Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν είπα ότι φταίνε οι ταμίες, μάλλον το αντίθετο. Και ναι είχαν γραμμές στα ταμεία καθώς και πλέξιγκλας.
Από εκεί και μετά το χάος γιατί 2 σεκιούριτι ήταν μέσα και προφανώς κοιτούσαν να μην κλέβουν άλλα όχι πόσοι μπαίνουν που ήταν πολύ-πολύ περισσότεροι από όσο θα έπρεπε.

Αυτό με τα εργασιακά άσχετο λίγο με το θέμα, αλλά αφού θίχτηκε να συμπληρώσω πως τουλάχιστον να πληρώνεσαι και για το τελευταίο λεπτό που δουλεύεις και με όλα τα προβλεπόμενα είναι κάτι που δεν είναι δεδομένο (όχι όμως και ανύπαρκτο) σε άλλες αντίστοιχες δουλειές. Ότι όταν είσαι εκεί όμως πραγματικά δουλεύεις είναι και αυτό γεγονός.

Εγω βλεπω οτι τα Lidl ειναι μεσα στους καλυτερους 10 εργοδοτες στην Ελλαδα για το 2019 και αυτο δεν μπορει να ειναι ουτε τυχαιο ουτε πληρωμενο.

https://economico.gr/oi-10-kalyteres-etairies-gia-na-doylepsei-enas-neos-en-etei-2019-stin-ellada/

Οι εταιρείες αυτές είναι, με σειρά κατάταξης για το 2019:

Google
Mondelez International
Παπαστράτος €“ Philip Morris Int.
Lidl Hellas
Coca-Cola Τρία Έψιλον
Skroutz
Σκλαβενίτης
Καρέλιας Καπνοβιομηχανία
Όμιλος ΟΤΕ
Nestle

Δεν έγραψα κάτι καλά? Είπα πως είναι από τους καλούς εργοδότες. Το όλο θέμα για το οποίο άρχισα να γράφω είναι όταν η πολιτική κέρδους αρχίζει να ξεφεύγει κάποια όρια.

τελικά τον πήρα και εγω το παγκο εργασίας μαζί με το παλμικό και εναν σφιχτηρα.
πάγκο μαλλον θα παω να παρω και αλλον έναν, για να υπάρχει...

πριν απο καιρό ειχε βάλει εργαλεία αέρος είχα παρει το αερόκλειδο/μπουλονόκλειδο. Σήμερα πηγα να βγάλω τροχούς στο αυτοκίνητο και ενα εργαλείο απλά χ3στηκε πάνω του... δεν κατάφερε τίποτα απολύτως.... τελικά χρησιμοποίησα τον κλασσικό σταυρό και έκανα την δουλειά μου, αλλά το αεροκλειδο μάλλον το φορτωθήκαμε...
το έχει κανένας άλλος ώστε να έχει αποψη?

διευρινίζω ότι το κομπρεσέρ αερος ειναι 50 λιτρα και θεωρητικά παρέχει αρκετό αερα για να κάνει δουλεια. επίσης τα μπουλόνια ειναι βιδωμένα με 110Nm ροπή (μετρημένα με ροπόκλειδο), το οποίο ειναι και το όριο σύσφιξης του ροπόκλειδου

Δεν έχω το συγκεκριμένο αερόκλειδο αλλά τον ρυθμιστή πίεσης στο κομπρεσέρ στα πόσα bar τον έχεις βάλει;

Δεν έχω το συγκεκριμένο αερόκλειδο αλλά τον ρυθμιστή πίεσης στο κομπρεσέρ στα πόσα bar τον έχεις βάλει;

το manual του αεροκλειδου λεει 6,3bar, το έβαλα εκει λοιπόν και αφού δεν έκανε τιποτα το ανοιξα τέρμα στα 8bar αλλά δεν άλλαξε τιποτα...

το manual του αεροκλειδου λεει 6,3bar, το έβαλα εκει λοιπόν και αφού δεν έκανε τιποτα το ανοιξα τέρμα στα 8bar αλλά δεν άλλαξε τιποτα...

Παναγιωτη δεν το παντρεύτηκες μπορεις εντος τριμηνου να το επιστρεψεις και να παρεις τα χρηματα σου πισω.

Εάν δε το λειτουργούσες με στενό λάστιχο αέρος πήγαινε το πίσω.

Εάν δε το λειτουργούσες με στενό λάστιχο αέρος πήγαινε το πίσω.

το λειτουργησα με το λαστιχο που πουλουσε το Lidl.

επιστροφη σε οποιοδήποτε κατάστημα ή στο service?
σκεφτομαι, μήπως εχει πρόβλημα και να το παω στο service. Αυτός ειναι και ο λόγος που ρωταώ εδώ

Βασικά το λάστιχο που πουλούσε το lidl, είναι να μη πω... Για να πίνει κάποιος φραπέ κάνει!!! Για επιστροφή νομίζω στο κατάστημα, τα παιδιά εδώ πιθανόν να ξέρουν καλύτερα.

