https://www.skroutz.gr/s/20981368/Toshiba-43U2963DG.html
Μαϊμούδες κάνει το lidl τώρα τελευταία στην Ελλάδα αυτό όμως δεν υπάρχει. Ίδια τιμή και άμεσα διαθέσιμη από το you που είναι αξιότιμο μαγαζί και το lidl την πλασάρει ως black Friday .
Τα εργαλεία τα ίδια πριν λίγο καιρό στις ίδιες τιμές ως προσφορά.
Εργαλεία ούτε αυτή την εβδομάδα έφερε . Μας έχουν κάνει Ban απ' ότι φαίνεται. Εγώ δεν θα ξαναπατήσω παρά μόνο αν φέρει κάτι ενδιαφέρον .
Το πικάπ το έχω δει. Είναι παλαιότερο μοντέλο. Για τα λεφτά του είναι ΟΚ σε σχέση με κάτι άλλα ION κτλ
Είναι κατασκευής μιας εταιρείας από την Taiwan αν θυμάμαι καλά με το όνομα dual πάνω
Δεν έχει auto stop και αυτό μου την δίνει. Άλλωστε δεν έρχεται Ελλάδα. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι ενδιαφέρονται.
Μπορεί κάποια στιγμή να το φέρουν.
Όποιος θέλει ρίχνει μια ματιά στο manual εδώ
20βολτο παλμικό, αγορασμένο την τελευταία φορά που το έφερε, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου πέρα από φόρτισμα και μία δοκιμαστική χρήση σε 2-3 βίδες, ήταν σήμερα "dead' όταν το έβγαλα για χρήση.
Έβαλα τη μπαταρία στο φορτιστή και ανάβει το κόκκινο led, να φανταστώ είναι άχρηστη ;
Τι διαδικασία ακολουθώ ; Απλά τηλ στο σέρβις ; Ή μπορώ να το επιστρέψω ;
20βολτο παλμικό, αγορασμένο την τελευταία φορά που το έφερε, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου πέρα από φόρτισμα και μία δοκιμαστική χρήση σε 2-3 βίδες, ήταν σήμερα "dead' όταν το έβγαλα για χρήση.
Έβαλα τη μπαταρία στο φορτιστή και ανάβει το κόκκινο led, να φανταστώ είναι άχρηστη ;
Τι διαδικασία ακολουθώ ; Απλά τηλ στο σέρβις ; Ή μπορώ να το επιστρέψω ;
https://www.lidl-service.com/cps/rd...38282&rdeLocaleAttr=el&title=Επαναφορτιζόμενο κρουστικό δράπανο PKHAP 20-Li A1
Ηντανε τούτο να!
Έχει βγάλει κρουστικο 20βολτο brushless το λιντλ;
Με 3J ?
Πότε κυκλοφόρησε αυτο;
Το είδα στις τελευταίες ενημερώσεις των μανιουαλ στα ελληνικά.
Αρα η έχει έρθει τελευταία και δεν το πήρα χαμπάρι, η μας το φυλάει για έκπληξη.
Αν το φέρει μάλλον θα είναι το πρώτο brushless parkside που φέρνει στην Ελλάδα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.