Ολα αυτα, και μην ξεχναμε και το αλλο:
Εδω μεσα υπαρχουν μελη και επισκεπτες με τελειως διαφορετικα (μαστορικα, αλλα και οικονομικα προφιλ).
Εχουμε επαγγελματιες. Εχουμε ερασιτεχνες που δουλευουν διαφορα μηχανηματα πιο πολυ επαγγελματιες. Εχουμε απλους ερασιτεχνες που ολο και κατι μαστορευουν. Εχουμε "ιδιωτες" ερασιτεχνες που θελουν ενα εργαλειο για μια στο τοσο. Εχουμε....μαστροχαλαστες που δεν εχουν ουτε εργαστηριο, ουτε χρονο, ουτε γνωσεις, αλλα το παλευουν. Ε, εχουμε και "συλλεκτες" (εσενα κοιταω Χιωτη), που εχουν μαζεψει ενα ανατρεπομενο εργαλεια.
Ταυτοχρονα, ολοι οι παραπανω εχουν διαφορετικη οικονομικη ευχερεια και ο καθενας προσπαθει να παρει το καλυτερο που μπορει, αναλογα με τις αναγκες και την τσεπη του.
Θα ηταν τουλαχιστον περιεργο για οοολους αυτους, το ιδανικο εργαλειο να ηταν το ιδιο.
Κι εγω, αν πλανιζα ξυλα ολη μερα, δεν θα ειχα την πλανη parkside, που μια φορα την ανοιξα, πηγα να γκρεμισω την αποθηκη μου και την ξαναβαλα στο κουτι της...για το μελλον. Θα ειχα παρει μια bosch/makita/dewalt η ο,τι αλλο και θα εκανα δουλεια μου. Ή μαλλον, θα ειχα παρει εκεινο το κουτι που τα βαζεις μεσα και βγαινουνε λαμπικο (καποιος το εχει εδω μεσα και πολυ τον ζηλευω

).
Αλλα, με τα σημερινα μου δεδομενα, μια χαρα ειναι τα parkside. Ταυτοχρονα, κατανοω εκεινους που λενε "παρε ενα ...., που ειναι αργαλειο". Απλως δεν σκεφτονται, καμια φορα, σε ποιον απευθυνονται.
Σαν να σε ρωταει ο μικρομεσαιος οικογενειαρχης τι αμαξι να παρει για να πηγαινει την οικογενεια στο χωριο, μια φορα το χρονο, και να του λες "παρε μια φεραρι που ειναι αργαλειο, ή εστω, παρε μια mercedes S600, αφου σωνει και καλα θες και μεγαλους χωρους, ή (αντε) παρε ενα βανακι 15θεσιο που χωραει παπαδες, με το μοναστηρι μαζι".
Ενω, η σωστη απαντηση, για τις αναγκες ΚΑΙ τα οικονομικα του, ειναι να παρει π.χ. το skoda το octavia, σε λογικη τιμη που την αντεχει και θα κανει και δουλεια του.
Χωρις παρεξηγηση προς κανεναν, ετσι; Κουβεντα κανουμε.