Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και ομως δεν ειναι καθολου περιεργο Νικολα για επαναφορτιζομενη μπαταρια λιθιου.
Οι μπαταριες λιθιου-γενικα μιλωντας- αποφορτιζονται περιπου 1-2% τον μηνα (self discharge rate), αναλογα με τις συνθηκες αποθηκευσης.

Επίσης κάποιο άλλο λάθος που γίνεται στο συγκεκριμένο νήμα:
Μιλάτε αρκετοί για ποιότητα και τέλειες τεχνικές προδιαγραφές και υλοποίηση αυτών.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι όταν αγοράζεις τέτοια εργαλεία σε αυτές τις τιμές πρέπει να είσαι εξ αρχής προετοιμασμένος ότι αυτά δεν υπάρχουν εδώ. Τα αγοράζεις για μικροδουλειές ερασιτεχνικής φύσεως γιατί κάποια στιγμή θα τα χρειαστείς και δεν θα έχεις τίποτα.
Μην παρασύρεστε από την επαγγελματική σας πείρα ή ιδιότητα στις εκτιμήσεις σας ...αυτά δεν ισχύουν για τα συγκεκριμένα εργαλεία εκτός και αν πέσεις σε καλό κομμάτι και κάνεις κάτι πάρα πάνω.Ποτέ όμως δεν πρέπει να έχεις απαιτήσεις επαγγελματικού μηχανήματος.
Έχετε δει ποτέ να έχουν στις φωτογραφίες τους επαγγελματίες ??? Όλο κάτι όμορφες υπάρξεις έχουν που μόνο τουαλέτες δεν φοράνε όταν δουλεύουν τα εργαλεία και τελικά κοιτάς τις υπάρξεις και όχι το εργαλείο,και κάτι τύπους όπως ήμουνα εγώ πριν από 50 χρόνια ... :flipout::flipout:

Και καλα παιρνουμε το φυλλαδιο του lidl για να δουμε τα εργαλεια...και ολως τυχαιως εχει μπροστα γυναικεια εσωρουχα... 😛
Μαστορια, φιλε μου. Τι να πεις;

Καλως τον και χρονια πολλα επισης!

Γιατι δεν παιρνεις ενα εκκεντρο τριβειακι (της ιδιας η αλλης μαρκας) για να κανεις την δουλεια σου πιο γρηγορα και πιο καθαρα? Να σου μεινει και ενα καλο τριβειο μετα την εργασια σου.

Τα παλμικα ειναι πιο αδυναμα σαν τυπος τριβειου και μειονεκτουν στην αφαιρεση υλικου μπροστα στα εκκεντρα. Το μονο καλο ειναι οτι ειναι φτηνοτερα και βρισκεις ευκολα γυαλοχαρτο. Οκ, και οτι εισχωρουν στις γωνιες λογω σχηματος :)

Ευχαριστω !
Και μαλλον θα πρεπει να φροντισω για γυαλοχαρτα γιατι με προβληματισες.
Αν ειναι δυσκολα οπως καταλαβα , αντε να βρω στο νησι.....

Δεν ειναι και τοσο δυσκολα, παντως.
Εχουνε ολα τα μεγαλα μαγαζια, κατα καιρους βγαζει και το lidl και στην αναγκη...εχει και η Κινα (ebay) ενα σκασμο και τσαμπα.

Ενδιαφερουσα συζητηση, θα συμφωνησω με τον Χιωτη. Για μενα τον αδαη ερασιτεχνη, το lidl ειναι το ξεκινημα. Με την παροδο... των εργασιών, της εμπειρίας και των σταδιακα αυξημενων απαιτήσεων που αποκτας, το επομενο βήμα ειναι το κεντρο βίδας και τα αλλα εξειδικευμενα μαγαζια, με τα ποιοτικότερα αλλά και ακριβοτερα εργαλεια.

Νικο, ο πρωτος που ειπα πως αστιευεσαι ειμαι εγω και μαλιστα ,χαμογελασα.
Ομως με αυτα που λες τωρα δεν εχεις δικιο.
Να ειχε καπου μια ταμπελα εργαλεια δευτερης διαλογης να το καταλαβω.
Το σύστημα ποιοτικου ελεγχου κατ επανάληψη ειναι φαουλ.

