Με αφορμή τα προηγούμενα (περί Λιντλ) αλλά και με αυτά που είδα σήμερα θα ήθελα να γράψω τις σκέψεις μου.
Ως προς αυτά που γράφονται και εμφανίζονται όλα αυτά τα χρόνια στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα ταχθώ υπέρ του Λιντλ. Κυρίως αλλοιώσεις της πραγματικότητας και σκοπιμότητες.
Ακόμη και για την απαράδεκτη πολλές φορές πολιτική τους, να φτάνουν οι ουρές στα ταμεία μέχρι "τον Θεό", στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς και της συμπίεσης τους κόστους, αύξησης του κέρδους κτλ το κατανοώ αλλά δεν το επικροτώ, στο τέλος όμως εμείς το υποστηρίζουμε και το δημιουργούμε εν τέλει προσερχόμενοι για δικό μας τελικά όφελος.
Αυτό με το πρόστιμο στην Αλεξανδρούπολη δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς είναι. Το πραγματικά όμως γελοίο ποσό προστίμου, στα μάτια μου δείχνει πως το πιθανότερο πρόκειται για μια μικρή παρατυπία, που βρέθηκε ένα παράθυρο να την "τιμωρήσει". Δεν αξίζει τον χρόνο όσων ασχολήθηκαν, από όλες τις πλευρές, και αν πρόκειται όντως για κάποια παρατυπία, για 2500ψωρο ευρώ δεν θα καθόταν κανένα λιντλ να βγει στα μανταλάκια. Αυτό με κάνει να υποθέτω πως κάτι άλλο συμβαίνει. Μπορεί όμως και να είναι κάποια δική τους παράληψη.
Δεν θα έγραφα τίποτα από αυτά γιατί δεν βρίσκω και πολύ νόημα, αν σήμερα δεν πήγαινα για πρώτη φορά σε Λιντλ μετά από τα μέτρα.
Ήθελα να πιστεύω πως τουλάχιστον τώρα σε ειδικές περιστάσεις, από τις οποίες πιστεύω πως δεν έχουν χάσει μέχρι σήμερα αλλά το αντίθετο, έστω και για τους τύπους θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικοί.
Ποιά καρτελάκια, και ποιός πελάτης ανά 15 τετραγωνικά, και τι να πεις και τι να αφήσεις...
Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Αν και ούτε καν η φοράδα δεν χέστηκε στο αλώνι, δεν πρόκειται να ξαναπατήσω μέχρι να λήξει όλη αυτή η ιστορία.
Να είμαστε όλοι καλά και για το μετά θα δούμε.