Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ποιος είναι ο χαλάσης ρε παιδιά? Οπότε μάλλον δεν αξίζει τον κόπο και από τη στιγμή που δεν υπάρχει και 3d printer για να πειραματιστώ.

εκτυπωση 3d μπορεις να κανεις και σε μαγαζια (αν το ψαξεις στην περιοχη σου). Aν το εχεις με τους υπολογιστες μπορεις να το σχεδιασεις ευκολα ονλαιν στο thinkcad

Δική μου άποψη σχετικά με το νέο παγκοδράπανο της Parkside:

Το test του Ιταλού μου φάνηκε αναξιόπιστο για διάφορους λόγους. Π.χ ... το εργαλείο το δούλευε στον πάγκο σε μια κατάσταση μη σωστής έδρασης και πήγαινε συνέχεια πέρα-δώθε αφήνοντας την εντύπωση ότι δεν πατάει καλά.
Όταν χρησιμοποίησε ποτηροτρύπανο και φοστνερ πίεζε δυνατά το εργαλείο ώστε να μπλοκάρει ο κινητήρας για να δώσει την εντύπωση ότι κολλάει ενώ μετά που συνέχισε το τρύπημα σωστά χωρίς πίεση η τρύπα έγινε άνετα.Και διάφορα άλλα...μεταξύ των οποίων και το υπεροπτικό ύφος το οποίο είχε λες και δοκίμαζε κανέναν πυρηνικό αντιδραστήρα.
Το test του Γάλλου ήταν πιο σωστό και δεν έδειξε σημάδια κολλήματος του κινητήρα. Βέβαια αφορούσε το ακριβότερο μοντέλο αλλά πιστεύω ότι ο κινητήρας και η μετάδοση είναι ίδια και στα δύο μοντέλα.
Το συγκριτικό πάλι ήταν πολύ καλό και έδειξε τις διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων αλλά και του παλαιότερου.
Συμπερασματικά λοιπόν θα έλεγα ότι για τα χαρακτηριστικά που έχει το φτηνό μοντέλο και στην τιμή που διατίθεται θεωρώ ότι είναι πολύ καλή αγορά ειδικά για όσους δεν έχουν καθόλου τέτοιου είδους εργαλείο.
Το μοντέλο με την ψηφιακή οθόνη έχει περισσότερες ευκολίες και μεγαλύτερη διαδρομή ...έχει όμως και διπλάσια τιμή και είναι και άγνωστο αν και πότε θα έλθει εδώ.
Δεν χρειάζεται λοιπόν πολύ σκέψη ... χτυπήστε το όσοι δεν έχετε για να έχουμε και κάτι να συζητάμε στο μέλλον για το πόσο άχρηστο εργαλείο είναι.:flipout:-bye-

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με μια μέγγενη σεπορτ απο κατω μπορει να λειτουργήσει σαν φρεζοδραπανο;

Για να δουλέψεις κολωνάτο σαν φρεζοδράπανο θα πρέπει να είναι ντούκι το εργαλείο. Μασίφ.
Αμφιβάλω αν αυτό το τρυπάνι έχει αυτά τα χαρακτηρηστικά. Ούτε και το πολύ πιο ακριβό Bosch βέβαια τα έχει.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα παιδια, την πεμπτη εχει το φαλτσοπριονο KS 1500 Β3 και νομιζω ηρθε ωρα να το χτυπησω, ειναι μοντελο που εχει ξαναφερει? Το εχει δουλεψει κανεις? Καμια ιδεα? Εντελως για ερασιτεχνικη χρηση προοριζεται.

Ευχαριστω

Την Πεμπτη θα παρω (αν το προλαβω) το τριβειακι το στρογγυλο.
Επισης, θελω να παρω (με αυτη τη σειρα προτεραιοτητας), το επαναφ. δραπανο, το "κολωνατο", το φαλτσοπριονο και κατι ψιλικοκα.
Επειδη το ταμειον ειναι μειον...πειτε μου, παρακαλω, μερικους λογους να μην παρω κανενα :)

Επισης, θελω να παρω (με αυτη τη σειρα προτεραιοτητας), το επαναφ. δραπανο, το "κολωνατο", το φαλτσοπριονο και κατι ψιλικοκα.
Επειδη το ταμειον ειναι μειον...πειτε μου, παρακαλω, μερικους λογους να μην παρω κανενα :)

1. Το ταμείο είναι μείον...οπότε μην παίρνεις τίποτα!!!
2. Δεν υπάρχουν κονδύλια...οπότε μην παίρνεις τίποτα!!!
3. Θα πέσει παντόφλα...οπότε μην παίρνεις τίποτα!!!