Κυριάκο με στεναχωρείς που δεν γίνομαι κατανοητός παρ´όλο που γράφω και μεγάλα κείμενα.
Τι ταμπέλα εργαλεία δεύτερης διαλογής να έχει αφού δεν υπάρχει καθόλου σύστημα διαλογής και ποιοτικού ελέγχου.
Η εταιρία για να προσφέρει φτηνά και προσιτά εργαλεία στον κάθε έναν παραγγέλνει σε κάποιο εργοστάσιο στην Κίνα μια παρτίδα από κάποιο εργαλείο αρκετά μεγάλη για να καλύψει τα καταστήματα της που είναι πάρα πολλά σε όλο τον κόσμο.
Αυτό που ζητάει είναι φτηνό κοστολόγιο για να μπορέσει να πουλήσει φτηνά. Ο Κινέζος κατασκευαστής λόγο του χαμηλού κοστολογίου προφανώς δεν έχει υποσχεθεί κανένα στάδιο διαλογής και ποιοτικού ελέγχου. Μαζεύει λοιπόν τα εξαρτήματα από άλλους Κινέζους ή αν είναι μεγάλος τα κατασκευάζει μόνος του στα γρήγορα συναρμολογεί το εργαλείο το βάζει στο κουτί και το στέλνει στις αποθήκες του Lidl για διανομή.
Κανένας δεν μπορεί να περιμένει υπό αυτές τις συνθήκες ότι αυτό που θα φτιάξει ο Κινέζος θα είναι άψογο ποιοτικά...άλλες φορές καταφέρνει να έχει κάποια ποιότητα άλλες φορές όχι .... και επειδή το Lidl ξέρει ότι δεν υπάρχει διαλογή ούτε ποιοτικός έλεγχος σου λέει πάρτο και αν είναι σκάρτο φέρτο πίσω και πάρε τα λεφτά σου ή δούλεψε το μια πενταετία και αν χαλάσει εγώ θα στο φτιάξω ή θα σου στείλω άλλο.
Tο ίδιο εργαλείο ανάλογα με τις εκδόσεις του (Α1-Β1-C1-D1) τις περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένο σε διαφορετικά εργοστάσια απόδειξη οι μπαταρίες στα 12v που δεν ταιριάζει καμία μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων αλλά και στα παλιά 18V που δεν ταίριαζαν ούτε μεταξύ τους ούτε με τα σημερινά 20V.
Τι είπα λοιπόν εγώ ....ότι υπό αυτές τις συνθήκες είναι άδικο και κουτό να περιμένεις ποιοτικό έλεγχο. Όλα εξαρτώνται από την χαμηλή τιμή διάθεσης στο ράφι. Ή το αγοράζεις γνωρίζοντας τι μπορεί να αντιμετωπίσεις και κάνεις το σταυρό σου να πέσεις σε σωστά κατασκευασμένο εργαλείο... ή είσαι καλός και τυχερός άνθρωπος όπως εγώ που έχω πάρει τα περισσότερα και όλα βγήκαν καλά :flipout:
Το ίδιο συμβαίνει και όταν εσύ παραγγέλνεις μέσω internet κάτι από Κίνα το οποίο έχει συνήθως ξεφτίλα τιμή, σου έχει υποσχεθεί κανένας ότι έχει περάσει από ποιοτικό έλεγχο ??? Προφανώς όχι, περιμένεις να έλθει και ότι βγει.
Εγώ έτσι έχω αντιληφθεί ότι γίνονται τα πράγματα.... μπορεί να κάνω και λάθος οπότε μην μου δίνεται και πολύ σημασία.:flipout:
Αυτά....(πολλά έγραψα πάλι) -bye-

Εδώ ,Νίκο
επώνυμα παίρνεις και κάνεις τον σταυρό σου ,μην πέσεις σε εργαλείο "τσαγκαροδευτέρας" , και δεν θα συμβαίνει στα απλά ,που ποιος ξέρει που έχουν φτιαχτεί. Μέσα στην ίδια την εταιρεία ,π.χ. Bosch , τα ίδια τα προϊόντα της φτιαγμένα σε διαφορετικές χώρες ,έχουν διαφορά στην ποιότητα . Έκλεισε η Bosch το εργοστάσιο στην Ελβετία το 2015 ,που έβγαζε φρέζες και τριβεία ,και μετέφερε την παραγωγή στην Ουγγαρία και δεν έχει την ίδια ποιότητα ρε παιδί μου το βλέπεις .Πολλά παράπονα για τζόγο στις φρέζες και δε συμμαζεύεται . Εντάξει όλα κατασευάζονται με την επιτήρηση και τα "αυστηρά" πρότυπα της εταιρείας ,αλλά δεν μας έχουν πει , πόσες επιστροφές είχε από την παραγωγή της Ελβετίας και πόσες από την παραγωγή Κίνας , Ουγγαρίας ,Ρωσίας ,Πακιστάν, Αφγανιστάν , Γιουνανιστάν( εδώ δεν βγάζει τίποτα αλλά το έβαλα γιατί μ´αρέσει το ..τρίπτυχο!!!).
Δεν βγαίνει άκρη ..

