Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ενταξει, τα mm αποκλισης της parkside μπορει να μοιαζουν λιγο με τα btu των κινεζικων a/c :)
ομως δεν πειραζει, γιατι ποιος τοιχος ειναι τελειος? το τρυπανι πας να βαλεις και οι ανωμαλιες του τοιχου θα στο κλοτσησουν εστω και λιγο.
ασε που οι περισσοτερες βασεις στηριξης ραφιων αυτοπαραμορφωνονται !
δεν εχει και μαγνητικη βαση, αλλά εχει μονο 23 ευρω! και αν το βγαλει καποια στιγμη στο -30% (δυσκολο γιατι δεν ειδα να του μενουν πολλα κομματια) τοτε στα 16 ευρω θα ειναι χαρισμα.
σε σχεση με προηγουμενες εκδοσεις παντως, απο τα διαφορα βιντεο ειδα οτι εχει βελτιωθει η περιφερειακη του ενδειξη.
σιγουρα αξιζει για τις δουλιες ενος ερασιτεχνη.

παντως απο μια κουβεντα που ειχα παλιοτερα με εναν υπαλληλο του λιντλ, οταν βλεπουν οτι τους μενουν αρκετα κομματια, στελνουν μηνυμα απο τα κεντρικα και μαζευουν τα τεμαχια.
πας εσυ και λειπουν ολα και λες, δεν το προλαβα.
οπότε εχεις το νου σου και την επομενη φορα που το βγαζει προσφορα , συνηθως μετα απο 3-4 μηνες για να εχει περασει η περιοδος αντικαταστασης, το αγοραζεις.
αν δουν οτι τους ξαναμενουν, την μεθεπομενη το εχουν -30%. μερικες φορες ομως το βγαζουν στο -30 απο την επομενη φορα που το ξαναλανσαρουν.
φανταστειτε να βγαλουν στο -30% το radial ή τον αεροσυμπιεστη. θα ειναι δωρο!
απλα πολλες φορες δεν το βαζουν ουτε στο φυλλαδιο, πρεπει να τσεκαρεις μια φορα τη βδομαδα τουλαχιστον τι παιζει...

Last edited by a moderator:
Δεν κάνουν αυτά όλα επειδή είναι χαμηλά.Για να βάλεις ένα κάδρο θα πρέπει να το ανεβάζεις σε τραπέζια...Υπαρχει ορθοστατης ρυθμιζόμενος που ακουμπάει πάτωμα και ταβάνι .
Μπορεί να γίνει και πατέντα με τρείς σωλήνες, η μια μέσα στη άλλη.

Καλησπέρα . Έκαψε ο πατέρας μου τον φορτιστή από το δράπανο Parkside PABS 20V Li B2. Έτσι μου είπε τον κωδικό από το τηλέφωνο . Έχει κάποιος από Θεσσαλονίκη έναν να αγοράσω; Πρέπει να ειναι η παλιά 20v σειρά και δεν νομίζω να ταιριάζει ο νέος φορτιστής .

Καλησπέρα παιδιά για ερασιτεχνική χρήση πιστεύω ότι τα parkside είναι ότι πρέπει και θα ήθελα την γνώμη σας. Ποιο τριβειο από το lidl μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρίψιμο κάγκελα; Γνωστός μου είπε ότι χρειάζεται στρογγυλό γιατί η κουπαστή από πάνω είναι καμπύλη. Επίσης έχει τετράγωνα μέσα, μήπως χρειάζεται και αλλού τύπου; Δηλώνω ότι είναι τελείως ερασιτεχνική χρήση και μετά βάψιμο. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία.
Ευχαριστώ!

Attachments

• IMG_20200527_200326.jpg
    IMG_20200527_200326.jpg
    102.8 KB · Views: 306
Mονο ο ταινιολειαντηρας θα σου εκανε δουλειά και αυτός με προσοχή....

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ηλεκτρική υποβοήθηση σε κάγκελα...
Τρίβω με 120grid γυαλοχαρτο και με ατσαλοσυρμα όλα τα κάθετα,οριζοντια και διαγώνια και με έναν στοκαδορο περνώ τα χοντρα.

Bλεπω στο φυλλάδιο του Λίντλ την άλλη βδομάδα, έχει ρεργαλεια της 12v σειράς, solo και solo φορτιστές και μπαταρίες!!

χαχα ωραιο το λιντλ :)
πρωτα βγαζει εντυπο και μετα ηλεκτρονικη αναρτηση.
ακολουθουν πιστα το δογμα "και η σκονη του πελατη ειναι κερδος"
θελουν να πηγαινεις απο εκει, σου λεει κατι θα θυμηθει να ψωνισει. οποιος βιαζεται να δει τι παιζειτην αλλη εβδομαδα, ας ερθει σου λεει απο το καταστημα.
ισως για αυτο ακολουθουν και αυτη τη πολιτικη με τα εργαλεια, πας για να δεις για εργαλειο ή ρουχο μηπως βγαλανε καποια εκπτωση, θα θυμηθεις να παρεις και κατι ακομα.
ωραιοι...

