Επιτελούς φέρνει και σκέτες μπαταρίες 2 και 4Αh για τα 12βολτα
Ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες σας. Μάλλον θα πειραματιστω με γωνιακό τροχό και συρματοβουρτσα καμπάνα. Θα μου δώσει ένας γνωστός το τροχό του και θα την δοκιμάσω την μεθο
2 σίγουρα. Για αυτο μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν φορτιστή . Δεν έχει καιρό που άλλαξαν την 20βολτη σειρά .Πόσα χρόνια το έχετε το εργαλείο?
Βρήκαμε την απόδειξη . Το εργαλείο αγοράστηκε το 17 . Αλλά έχει λήξει η εγγύηση . Το καλό είναι ότι μας πήραν πίσω και βρήκαν φορτιστή να μας στείλουνΟ φορτιστής έχει 3 χρόνια εγγύηση και στο λέω γιατί με κάποια μανούρα που είχαμε πρόσφατα με μια μπαταρία, μου είπαν από το service ότι δίνουμε 3 χρόνια εγγύηση στο εργαλείο και στο φορτιστή και όχι στη μπαταρία. Αδερφέ, αφού δεν έχεις κλείσει τριετία, πίεσε τους!! Να κόψουν το λαιμό τους. Αν δεν έχουν φορτιστή να σου δώσουν καινούριο εργαλείο, είναι υποχρεωμένοι στα πλαίσια της τριετούς εγγύησης. Αν σου κάνουν ιστορίες να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών του lidl και να το απαιτήσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.