Καλημέρα, λέει κάπου πόσα joule ειναι και εγώ δεν το βλέπω?
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενέργεια κρούσης 3 J

Αραγε οι μπαταριες των μεν κανουν στα δε και ταναπαλιν;![]()
Πάντως και τα Brushless είναι στην x20v Team
https://www.lidl.de/de/parkside-x-20-v-team/c19968
Το Κρουστικό πρέπει να είναι χωρίς μπαταρία. Δεν βλέπω να την γράφει στην περιγραφή (πχ όπως στο δραπανοκατσάβιδο).
Στο πολυεργαλείο πρέπει να έχει 2 εκδοχές με μπαταρία και χωρίς.
Αν μπορέσω να πάω, το κρουστικό θα το πάρω. Θέλω να ανοίξω και μια τρύπα σε ένα πηγάδι...![]()
Το ξέρω οτι είναι στην ίδια σειρά μπαταριών, το θέμα είναι αν αξίζει κάποιος που έχει ήδη τα εργαλεία της x20v Team να πάει στην brushess σειρά.
Μπορω να επιστρέψω το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα;
Άντε σιγά -σιγά θα φέρει και το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο .... εκεί θα την πέσω ...
Πρέπει να πάρω ένα της σειράς 20v και μετά να μπουν στον πάγκο για έρευνα και μετατροπή όλα τα 18V που έχω ώστε να δέχονται τις νέες μπαταρίες αν αυτό είναι δυνατόν ...θα δούμε.
Μπορω να επιστρέψω το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα;
Φιλε μου θα σου ελεγα να το σκεφτεις διπλα και τριπλα πριν κανεις την αλλαγη. Εκτος και εαν οι κυριες και επαναλαμβανομενες αναγκες σου ειναι για σπασιμο μπετον και τρυπες σε μπετον >10μμ.
Λαβε υπόψη οτι το δραπανο των 3J ειναι σχεδον 3 κιλα χωρις μπαταρια σε σχεση με το μικρο και βολικο δραπανο τoυ 1J που ζυγιζει τα μισα αλλα μαζι με την μπαταρια!!
Εαν κανεις τα συνηθισμενα ερασιτεχνικα μαστορεματα και μερεμετια, το βαρος και ο ογκος του νεου δραπανου ειναι παρα πολυ μεγαλος και δεν θα σε βολεψει καθολου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.