Καλημέρα.. Αύριο βλέπω βγάζει ένα καρφωτικο στα 13 .. Κάνει τπτ ή είναι καθαρά για χειροτεχνίες

Καλημέρα.. Αύριο βλέπω βγάζει ένα καρφωτικο στα 13 .. Κάνει τπτ ή είναι καθαρά για χειροτεχνίες

Με αυτο κολλησα με διχαλα τσοχα πανω σε mdf τραπεζι, ευκολα και γρηγορα (χειροκινητο καρφωτικο δεν την παλευε). Ειδικα με τα μικρα και μεσαια διχαλα και καρφια, μια χαρα δουλεια κανει. Με τα μεγαλυτερα απο αυτα που παιρνει, αρχιζει να μην την παλευει.
Αν θες κατι πιο δυνατο, βγαζει και το μεγαλο 1-2 φορες το χρονο, οχι πολυ πιο ακριβο.

Με αυτο κολλησα με διχαλα τσοχα πανω σε mdf τραπεζι, ευκολα και γρηγορα (χειροκινητο καρφωτικο δεν την παλευε). Ειδικα με τα μικρα και μεσαια διχαλα και καρφια, μια χαρα δουλεια κανει. Με τα μεγαλυτερα απο αυτα που παιρνει, αρχιζει να μην την παλευει.
Αν θες κατι πιο δυνατο, βγαζει και το μεγαλο 1-2 φορες το χρονο, οχι πολυ πιο ακριβο.

Έχω ένα χειροκίνητο αλλά μου έχει βγάλει την πίστη λογικά θα πάρω αυτό μέχρι να βάλουν το μεγαλο

τελικά τον πήρα και εγω το παγκο εργασίας μαζί με το παλμικό και εναν σφιχτηρα.
πάγκο μαλλον θα παω να παρω και αλλον έναν, για να υπάρχει...

πριν απο καιρό ειχε βάλει εργαλεία αέρος είχα παρει το αερόκλειδο/μπουλονόκλειδο. Σήμερα πηγα να βγάλω τροχούς στο αυτοκίνητο και ενα εργαλείο απλά χ3στηκε πάνω του... δεν κατάφερε τίποτα απολύτως.... τελικά χρησιμοποίησα τον κλασσικό σταυρό και έκανα την δουλειά μου, αλλά το αεροκλειδο μάλλον το φορτωθήκαμε...
το έχει κανένας άλλος ώστε να έχει αποψη?

διευρινίζω ότι το κομπρεσέρ αερος ειναι 50 λιτρα και θεωρητικά παρέχει αρκετό αερα για να κάνει δουλεια. επίσης τα μπουλόνια ειναι βιδωμένα με 110Nm ροπή (μετρημένα με ροπόκλειδο), το οποίο ειναι και το όριο σύσφιξης του ροπόκλειδου

Δοκίμασες το παλμικό;
Θυμάμαι κάποια βιντεάκια που έκαναν συγκριτικό ξεβιδώνοντας τροχούς.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δοκίμασες το παλμικό;
Θυμάμαι κάποια βιντεάκια που έκαναν συγκριτικό ξεβιδώνοντας τροχούς.
οχι..., δεν σκεφτηκα να το δοκιμάσω.
το επόμενο ΣΚ θα το προσπαθησω

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα, σχετικά με το μπουλονόκλειδο, το είχε πάρει ένας φίλος, το δοκίμασε με ένα 50ρι κομπρεσέρ που είχε και όντως δεν μπόρεσε να ξεσφίξει τα μπουλόνια του αυτοκινήτου.
Πριν το επιστρέψει το πήγε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων φίλου και το δοκίμασαν στο πιεστικό που είχε εκεί. Το αποτέλεσμα ήταν το μπουλονόκλειδο να δουλέψει μια χαρά.
Μάλλον θέλει μεγαλύτερη πίεση.

Θελει μεγαλυτερη παροχη αερα.. περιςοτερα λιτρα ανα λεπτο..τα περισσοτερα αεροεργαλεια ετσι ειναι. Το κομπρεσερ σου δεν δινει αρκετα λιτρα ανα λεπτο.

Δεν ξέρω για την ποιότητας τους αλλά η συνδεσμολογία των συγκεκριμένων ταχυδεσμων φαινεται να είναι πολύ χρήσιμη....
Προσωπικά με ενδιαφέρουν αυτα με το σπιράλ στην τελευταία φωτο..
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/pro...akladotis-set-tachisindesmi-potismatos/p50206
Τα θέλω κύριος για το πιεστικο..
Έχω ψάξει στο εμπόριο σε gardena και συναφή αλλά δεν βρήκα στο εμπόριο πουθενά...
Στην ουσία δεν θέλω τύπου Υ αλλά τύπου Γ ταχυσυνδεσμο...

Βρήκα τελικά τι είχε το προηγούμενο πιεστικό parkside και δεν έδινε πίεση.
Αφού το διελυσα όλο φυσικά

Είχε ραγίσει το γρανάζι.

Ενημερωτικά μην το πάθει κανένας άλλος...

04c19e7a9d3f28da7ce74b35f2e0ad36.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα από τα καλά που έχουν τα εργαλεία Parkside .... σε αναγκάζουν να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και τις εμπειρίες σου επάνω στις κατασκευές -επισκευές κάνοντας σε καλύτερο μάστορα :flipout:-bye-