Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

https://www.skroutz.gr/s/20981368/Toshiba-43U2963DG.html
Μαϊμούδες κάνει το lidl τώρα τελευταία στην Ελλάδα αυτό όμως δεν υπάρχει. Ίδια τιμή και άμεσα διαθέσιμη από το you που είναι αξιότιμο μαγαζί και το lidl την πλασάρει ως black Friday .

Τα εργαλεία τα ίδια πριν λίγο καιρό στις ίδιες τιμές ως προσφορά.

Εργαλεία ούτε αυτή την εβδομάδα έφερε . Μας έχουν κάνει Ban απ' ότι φαίνεται. Εγώ δεν θα ξαναπατήσω παρά μόνο αν φέρει κάτι ενδιαφέρον .

Νομιζω (εστω, καποια απο) τα εργαλεια ειναι οντως σε λιγο καλυτερη τιμη, αλλα..ναι, γενικα φτωχεια και χαζοπροσφορες.

Προσφορές black friday είναι της πλάκας...αν εξαιρέσεις το δραπανοκατσαβιδο που το έχει λίγη καλύτερη τιμή τίποτα άλλο δεν αξίζει....

Το πικάπ το έχω δει. Είναι παλαιότερο μοντέλο. Για τα λεφτά του είναι ΟΚ σε σχέση με κάτι άλλα ION κτλ
Είναι κατασκευής μιας εταιρείας από την Taiwan αν θυμάμαι καλά με το όνομα dual πάνω
Δεν έχει auto stop και αυτό μου την δίνει. Άλλωστε δεν έρχεται Ελλάδα. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι ενδιαφέρονται.
Μπορεί κάποια στιγμή να το φέρουν.
Όποιος θέλει ρίχνει μια ματιά στο manual εδώ

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πικάπ το έχω δει. Είναι παλαιότερο μοντέλο. Για τα λεφτά του είναι ΟΚ σε σχέση με κάτι άλλα ION κτλ
Είναι κατασκευής μιας εταιρείας από την Taiwan αν θυμάμαι καλά με το όνομα dual πάνω
Δεν έχει auto stop και αυτό μου την δίνει. Άλλωστε δεν έρχεται Ελλάδα. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι ενδιαφέρονται.
Μπορεί κάποια στιγμή να το φέρουν.
Όποιος θέλει ρίχνει μια ματιά στο manual εδώ

Ναι οντως ειναι εξ Ανατολας ... που να το φανταστω!!!!
Γελασα πολυ με τον τυπο πως τα περιγραφει
μεσα γινεται ενας κακος χαμουλης με τα καλωδια και πολυ περισσοτερο με το regulator 7924 :flipout: (μηπως δεν το κολλησαν για να το αλλαζει ευκολα ο χρηστης???)

παρ' ολα αυτα ομως, για την τιμη του, πρεπει να ειναι πολυ καλο (και σηκωνει καποιες βελτιωσεις)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

20βολτο παλμικό, αγορασμένο την τελευταία φορά που το έφερε, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου πέρα από φόρτισμα και μία δοκιμαστική χρήση σε 2-3 βίδες, ήταν σήμερα "dead' όταν το έβγαλα για χρήση.

Έβαλα τη μπαταρία στο φορτιστή και ανάβει το κόκκινο led, να φανταστώ είναι άχρηστη ;

Τι διαδικασία ακολουθώ ; Απλά τηλ στο σέρβις ; Ή μπορώ να το επιστρέψω ;

20βολτο παλμικό, αγορασμένο την τελευταία φορά που το έφερε, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου πέρα από φόρτισμα και μία δοκιμαστική χρήση σε 2-3 βίδες, ήταν σήμερα "dead' όταν το έβγαλα για χρήση.

Έβαλα τη μπαταρία στο φορτιστή και ανάβει το κόκκινο led, να φανταστώ είναι άχρηστη ;

Παντως, εμενα, που εγινε κατι παρομοιο με το 4v κατσαβιδακι, ΔΕΝ ηταν η μπαταρια, ουτε ο φορτιστης, αλλα καποιο καλωδιο/συνδεση αναμεσα στα δυο, μεσα στο κατσαβιδι.
Μου το αλλαξαν (λεγοντας μου μαλιστα οτι "επειδη ειναι η μπαταρια, κανονικα δεν καλυπτεται απο την εγγυηση, αλλα θα σας το αλλαξουμε"), απλως το αναφερω σε περιπτωση που σου πουν οτι ειναι μπαταρια και δεν καλυπτεται.
Αν και νομιζω οτι και αυτη εχει 1 χρονο εγγυηση.
Παντως, μην την πετας ακομα.