Γεια σου Θεμη!
Καλα εκανες και το πηρες καθως για τα χρηματα του δεν εχει αντιπαλο!

Το εκκεντρο περιστροφικο ειναι τριβειο λεπτομεριας, σχεδιασμενο ωστε να μην αφηνει γραμμες και τα δινει το τελικο φινιρισμα στην επιφανεια πριν την βαφη.
Τα παλμικα τα χρησιμοποιουμε κυριως για να παρουμε τα χοντρα οπως λεμε.
Η πλακα που ειναι σαν σιδερου με την μυτη ειναι πολυ χρησιμη σε γωνιες και κλειστα σημεια οπου το στρογγυλο δεν μπορει να φτασει.

Ευχομαι καλοδουλευτο!
Σ ευχαριστω να σαι καλα!!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριάκο με στεναχωρείς που δεν γίνομαι κατανοητός παρ´όλο που γράφω και μεγάλα κείμενα.
Τι ταμπέλα εργαλεία δεύτερης διαλογής να έχει αφού δεν υπάρχει καθόλου σύστημα διαλογής και ποιοτικού ελέγχου.
Η εταιρία για να προσφέρει φτηνά και προσιτά εργαλεία στον κάθε έναν παραγγέλνει σε κάποιο εργοστάσιο στην Κίνα μια παρτίδα από κάποιο εργαλείο αρκετά μεγάλη για να καλύψει τα καταστήματα της που είναι πάρα πολλά σε όλο τον κόσμο.
Αυτό που ζητάει είναι φτηνό κοστολόγιο για να μπορέσει να πουλήσει φτηνά. Ο Κινέζος κατασκευαστής λόγο του χαμηλού κοστολογίου προφανώς δεν έχει υποσχεθεί κανένα στάδιο διαλογής και ποιοτικού ελέγχου. Μαζεύει λοιπόν τα εξαρτήματα από άλλους Κινέζους ή αν είναι μεγάλος τα κατασκευάζει μόνος του στα γρήγορα συναρμολογεί το εργαλείο το βάζει στο κουτί και το στέλνει στις αποθήκες του Lidl για διανομή.
Κανένας δεν μπορεί να περιμένει υπό αυτές τις συνθήκες ότι αυτό που θα φτιάξει ο Κινέζος θα είναι άψογο ποιοτικά...άλλες φορές καταφέρνει να έχει κάποια ποιότητα άλλες φορές όχι .... και επειδή το Lidl ξέρει ότι δεν υπάρχει διαλογή ούτε ποιοτικός έλεγχος σου λέει πάρτο και αν είναι σκάρτο φέρτο πίσω και πάρε τα λεφτά σου ή δούλεψε το μια πενταετία και αν χαλάσει εγώ θα στο φτιάξω ή θα σου στείλω άλλο.
Tο ίδιο εργαλείο ανάλογα με τις εκδόσεις του (Α1-Β1-C1-D1) τις περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένο σε διαφορετικά εργοστάσια απόδειξη οι μπαταρίες στα 12v που δεν ταιριάζει καμία μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων αλλά και στα παλιά 18V που δεν ταίριαζαν ούτε μεταξύ τους ούτε με τα σημερινά 20V.
Τι είπα λοιπόν εγώ ....ότι υπό αυτές τις συνθήκες είναι άδικο και κουτό να περιμένεις ποιοτικό έλεγχο. Όλα εξαρτώνται από την χαμηλή τιμή διάθεσης στο ράφι. Ή το αγοράζεις γνωρίζοντας τι μπορεί να αντιμετωπίσεις και κάνεις το σταυρό σου να πέσεις σε σωστά κατασκευασμένο εργαλείο... ή είσαι καλός και τυχερός άνθρωπος όπως εγώ που έχω πάρει τα περισσότερα και όλα βγήκαν καλά :flipout:
Το ίδιο συμβαίνει και όταν εσύ παραγγέλνεις μέσω internet κάτι από Κίνα το οποίο έχει συνήθως ξεφτίλα τιμή, σου έχει υποσχεθεί κανένας ότι έχει περάσει από ποιοτικό έλεγχο ??? Προφανώς όχι, περιμένεις να έλθει και ότι βγει.
Εγώ έτσι έχω αντιληφθεί ότι γίνονται τα πράγματα.... μπορεί να κάνω και λάθος οπότε μην μου δίνεται και πολύ σημασία.:flipout:
Αυτά....(πολλά έγραψα πάλι) -bye-

