Έχω δύο τροχούς pwsa li b3 και τους χρησιμοποιώ τακτικά. Να πω ότι πρόκειται για πολύ δυνατούς τροχούς, βολικούς στο κράτημα και ζυγισμένους. Όπως είπε και και ο @enduras είναι από τους ελάχιστους με ρύθμιση στροφών, μια λειτουργία που κατ' εμέ αποδείχτηκε στην χρήση απίστευτα εξαιρετική. Έχει πολύ πιο ήσυχη λειτουργία από ένα τροχό ρεύματος και το γεγονός ότι είναι "φορητός" και ετοιμοπόλεμος για οπουδήποτε με έχει κάνει να τον θεωρώ ένα από τα απαραίτητα εργαλεία. Τέλος, η τιμή του για επαναφορτιζόμενο τροχό, απλά δεν υπάρχει!!!
Στα αρνητικά του τώρα, μετά από λίγη χρήση αρχίζει να λερώνει με λιπαντικό περιφερειακά, στην ένωση των δύο κομματιών της κεφαλής (μη φαντασθείτε τίποτα τρελα πράγματα αλλά εγώ την είχα ψωνίσει με αυτό και άλλαξα τρείς!!!). Το πρόβλημα του είναι το γράσο που του βάζουν, το οποίο είναι πολύ λεπτόρευστο (και πιθανολογώ και υποδιέστερης ποιότητας γιατί τα γρανάζια φαινόταν σα να μη λιπαίνονταν) το οποίο με την πίεση που δημιουργείται κατά την λειτουργία γίνεται λάδι και μάλιστα πολύ λεπτό και το αποβάλλει από την ένωση. Του άλλαξα γράσο με άλλο ποιοτικό και το θεμα αυτό έγινε παρελθόν. Επίσης ο προφυλακτήρας του θέλει μια επέμβαση γιατί έτσι όπως είναι δε αφήνει να μπουν ορισμένοι δίσκοι (πομπέ, φτερού κλπ), με ένα κοψιματακι όμως λύνεται κι αυτό το θέμα. Τέλος και στους τρεις τροχούς που πέρασαν συνολικά από τα χέρια μου (είχα κάνει και κάποιες αλλαγές), είδα ότι η πάνω μεταλλική φλάτζα που σφίγγει το δίσκο ήταν έκεντρη (απαράδεκτο).
Αλήθεια, που τον πέτυχες και τον αγόρασες;