Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επικοινώνησα με το κέντρο έρευνας και εφαρμογών της Parkside και μου είπαν ότι η πλάκα είναι μελετημένη έτσι γιατί στο σημείο αυτό με την συγκεκριμένη υλοποίηση εξασθενεί τις υπερβολικές κάθετες και πλάγιες δυνάμεις που ασκούνται από μη έμπειρους τρίφτες.

Τελικά δεν είδαμε και μια πραγματική φωτογραφία της προβληματικής υπό μελέτη πλάκας.

εβγαλα φωτογραφιες το δικο μου

Στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κραχτης τα εργαλεια ειναι. Ποσοι τα παιρνουν και δεν ξερουν αν θα τα δουλεψουν καν καποια στιγμη, Ειναι αυτοι που εχουν απο ολα τα εργαλεια αλλα ολα τα σταυροκατσαβιδα τα λενε στραβοκατσαβιδα.
Για οσους τα παρουν και δουν οτι κατι δεν δουλευει σωστα, τα δεχεται πισω το καταστημα και δεν βγαζει μιλια Αυτοι ομως ειναι λιγοι, μαλλον.
Καποιοι αλλοι με πατεντες τα φερνουν στα μετρα τους οποτε κλαιν και καποιοι κλαιν αν δεν γινει σωστη δουλεια λογω μη ποιοτικης εργασιας του εργαλειου.
Καποιοι παλι ειναι τυχεροι και αυτα που εχουν παρει και ειναι ενταξυ και τους καλυπτουν. Αλλα δεν θα λεγαν και οχι στα makita αν το vfm ειναι πιο χαμηλα.

Οι εκκλήσεις μας εισακούστηκαν! Μπόλικα εργαλεία από βδομάδα.... :BDGBGDB55::SFGSFGSF: Την ίδια ώρα... σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά: Μάλτα, Αγγλία, Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία (σήμερα), Ιρλανδία, Σουηδία και φυσικά Γερμανία, όπου υπάρχει και το online βέβαια που είναι εκτός συναγωνισμού.

Εντάξει σε πολλές χώρες δεν υπάρχει κάτι καινούριο ή πληθώρα εργαλείων, αλλά τέτοιος περονόσπορος σαν κι εδώ, πουθενά!

Αυτη την ηλεκτροκόλληση με το συρμα που εχει στην Ιταλία ποσα χρόνια την περιμενω..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το αξιοπερίεργο είναι ότι σε όλες τι χώρες που αναφερονται παραπανω υπάρχουν κοινα,πανω-κατω,προϊόντα προς πωληση που τελικά αποδεικνύουν ότι η εταιρία έχει οργάνωση και μελέτη στο τι και πότε εμπορευει κάτι..εδω ειναι το θέμα τι έχει γίνει...

Σκέπτομαι να πάρω αυτή τη λάμπα.
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/idi-diakosmisis/livarno-lux-lamptiras-led/p43602
Λέει ότι ρυθμίζεται μέσω διακόπτη στα 10% 40% και 100%
Προφανώς δεν εννοεί dimmer αλλά κάτι άλλο. Δεν βρίσκω Κάνε να διακόπτη στο site.
Ξέρει κανείς τι διακόπτη θελει;

Υποθέτω χωρίς να γνωρίζω ότι με το άνοιξε/κλείσε του διακόπτη γρήγορα αλλάζεις τη φωτεινότητα κυκλικά.
Αν το κάνεις αργά θα ανοίγει/κλείνει.

Το φαντάζομαι όμως. Οπότε μπορεί να κάνω λάθος.