Mονο ο ταινιολειαντηρας θα σου εκανε δουλειά και αυτός με προσοχή....

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ηλεκτρική υποβοήθηση σε κάγκελα...
Τρίβω με 120grid γυαλοχαρτο και με ατσαλοσυρμα όλα τα κάθετα,οριζοντια και διαγώνια και με έναν στοκαδορο περνώ τα χοντρα.

κωστα δεν ειναι ταλαιπωρια και κοπος? τι κερδιζεις με αυτο το τροπο?
ρωτω γιατι και εγω την προηγουμενη φορα τα ειχα κανει ετσι οπως και εσυ και μου βγηκε η ψυχη στη κουραση ασε που βαρεθηκα και η δουλεια εγινε χαλια λογω απογοητευσης
φετος σκεφτομουν να το κανω με καμπανα και βουρτσα γωνιακου και δραπανου. θα κανω λαθος?

Παντως, κι εγω που ετριψα καγκελα "σωληνες" παχιους, πριν κατι μηνες, ταλαιπωρηθηκα, δοκιμασσ 10 διαφορετικα εργαλεια και εξαρτηματα, και κανενα δεν ηταν "ιδανικο".
Καποιος ειχε βαλει ενα ωραιο παρεκλομενο, της skill ισως, με ενα τριβειακι κυλινδρικο καπως. Ισως μονο κατι τετοιο..

Καλησπέρα παιδιά για ερασιτεχνική χρήση πιστεύω ότι τα parkside είναι ότι πρέπει και θα ήθελα την γνώμη σας. Ποιο τριβειο από το lidl μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρίψιμο κάγκελα; Γνωστός μου είπε ότι χρειάζεται στρογγυλό γιατί η κουπαστή από πάνω είναι καμπύλη. Επίσης έχει τετράγωνα μέσα, μήπως χρειάζεται και αλλού τύπου; Δηλώνω ότι είναι τελείως ερασιτεχνική χρήση και μετά βάψιμο. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία.
Ευχαριστώ!

Αν έχει πολλά σαθρά και είναι και πολλά τα κάγκελα, βολεύει και ένας μικρός γωνιακός τροχός με συρματόβουρτσα καμπάνα αντί για συρματόβουρτσα χειρός. Γυαλόχαρτο με το χέρι - με μηχάνημα θα πρέπει να αλλάζεις συνέχεια προσανατολισμό στο εργαλείο και δεν βολεύει.

Ευχαριστώ!
Επειδη πολυ προσφατα εκανα κι εγω τα δικα μου κ μαλιστα πιο περιτεχνο σχεδιο..ξεκινησα με τριβειο,κι αφου μου βγηκε η πιστη μου φερε ενας γειτονας γωνιακο τροχο με ειδικο σβουρακι πανω κ τους αλλαξα τα φωτα! Απ την κουπαστη το βγαλα το παλιο χρωμα εντελως κ μιλαμε 40 μετρα καγκελα...Θελει μονο προσοχη να μη τρως το σιδερο οχι πολυ πιεση..χρησιμοποιησα βεβαια κ συρματοβουρτσα αλλα και ντρεμελ για κει που δεν το πιανε ο τροχος..μασκα οπωσδηποτε!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει βάλει το e-shop ένα hama τριποδάκι στα 10,90 μόνο για σήμερα, που νομίζω θα είναι ταμάμ για τέτοιους μετρητές και όχι μόνο!

εγω παντως το παρήγγειλα, ηθελα καιρο τωρα να παρω ενα τριποδακι για την κομπακτ φωτογραφικη που εχω και τωρα ειναι ευκαιρια, δυο σε ενα και σε προσφορα!
ετσι θα αποφυγω και τη σκαλα που θα ηταν λιγο αβολη μεσα σε ενα επιπλωμενο δωματιο
σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

Επειδή εχει καμμια 10αρια μερες που εβαψα και εγω καγκελα, ιδανικο τριβειο θα πω οτι ειναι το τριβειο λιμα.
Σαν μεθοδο τα περασα ολα με remover, τριψιμο με συρματοβουρτσα δραπανου, λιγο γυαλοχαρτο και βαψιμο. 1 χερι ασταρι και 2 χερια μπογια
43afb9409e327845fd8fa8db60b69901.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από βδομάδα 12v σειρα, με 49 σετ δραπανοκατσαβιδο, τροχακι, μπαταρία και φορτιστή.
Έχω ένα χαλασμένο einhell 12v λέτε η μπαταρία να ταιριάζει ? Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο? Μοιάζει σχεδόν ίδια
77cf60a2a0645f066e62e308833fe535.jpg
8964f137ff917f045882ccf31968cbef.jpg

Πάνω στην ώρα φέρνει το 12v τροχουδάκι. Το είχα πάρει και την προηγούμενη φορά που το είχε φέρει αλλά μου το έκλεψαν πριν από καμιά 20ρια μέρες όταν μπούκαραν στην αποθήκη της πολυκατοικίας.