Νικο αυτο συμβαινει σε εμας που ξερουμε την κατασταση.
Σκεψου εναν ανθρωπο ομως που θα αγορασει χωρις να μας εχει διαβασει και θα βρεθει στην κατασταση αυτη.
Αντε να του εξηγησει καποιος πως με 25 ευρω περιμενεις να παρεις και εργαλειο με ισια πλακα?

Και το χειροτερο ποιο ειναι????
Πως αντε και βρηκες στραβη πλακα και θες να το πας να το αλλαξεις?
Με τι να το αλλαξεις που εχουν εξαφανισει τα τριβεια απο το ραφι.

Θυμαμαι εμενα που για να βρω κολωνατο δραπανο στο οποιο να δουλευει το λεζερ αγορασα και κουβαλαγα 3 κομματια με σκοπο να τα ελενξω.
Και καλα εκανα δλδ καθως απο τα 3 μονο το 1 δουλευε.

εχουμε και αλλη αστοχια στο πολυτριβιο...δεν ειμαι τυχερος τελικα.
μετα απο την αποφαση να το κρατησω ειπα να βγαλω το ορθωγωνιο και να βαλω το εκκεντρο τριβειο ελα που η βιδες του δεν σφυγκουν απλα γυρνανε(δεν τερματιζουν)...
τελικα με τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε δεν υπαρχη αλλο κομματι διαθεσιμο και μπορω να το παω πισω και να παρω τα χρηματα μου.

Χθες αγορασα ενα αεροστοπ για την εξώπορτα απο τα λιντλ.
Χθες το κολλησα το βραδακι και σημερα το πρωι η κατάσταση που το βρηκα.
20200108-081310.jpg

Η πορτα πριν την τοποθετηση καθαριστικε με οινόπνευμα και μετα 15 λεπτα αφου ξανασκουπιστηκε τοποθετηθηκε.

Κριμα τα 3 ευρω.

αυτά δεν είναι καλά.
το άλλο να πάρεις με τους δυο κυλίνδρους που μπαίνει κάτω από την πόρτα

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

20200108-081310.jpg

Η πορτα πριν την τοποθετηση καθαριστικε με οινόπνευμα και μετα 15 λεπτα αφου ξανασκουπιστηκε τοποθετηθηκε.

Κριμα τα 3 ευρω.

Κυριακο απορώ πως το πήρες....!!!
Άλλο ένα πάτημα να συχτηριζεις τα Lidl βέβαια και με το δίκιο σου..!!!
Η λύση που αναφέρει ο φίλος από πάνω κάνει 5 ευρώ και αν δεν είναι μόνιμη κάνα 6αρη χρόνια κρατάει...
Δεν ξέρω πόσα τετοια εχω πάρει για λογαριασμό πελάτη....
https://www.skroutz.gr/c/3190/aerostop/f/917009/diplo-aerostop.html

Καταλαβαινω τις αποψεις και του Νικου και του Κυριακου και νομιζω οτι και οι δυο εχετε καποιο δικιο (απλως λιγο διαφορετικη οπτικη).
Το bottom line, ομως που λεμε και στο χωριο μου, ειναι οτι τα lidl σου λενε "φερτο πισω και παρε τα λεφτα σου χωρις ερωτησεις", κατι που σχεδον κανενας αλλος δεν κανει.
Κι εμενα μου την εχει σπασει τις, λιγες, φορες που χρειαστηκε να επιστρεψω κατι, ειδικα οταν ειχε εξαντληθει και δεν μπορουσα να παρω αλλο. Αλλα αναγνωριζω οτι με τετοια πολιτικη επιστροφων δεν μπορεις να εχεις παραπονο.

.

Ούτε να κολλάς δεν ξέρεις... :silly:

Κριμα τα 3 ευρω.

μην εισαι χαζος ... κρατα το αεροστοπ και αλλαξε την πορτα

Κακως δεν στερεωσες το αεροστοπ με βιδακια πανω στην πορτα ανα 22 χιλιοστα (περιπου), οπως βιδωνουν τις λαμαρινες στα αεροπλανα. Μετα σου φταιει το προιον.