Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενέργεια κρούσης 3 J

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου φενετε εμένα ή είναι αρκετά πιο ακριβά από τα κλασικά parkside..έχουν καμία σοβαρή διαφορα..εγώ παντός το μόνο που θα πάρω είναι τα bits και λογικά και τα τρυπανακια😁😁

Η σειρά brushess είναι ακριβότερη γιατί είναι δυνατότερη...
Αυτό φενεται αρκεί να δει κάποιος ότι το επαναφορτιζομενο δραπανοκατσαβιδο σε σχέση με αυτό που συγκρίνει είναι 60Ν με 40Ν...Μεγάλη διαφορά...
Επεισης στα 99 ευρώ το κρουστικο δραπανο με 3j απλώς δεν υπάρχει και αυτό θεωρώ σούπερ αγορά...Η διαφορά με αυτό που το συγκρίνει ειναι χαοδες...!!!
Άγγελε γράφει ότι κάνουν...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενέργεια κρούσης 3 J

Το προηγούμενο που είχε φέρει ήταν 1 j
Καμία σχέση Δηλαδή!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αραγε οι μπαταριες των μεν κανουν στα δε και ταναπαλιν; :)

Εσενα θα σου ελεγα να πας πισω αυτο που πηρες πριν 2-3 εβδομαδες με το 1j και να πληρωσεις την διαφορα....
Αξιζει....

Το θέμα είναι αν αξίζει κάποιος που έχει επενδύσει στην απλή σειρά των 20V να πάει στα brushess.
Εγώ πχ. έχω όλα τα εργαλεία που βγάζει (το κρουστικό το βγάζει πρώτη φορά αλλά έχω το απλό).
Μακάρι να μην τα είχα και να πήγαινα στην brushess σειρά, αλλά δεν την ξαναπατάω.
Έτσι το είχα πάθει με τα προηγούμενα που είχαν διαφορετικές μπαταρίες με την 20V σειρά.

Πάντως και τα Brushless είναι στην x20v Team
https://www.lidl.de/de/parkside-x-20-v-team/c19968

Το Κρουστικό πρέπει να είναι χωρίς μπαταρία. Δεν βλέπω να την γράφει στην περιγραφή (πχ όπως στο δραπανοκατσάβιδο).
Λάθος, έχε 4ah
Στο πολυεργαλείο πρέπει να έχει 2 εκδοχές με μπαταρία και χωρίς.

Αν μπορέσω να πάω, το κρουστικό θα το πάρω. Θέλω να ανοίξω και μια τρύπα σε ένα πηγάδι... :flipout:

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως και τα Brushless είναι στην x20v Team
https://www.lidl.de/de/parkside-x-20-v-team/c19968

Το Κρουστικό πρέπει να είναι χωρίς μπαταρία. Δεν βλέπω να την γράφει στην περιγραφή (πχ όπως στο δραπανοκατσάβιδο).
Στο πολυεργαλείο πρέπει να έχει 2 εκδοχές με μπαταρία και χωρίς.

Αν μπορέσω να πάω, το κρουστικό θα το πάρω. Θέλω να ανοίξω και μια τρύπα σε ένα πηγάδι... :flipout:

Το ξέρω οτι είναι στην ίδια σειρά μπαταριών, το θέμα είναι αν αξίζει κάποιος που έχει ήδη τα εργαλεία της x20v Team να πάει στην brushess σειρά.

Άντε σιγά -σιγά θα φέρει και το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο .... εκεί θα την πέσω ...
Πρέπει να πάρω ένα της σειράς 20v και μετά να μπουν στον πάγκο για έρευνα και μετατροπή όλα τα 18V που έχω ώστε να δέχονται τις νέες μπαταρίες αν αυτό είναι δυνατόν ...θα δούμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το ξέρω οτι είναι στην ίδια σειρά μπαταριών, το θέμα είναι αν αξίζει κάποιος που έχει ήδη τα εργαλεία της x20v Team να πάει στην brushess σειρά.

Εαν σου λειπει καποιο απο τα παραπανω 5 εργαλεια αξιζει...το κακο θα ηταν μην ταιριαζαν οι μπαταριες...
Για αυτο γραφουν οι περισσοτεροι για το κρουστικο δραπανο μπαταριας....εαν δεν ειχα παρει το αντιστοιχο Stanley θα το σκεφτομουν....δεν αξιζει δευτερη αγορα...