Εαν δεν έχει παρέλθει τρίμηνο μπορείς να το επιστρέψεις πίσω και να πάρεις τα χρήματα σου από οποιοδήποτε κατάστημα...
Εάν έχει ξεπεραστεί το τρίμηνο πέρνεις τηλ στο σέρβις και θα σου πουν την διαδικασία ...

Και εγώ αν ήμουν Lidl ban θα μας έκανα, με τόσες ανοιχτές συσκευασίες και κλεμμένα εξαρτήματα από διάφορα εργαλεία στα ράφια. Πιστεύω όλοι τα έχουμε δει μπροστά μας.
Η τηλεόραση έχει κανονική τιμή, ούτε καν έκπτωση. Σε καμία περίπτωση black Friday τιμή. Κοροϊδία!!!

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.lidl-service.com/cps/rd...38282&rdeLocaleAttr=el&title=Επαναφορτιζόμενο κρουστικό δράπανο PKHAP 20-Li A1
Ηντανε τούτο να!
Έχει βγάλει κρουστικο 20βολτο brushless το λιντλ;
Με 3J ?
Πότε κυκλοφόρησε αυτο;
Το είδα στις τελευταίες ενημερώσεις των μανιουαλ στα ελληνικά.
Αρα η έχει έρθει τελευταία και δεν το πήρα χαμπάρι, η μας το φυλάει για έκπληξη.
Αν το φέρει μάλλον θα είναι το πρώτο brushless parkside που φέρνει στην Ελλάδα.

Δεν θυμαμαι κανενα επωνυμο 20βολτο SDS κρουστικο δραπανο να εχει 3J ισχυ!

Απο τα SDS κρουστικα ρευματος νομιζω οτι ολα ειναι κατω απο 3J επειδη το εψαχνα προσφατα (dewalt, makita, metabo, bosch) εκτος του νεου Bosch GBH 2-28 που ειναι στα 3.2J!

Αν ειναι ετσι τα πραγματα, δηλαδη SDS κρουστικο μπαταριας 20βολτο, brushless και 3J ισχυς, τοτε τσαμπα επενδυσαμε σε ηλεκτρικο κρουστικο στα ιδια περιπου επιπεδα ισχυος αλλα πολλαπλασιας τιμης.. :)

https://www.lidl-service.com/cps/rd...38282&rdeLocaleAttr=el&title=Επαναφορτιζόμενο κρουστικό δράπανο PKHAP 20-Li A1
Ηντανε τούτο να!
Έχει βγάλει κρουστικο 20βολτο brushless το λιντλ;
Με 3J ?
Πότε κυκλοφόρησε αυτο;
Το είδα στις τελευταίες ενημερώσεις των μανιουαλ στα ελληνικά.
Αρα η έχει έρθει τελευταία και δεν το πήρα χαμπάρι, η μας το φυλάει για έκπληξη.
Αν το φέρει μάλλον θα είναι το πρώτο brushless parkside που φέρνει στην Ελλάδα.

Τυφλα να εχει η Bosch!!!! Ειδικα αν εχει κανενα 80αρι 90αρι ευρω.

Απο τη φωτογραφια εχω μια υποψια οτι ΑΝ ποτε τα φερει αυτα, θα τα φερνει χωρις τη μπαταρια.
Αλλα, και παλι, ας αρχισει να φερνει brushless καθως και καποια απο τα αλλα εργαλεια που δεν εχει φερει ποτε και βλεπουμε. Καταναλωτες ειμαστε, μπορουμε να κρινουνε τιμη και αξια σε σχεση με τον ανταγωνισμο και να αποφασισουμε αν μας συμφερει να τα παρουμε.

Όσο αφορά τα brushless της parkside μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι στο γερμανικό site της lidl που προωθούσε τα performance τα οποία είναι κατά κανόνα brushless, εδώ και λίγο καιρό τα έχει κατεβάσει σχεδόν όλα εκτός από ένα πολυεργαλειο και ένα δισκοπρίονο.

Εχω την αμυδρη εντυπωση οτι το 20βολτο κρουστικο της bosch με 2.2j ισχυ θα ειναι πιο αποτελεσματικό απο αυτο το brushless δραπανο των 3j :)