:BDGBGDB55:-bye-

+1
Και το δικό μου ταμείο είναι μείον οπότε δεν παίρνω ούτε εγω τίποτα

Στάλθηκε από το SM-M205FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1. Το ταμείο είναι μείον...οπότε μην παίρνεις τίποτα!!!
2. Δεν υπάρχουν κονδύλια...οπότε μην παίρνεις τίποτα!!!
3. Θα πέσει παντόφλα...οπότε μην παίρνεις τίποτα!!!

:BDGBGDB55:-bye-

Ολα τα δικια εχεις.
Αλλα, αυτα τα ξερω. Και παλι, ενας διαβολακος μου μουρμουραει στο αυτι "ελα μωρε, τι ψυχη εχουν χχχ παλιο-ευρα" 😛
Ενω, αν ενας σοβαρος μαστορας μου πει π.χ. "το δραπανο μην το παρεις, δεν ειναι sds plus, ειναι sds minus" (λεμε τωρα), θα εχω κατι να του απαντησω...του διαβολακου 😁

Φαλτσοπριονο αν θες ελα να σου δωσω να δοκιμασεις για κανα μηνα το συρωμενο/radial parkside που εχω (οχι το σταθερο δηλαδη), και με εναν εξτρα δισκο. Ειναι ουσιαστικα αχρησιμοποιητο και αν σου κανει, θα στο δωσω κοψοχρονια.

Κατα τα αλλα, να παρεις ολα οσα λες και επισης κατι παραπανω σε ψιλικοκα :)

Φαλτσοπριονο αν θες ελα να σου δωσω να δοκιμασεις για κανα μηνα το συρωμενο/radial parkside που εχω (οχι το σταθερο δηλαδη), και με εναν εξτρα δισκο. Ειναι ουσιαστικα αχρησιμοποιητο και αν σου κανει, θα στο δωσω κοψοχρονια.

Κατα τα αλλα, να παρεις ολα οσα λες και επισης κατι παραπανω σε ψιλικοκα :)

Διαφθορεα αγνων ψυχων....😛

Πράγματι είναι μεγαλο το δέλεαρ.....
Το θέμα είναι κάνοντας την αγορά τους εαν πράγματι τα χρειάζεσαι....
Π.χ...φαλτσοπριονο δεν έχω....Αλλά θα το χρησιμοποιήσω....;Προσωπικά κάνα 2 φορές μου χρειάστηκε αλλά έκανα την δουλειά μου με άλλο εργαλείο..οπότε δεν θα προβώ σε αγορά του...
Μάλλον στο πολυτριβειο και σε περιφερειακά θα κινηθώ...

Μηπως ειναι καλύτερα αν περιμένω το συρομενο φαλτσοπριονο, εκτος απο το οτι μπορεις να κοψεις πιο "φαρδια" πραγματα εχει αλλη διαφορα το συρομενο απο το σταθερο?

Μηπως ειναι καλύτερα αν περιμένω το συρομενο φαλτσοπριονο, εκτος απο το οτι μπορεις να κοψεις πιο "φαρδια" πραγματα εχει αλλη διαφορα το συρομενο απο το σταθερο?

Δεν εχει αλλη διαφορα αλλα αυτη η διαφορα ειναι ολα τα λεφτα!
Πιστεψε με ειναι η μερα με την νυχτα στις διαστασεις που μπορει να κοψει!

Δεν εχει αλλη διαφορα αλλα αυτη η διαφορα ειναι ολα τα λεφτα!
Πιστεψε με ειναι η μερα με την νυχτα στις διαστασεις που μπορει να κοψει!

Οκ αρα μαλλον πρεπει να περιμενω, την τελευταια φορα που το ειχε φερει ποσο ειχε θυμαται κανεις?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τι ωραίο εργαλειάκι και υλικό https://www.lidl-hellas.gr/el/p/erg...set-episkeuis-plakidion-lamineit-parke/p45118 Μόλις επισκεύασα τρία χτυπημένα πλακάκια. Αν δεν την ξέρεις δεν την βλέπεις την ζημιά !

Ξαναβάζω το video (του φίλου παραπάνω) οδηγιών https://www.youtube.com/watch?v=ArW2ZgcoIcc

Αν παρει κανεις το κυκλικο τριβειο ας πει τι ειδους γυαλοχαρτα παιρνει, αυτοκολλητα σιλικονης η velcro (χριτσ χρατσ)?

Και επισης εαν υπαρχουν στα καταστηματα εξτρα ανταλλακτικα γυαλοχαρτα για το συγκεκριμενο τριβειο, γιατι δεν ειδα να υπαρχουν στο φυλλαδιο.