Δεν γνωριζω κανενα 18βολτο SDS δραπανο oποιασδηποτε μαρκας (Βosch, Makita, Dewalt etc) που να εχει τοσο μεγαλη ισχυ 3joule!!

Το 36βολτο bosch GBH 36 VF γνωριζω στα 3.2J... και το SDS πιστολετο ρευματος (880w) της Bosch το GHB 2-28 που αγορασα προσφατα στα 3.2 J.

Ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικος για το συγκεκριμενο δραπανο απο πολλες αποψεις.

Μπορω να επιστρέψω το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα;

Οσον αφορα στο κρουστικο, ναι, καλα θα ηταν να το πηγαινα πισω το απλο και να επαιρνα αυτο με την διαφορα. Αλλα, δεν εχω κρατησει το χαρτονι το εξωτερικο, οποτε δεν ξερω αν θα το παρουν πισω.
Τωρα, οσον αφορα στα 3j, τι να πω; Κι εμενα μου φαινονται πολλα, τοσα εχει το καλωδιου, των 1050w. Αν ειναι αληθεια, οντως ειναι πολυ καλη αγορα και τιμη.
Και ο τροχος ειναι ωραιος, και άλλα....αλλά εχουμε και κορονοκριση 😛

Μπορω να επιστρέψω το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα;

Ναι....εαν είναι πλήρες η συσκευασια του..
..πρόσεξε όμως γιατί το συγκεκριμενο brushess δραπανοκατσαβιδο είναι ναι μεν δυνατότερο αλλά όχι κρουστικο ....
Άγγελε δεν ξέρω εαν υπάρχει θέμα εαν δεν εχεις το εξωτερικό χαρτόνι.. το ρωτάς αυτό..

Άντε σιγά -σιγά θα φέρει και το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο .... εκεί θα την πέσω ...
Πρέπει να πάρω ένα της σειράς 20v και μετά να μπουν στον πάγκο για έρευνα και μετατροπή όλα τα 18V που έχω ώστε να δέχονται τις νέες μπαταρίες αν αυτό είναι δυνατόν ...θα δούμε.

Γινετα,αλλά θα πρέπει να χαραμίσεις μια καινούργια μπαταρία και έναν παλιό φορτιστή...

Μιχάλη και εγώ για 3 δεν το βλέπω.

Επίσης η 4αρα δεν φτάνει...

Φιλε μου θα σου ελεγα να το σκεφτεις διπλα και τριπλα πριν κανεις την αλλαγη. Εκτος και εαν οι κυριες και επαναλαμβανομενες αναγκες σου ειναι για σπασιμο μπετον και τρυπες σε μπετον >10μμ.
Λαβε υπόψη οτι το δραπανο των 3J ειναι σχεδον 3 κιλα χωρις μπαταρια σε σχεση με το μικρο και βολικο δραπανο τoυ 1J που ζυγιζει τα μισα αλλα μαζι με την μπαταρια!!
Εαν κανεις τα συνηθισμενα ερασιτεχνικα μαστορεματα και μερεμετια, το βαρος και ο ογκος του νεου δραπανου ειναι παρα πολυ μεγαλος και δεν θα σε βολεψει καθολου.

Φιλε μου θα σου ελεγα να το σκεφτεις διπλα και τριπλα πριν κανεις την αλλαγη. Εκτος και εαν οι κυριες και επαναλαμβανομενες αναγκες σου ειναι για σπασιμο μπετον και τρυπες σε μπετον >10μμ.
Λαβε υπόψη οτι το δραπανο των 3J ειναι σχεδον 3 κιλα χωρις μπαταρια σε σχεση με το μικρο και βολικο δραπανο τoυ 1J που ζυγιζει τα μισα αλλα μαζι με την μπαταρια!!
Εαν κανεις τα συνηθισμενα ερασιτεχνικα μαστορεματα και μερεμετια, το βαρος και ο ογκος του νεου δραπανου ειναι παρα πολυ μεγαλος και δεν θα σε βολεψει καθολου.

Ο larry νομιζω μιλαει για το δραπανοκατσαβιδο το απλο. Οχι το αυτο που πηρα εγω (πριν 2 μηνες, πλακα πλακα).
Και αρα λογικα εννοει να το γυρισει και να παρει το αντιστοιχο brushless που βγαινει τωρα.
Ομως, οπως σωστα λεει ο Κωστας, αυτο δεν ειναι κρουστικο.
Οποτε larry, σκεψου το, ειδικα αν δεν εχεις κανενα αλλο κρουστικο δραπανο ή δραπανοκατσαβιδο.