Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ξεκάθαρα αξίζει να περιμένεις για το πολυεργαλειο. Μας έχει λύσει τα χέρια

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω από το 2013 το πλυστικό PHD C2 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Προσπαθώ να σπρώξω προς τα εμπρός την κεφαλή στο παρακάτω εξάρτημα ώστε να γυρίσει σε λειτουργία χαμηλής πίεσης και να αναρροφά σαπούνι από το δοχείο, αλλά δεν κουνιέται με τίποτα. Το έχω κάνει παλιότερα αλλά φοβάμαι μήπως από την παρατεταμένη αποθήκευση κόλλησε.

s-l1600.jpg

Κατά τα άλλα το πλυστικό λειτουργεί μια χαρά, και επίσης, χρησιμοποιώντας την περιστροφική βούρτσα (η οποία λειτουργεί by default σε χαμηλή πίεση), το μηχάνημα αναρροφά κανονικά σαπούνι από το δοχείο.

Καμιά ιδέα;

εχω την εντυπωση οτι ξεκουμπωνει πιεζοντας μεσα και γυρνωντας το.Εχει και ενα o ring που ξερενετε εκει.Πιασε ολο το πιστολι ακουμπα την ακρη στο εδαφος και πιεσε με το σωμα σου απο τη μερια της σκαναδαλης.

Σε κανονική λειτουργία, η κεφαλή έπρεπε να τραβιέται προς τα έξω ώστε να λειτουργεί υπό χαμηλή πίεση και να αναρροφά το σαπούνι.
Η περιστροφική κίνηση δεξιά-αριστερά ρυθμίζει το εύρος της δέσμης και αυτό λειτουργεί.
Αυτό που δεν μου λειτουργεί είναι το εμπρός - πίσω.

Καλως τον, Χριστος Ανεστη,

Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να το αγορασει κανεις. Ειναι καλο για συνηθισμενες εργασιες στο σπιτι και η τιμη αριστη.

Αναλογα σετακια εχουν 15-20 ευρω σε επωνυμες μαρκες..οποτε φυσικα και αξιζει....

Μιχαλη το τζελ αφαίρεσης ετικετων πως συμπεριφερεται μετά; αφηνει υπολείμματα και πως καθαριζονται αυτα;

Με πανακι καθαριζεις μετα, δεν ειχα ποτε θεμα σε γυαλι, πλαστικο και μεταλλο. Σε καποιες επιμονες καταστασεις μια σπατουλα θα αφαιρεσει τα μουλιασμενα υπολειμματα.

Μπορεις να πλυνεις μετα με νερο και σαπουνι αν χρειαζεται και αν θες. Δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα εντελως το ερωτημα σου.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

:BDGBGDB55:
Και φαίνεται και τούμπανο.
Το έχει δουλέψει κανείς;

Καλό είναι... Του ρεύματος όμως, αυτό.
Γιατί βγάζει κι ένα ίδιο μπαταρίας αλλά πολύ αδύναμο.

:BDGBGDB55:
Και φαίνεται και τούμπανο.
Το έχει δουλέψει κανείς;

Το εχω δουλεψει αρκετα, για διαφορες δουλιτσες, με διαφορα εξαρτηματα. Μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα. Δεν εχω εμπειρια απο αλλα, βεβαια, αλλα νομιζω τη δουλεια του την κανει.
Το αντιστοιχο μπαταριας ειναι μεν πιο βολικο, αλλα και εμφανως πιο αδυναμο ("κοβει" πολυ).