Πήγα 8 πάρα τέταρτο σήμερα στο lidl στην ιερά οδό και ήταν ανοιχτό και κόσμος 0. Μου είπαν ότι δοκιμαστικά θα ανοίγουν για λίγο καιρό 7.Δεν ρώτησα το συγκεκριμένο ή όλα αλλά δεν το ξέρει ο κόσμος και ήταν άδειο.
Μετά δυστυχώς είχα την ησυχία μου και τα καλάθια ήταν γεμάτα και έκανα ζημιά στο πορτοφόλι μου πρωί πρωί.
Να αναφέρω ότι δισκοπριονα δεν είχε πολλά ενώ από τα άλλα αρκετά. Τον οδηγό δεν τον είδα αλλά δεν κοίταξα κιόλας γιατί τον έχω.Βρηκα και τον τροχό (είχε καμία 10αρια κουτιά καινούρια) και πήρα και αυτόν. Το δισκοπριονο πάντως έψαξα να διαλέξω καλή συσκευασία και σφραγγισμενη αλλά τα περισσότερα δεν είχαν το δεματικο στις θηλιές τις συσκευασίας ούτε το διαφανο αυτοκόλλητο (αλλα μόνο στην μια πλευρά της χάρτινης συσκευασίας) η σε όσες το είχε φαινόταν πάντα από την μία πλευρά ξεκολλημενο και κολλημένο. Μέσα εντάξει μου φάνηκε το δισκοπριονο αλλά η μπαταρία ήταν στο κόκκινο ενώ με 2 πατήματα που έκανα δοκιμή έξω στο αυτοκίνητο,τελείωσε. Τώρα την φορτίζω. Το αναφαιρω γιατί συνήθως οι μπαταρίες δεν είναι σχεδόν άδειες όταν το αγοράζεις.
Το κρουστικο ήταν κομπλέ σαν συσκευασία και μέσα. Μόνο η επιλογή της κρούσης μπαίνει με δυσκολία,αν και κάπου είχα δει ότι και στα περσινά έτσι ήταν.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk