Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σχεδον σιγουρα, για καποιο λογο (πιστευουν οτι) δεν τους συμφερει να τα φερουν στην Ελλαδα.
Καποιες (λιγες) φορες κανουν και απλα, "γραφειοκρατικα" λαθη στη στρατηγικη τους οι μεγαλες εταιριες, αλλα, συχνοτερα, εχουν κανει ερευνες, projections κτλ και βασει αυτων παιρνουν τετοιες αποφασεις.
Μπορει να ειναι θεμα ΦΠΑ, αλλα σιγα, ενα 10% π.χ. παραπανω να ειναι αυτο, πες 5-10 σε αυτα τα εργαλεια.
Πιο πιθανο να θεωρουν οτι δεν υπαρχει η πελατειακη βαση για να τα στηριξει. Περιεργο, αλλα μπορει να ισχυει.
Κριμα, παντως. Εγω π.χ., ενω εχω παρει ενα σωρο parkside, πλεον εχω "κλεισει" μαζι τους, αν συνεχισουν να φερνουν τα ιδια και τα ιδια. Περα απο 2-3 μεγαλα εργαλεια, που δεν θα τα παρω μαλλον ποτε, για διαφορους λογους, ο,τι αλλο ηθελα και το φερνει...το πηρα.
Αυτο σημαινει, μεταξυ αλλων, οτι παω πλεον πολυ σπανιοτερα στα lidl, και χανουν και τα διαφορα γυρω-γυρω, που συνηθως επαιρνα.

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τη Lidl (κάθε άλλο παρά πελάτης τους είμαι πέρα από 1-2 εργαλεία) σκέφτομαι και το άλλο. Μήπως πρώτα ρίχνουν κάποιο εργαλείο στην αγορά για να δουν πώς θα πάει και μετά προβαίνουν σε μαζική πώληση. Ας πούμε να δει πως πάνε οι πωλήσεις και μετά να το ρήξεις στην αγορά μας. Είμαστε όντως σε κακή οικονομική κατάσταση. Δείτε παράδειγμα στην Αγγλία σε δύο διαφορετικές πόλεις έχει διαφορετικά εργαλεία. Ούτε αυτό βγάζει νόημα.

Τον τελευταίο μήνα που είχε το σκαπτικό , την πριονοκορδελα και την σεγα πάγκου τα οποία τα είχε σχεδόν σε όλες τις χώρες και στην Ελλάδα δεν έφερε κανένα συν κάτι αλλά πιο μικρά πχ το γαλλικό κλειδί , αλοιφαδορακι κλπ. Μας έχουν για ξεπετα.

Το πρόβλημα είναι στα σοβαρά εργαλεία... κανείς δεν ξέρει γιατί έχει ακολουθηθεί η τακτική της μη εισαγωγής ορισμένων προϊόντων.
Προσωπικά θεωρώ ότι η αγοραστική δύναμη στην Ελλάδα είναι φτωχότερη σε σχέση με έξω. Εμείς εδώ στο forum μπορεί να λέμε ότι τα ζητάμε και τα θελουμε αλλά είμαστε κουκίδα κατανάλωσης....οπότε ανάλογος πράττουν...

Το πρόβλημα είναι στα σοβαρά εργαλεία... κανείς δεν ξέρει γιατί έχει ακολουθηθεί η τακτική της μη εισαγωγής ορισμένων προϊόντων.
Προσωπικά θεωρώ ότι η αγοραστική δύναμη στην Ελλάδα είναι φτωχότερη σε σχέση με έξω. Εμείς εδώ στο forum μπορεί να λέμε ότι τα ζητάμε και τα θελουμε αλλά είμαστε κουκίδα κατανάλωσης....οπότε ανάλογος πράττουν...

.........κουκίδα κατανάλωσης.........! Καλοοοοό.
Μάλλον κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Δηλαδή περισσότερη πιθανότητα έχει να πουλήσει στην Ελλάδα μια πλάνη μπαταρίας από ένα μεγάλο κατεδαφιστικο? Λογική Γερμανίας είναι αυτή. Που τις βαριές δουλειές τις κάνουν τεχνίτες ή εργάτες αλλα ο Φριτζ θα πάρει κάποια εργαλεία σχετικά μικρά βάλει στο εργαστήριο του να παινευεται και να πεδευεται.

Τα εργαλεία μενουν στα ράφια οπως και η φωτο του Lidl της Μεταμορφωσης παραπάνω, για πολλές μέρες αδιάθετα, αυτο κάτι δειχνει...οσο για τη Μαλτα σαφως ειναι σε καλύτερη οικονομικη κατασταση απο μας.

..οσο για τη Μαλτα σαφως ειναι σε καλύτερη οικονομικη κατασταση απο μας.

Αυτό είναι διαφορετικό πράγμα.
Το αν έχουν καλύτερη οικονομική κατάσταση από μας, αν το κατα κεφαλήν εισόδημά τους είναι μεγαλύτερο, δεν σημαίνει οτι είναι και μεγαλύτερη αγορά από μας.

Απόψε στο Lidl Μεταμόρφωσης, εάν ενδιαφέρουν κάποιον.

View attachment 166070
Στη Λάρισα πάντως δεν πρόλαβα δίσκο.... Κριμα και έχω άλλες δύο ιδιες μπαταρίες. Με τόσο χαμηλη τιμή δεν έμεινε τίποτα.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο φτωχος θα παρει πρωτα τροφιμα και αν μεινει χρημα θα παρει εργαλεία.
Αν ηξεραν οτι φερνοντας ακριβοτερα πιο περιεργα εργαλεία θα πουλιοντουσαν θα τα εφερναν...πολυεθνικη ειναι δεν ειναι ηλιθιοι.

Εδώ είναι Ελλάδα ....και το ξέρουν !!!
Παίρνεις το κατεδαφιστικό των 150 ή κάποιο άλλο εργαλείο από τα ακριβά που δεν φέρνουν...πας σπίτι σου ή στην μικροδουλειά που μόλις πήρες .... του βγάζεις τα μάτια και κάνεις την κατασκευή σου .... και τρεις μήνες παρά κάτι το πας πίσω σε άθλια κατάσταση και παίρνεις τα λεφτά σου περιμένοντας το επόμενο εργαλείο θύμα !!! Και μην πείτε ότι δεν γίνεται και αυτό ...

Νικόλα δε μπορώ παρά να συμφωνήσω.Δυστυχώς.

Κάπου το πήρε το μάτι μου και το έψαξα . Δεν έχω ξαναδεί τορνο λιντλ . Καινούριο?
Καλά για Ελλάδα δεν προβλέπεται...
https://www.lidl.si/sl/p/orodje-za-prave-mojstre/struznica/p31012

Κάτι σαν τόρνος τέλος πάντων. Για μια πρώτη επαφή με το άθλημα ίσως αξίζει!

Last edited by a moderator: