έχουν πάρει κάποιο εργαλείο της σειράς...βγαίνουν απέξω βγάζουν την μπαταρία και ξαναμπαίνουν στο κατάστημα και ζητάνε επιστροφή χρημάτων γιατί λείπει η μπαταρία.Ενημερωσαν τα κεντρικά και τους είπαν ότι έχει συμβεί και σε άλλα καταστήματα.Αθανατος Έλληνας απατεώνας!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εμένα μου το έχουν πει στην Κρήτη πριν ένα χρόνο. Όπως και αγορά τροχού με την 4αρα και επιστροφή με την 2αρα...
Κάποια στιγμή θα αποβεί εις βάρος των υπολοίπων αυτή η κουτοπονηρια

Mπορει να ειναι αυτες οι λαμογιές ενας απο τους λογους που καποια εργαλεια ερχονται πιο ακριβα στην Ελλαδα απο αλλες χωρες. Για να βγαλουν την προβλεπομενη και σιγουρη χασουρα απο τους μικροαπατεωνες.

Δυστυχώς σαν Έλληνες όπως έχω ξαναπεί (όχι όλοι αλλά αρκετοί) έχουμε χάσει σημαντικές αξίες από αυτές που θα έπρεπε να έχουμε σαν άνθρωποι.
Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοια περιστατικά τα οποία όχι μόνο δεν καταφέρνουν να χτυπήσουν (όπως νομίζουν όσοι κάνουν τέτοιες ενέργειες) τις πολυεθνικές που και καλά μας κλέβουν και κερδίζουν εις βάρος μας (αυτή είναι η δικαιολογία καραμελα των εξυπνακηδων), αλλά παίρνει η μπάλα και όσους είναι έντιμοι αγοραστές. Μετά γκρινιάζουμε γιατί εδώ έρχονται πιο ακριβά από άλλες χώρες τα εργαλεία η δεν έρχονται κάποια και καθόλου. Και μας φταίνε οι κλέφτες οι Γερμανοί. 10 το κάθε εργαλείο επάνω και άμα μας αρέσει. Τις εξυπνάδες μερικών τις πληρώνουμε όλοι.Αμα δεν γουστάρεις μια εταιρεία μην αγοράζεις. Τελικά ποιος είναι ο μ@@@@ς της υπόθεσης? Ο εξυπνάκιας, η πολυεθνική ή αυτός που είναι έντιμος?