Σκέπτομαι να πάρω αυτή τη λάμπα.
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/idi-diakosmisis/livarno-lux-lamptiras-led/p43602
Λέει ότι ρυθμίζεται μέσω διακόπτη στα 10% 40% και 100%
Προφανώς δεν εννοεί dimmer αλλά κάτι άλλο. Δεν βρίσκω Κάνε να διακόπτη στο site.
Ξέρει κανείς τι διακόπτη θελει;
Νομίζω με ροοστατη τοίχου
Δε ξέρω αν υπάρχει και ροοστατης με 3 βαθμίδες

Αυτη την ηλεκτροκόλληση με το συρμα που εχει στην Ιταλία ποσα χρόνια την περιμενω..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευτυχώς που δεν την φέρνει να λες . Πεταμένα λεφτά .

Οι σύρματος είναι καλές αλλά είναι ακριβές. Η συγκεκριμένη από τα χαρακτηριστικά της που έχω δει καθώς και πολλά βίντεο στο youtube που έχω παρακολουθήσει να την δοκιμάζουν, δε λέει.

Στο forum, εκτός από normal άτομα, υπάρχουν και μερικοί ψυχάκηδες, γνωστό αυτό.
Ένας απ´αυτούς :grinning-smiley-043, επειδή ξέρει οτι του έχω αδυναμία, μου κάνει κάθε τρείς και λίγο ΣΩ.ΒΕ.
Αυτή τη φορά ήθελε να μετρήσω τις ταχύτητες περιστροφής του ευθύ λειαντήρα Parkside και να του τις γράψω αναλυτικά για κάθε βήμα.
Τι να κάνω, είπαμε αδυναμίες...

Το βάζω εδώ γιατί το χαρτάκι που τα έγραφα θα το πετάξω κι επιπλέον θα μπορεί να το δεί και κάποιος άλλος που τυχόν ενδιαφέρεται.

1. 9300 - 9500
2. 11500 -12900
3. 16900 - 17600
4. 20400 - 21800
5. 25800 - 26300
6. 28800 - 30000

Όπως βλέπετε το χαμηλό του δεν πάει κάτω από 9000, πολύ μακρυά απ´το 4000-4500 που αναφέρει η Parkside.
Το εύρος των στροφών σε κάθε βήμα παίζει λίγο ανεξέλεγκτα. Χωρίς να ακουμπήσεις τίποτε το ποντεσιόμετρο κάνει τα δικά του, γκαζώνει και κόβει όποτε γουστάρει.
Επίσης η ροδέλα επιλογής, εκτός απ´τις αυξομειώσεις της κάθε θέσεως (1-6) έχει και κάποιο τζόγο στην κάθε θέση που κι αυτός αυξομειώνει την ταχύτητα. πχ έχεις επιλέξει ταχύτητα 3 και οι στροφές είναι 17000. Αν ακουμπήσεις τη ροδέλα θα δείς οτι κινείται λίγο μπρός πίσω αλλάζοντας και τις στροφές. Δηλαδή "παίζει" χαλαρά χωρίς να κάνει "κλίκ" όπως όταν κουμπώνει σε κάποια θέση.
Επίσης η ροπή στην πρώτη σκάλα είναι αδύναμη, το σταματάς με το χέρι. Αυτό όμως είναι πολύ φισιολογικό νομίζω για τέτοια εργαλεία. εδώ στις χαμηλές στροφές με το χέρι σταματάς τόρνο του χιλιάρικου και παραπάνω τι να λέμε τώρα. Όλα αυτά τα φτηνά εργαλεία για να ρίξουν στροφές ηλεκτρονικά μειώνουν το ρεύμα με φυσικό επακόλουθο την μείωση της δύναμης.

Attachments

• IMG_4367.jpg
    IMG_4367.jpg
    103.9 KB · Views: 264
ετσι
ευχαριστω κ. Μπαμπη μας
:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

(αμοιβαια τα αισθηματα ...
πω πω αγαπες μεσα σ' αυτo το forum)

Σχεδόν όλα όταν φτάνουν στο τέλος περιμένεις μέχρι να ξαναγεμισουν...
Το ζήτημα είναι τι εργασίες θα κάνεις για να ξέρεις τι χρειάζεσαι...