lazarefa
AVClub Addicted Member
- 18 October 2007
- 1,566
Πήγα σήμερα σε κατάστημα Lidl (Λ. Αθηνών, Περιστέρι, δίπλα στη Βιαμάξ) για ψώνια κι έριξα μια ματιά και στα εργαλεία. Τρυπάνια ξύλου είχε μόνο ένα σετ το οποίο τελικά τσίμπησα κι εγώ από περιέργεια περισσότερο, μια που θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι μέχρι σήμερα ότι έχει τύχει να πάρω σε ανάλογα εργαλεία ήταν μάπα. Από ηλεκτρικά εργαλεία είχε αρκετά κομμάτια από το δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance (ίσως και 30 κομμάτια) και λίγα (γύρω στα 5) από το ανάλογο σκαπτικό πιστολέτο (αυτό στα 100 ευρώ). Επίσης είχε αρκετά κομμάτια από το δραπανοκατσάβιδο που είχε βγάλει πρόσφατα στα 60 ευρώ. Τέλος πρόσεξα ότι τα εργαλεία της νέας σειράς έχουν 5 χρόνια εγγύηση αντί 3 των απλών.
Να πω την αμαρτία μου κοντοστάθηκα στα δραπανοκατσάβιδα μιας που δεν έχω τέτοιο εργαλείο (και δεν μου έχει πολυχρειαστεί μέχρι σήμερα) αλλά τελικά δίστασα να δώσω το 70άρι (ή το 60άρι για το απλό) για να πάρω πάλι κάτι για να βρίσκεται, μπαααας και χρειαστεί κάποτε.
Να πω την αμαρτία μου κοντοστάθηκα στα δραπανοκατσάβιδα μιας που δεν έχω τέτοιο εργαλείο (και δεν μου έχει πολυχρειαστεί μέχρι σήμερα) αλλά τελικά δίστασα να δώσω το 70άρι (ή το 60άρι για το απλό) για να πάρω πάλι κάτι για να βρίσκεται, μπαααας και χρειαστεί κάποτε.