Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Troll mode on..

Το καλύτερο εργαλείο σε σπέσιαλ τιμή για την κατασκευή του !!
Σημερινή παραλαβή !!
79255e696763f73c34afa469baef88a4.jpg

Ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες σας. Μάλλον θα πειραματιστω με γωνιακό τροχό και συρματοβουρτσα καμπάνα. Θα μου δώσει ένας γνωστός το τροχό του και θα την δοκιμάσω την μεθο

Ειναι δελεαστικη η προσφορα "50 για ολα", που εβαλαν οι ατιμοι 😛
Εγω, π.χ., θα ηθελα το δραπανακι. Εχω ηδη τον τροχο και 2 μπαταριες 2ah, οποτε κανονικα θα επρεπε με 20 να ξεμπλεξω. Αλλα λες, "να μην παρω και μια τριτη μπαταρια, να εχει το καθενα τη δικια του +1 αναπληρωματικη;". Ε, ετσι πας στα 32 . Με 18 επιπλεον εχεις και φορτιστη και δευτερο τροχακι 😁

Μάλλον θα τη χτυπήσω τη προσφορά για να πάει στο χωριό !! Είναι όντως δελεαστική

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επιτελούς φέρνει και σκέτες μπαταρίες 2 και 4Αh για τα 12βολτα

Οπωσδηποτε θα παρω μια 4αρα...!!!!

Ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες σας. Μάλλον θα πειραματιστω με γωνιακό τροχό και συρματοβουρτσα καμπάνα. Θα μου δώσει ένας γνωστός το τροχό του και θα την δοκιμάσω την μεθο

Πρόσεχε μόνο ο τροχός να έχει ρυθμιζόμενη ταχύτητα και να την βάλεις χαμηλά. Η συρματόβουρτσα δεν θέλει φουλ ταχύτητα.

Κι αυτός ο δίσκος κάνει καλή δουλειά σε σκουριές - χρώμα.
Ούτε που γρατζούνισε τα ράφια dexion που είχα περάσει πέρυσι.
Έδωσα και σε ξάδελφο που πέρασε τα κάγκελα του που είχαν σκουριές.

Γνωρίζει κανείς αν οι νέοι φορτιστές της 20v σειράς είναι συμβατοί με την παλιά 20v; Με πήραν από το σερβις ότι ο φορτιστής του 20v που έχει ο πατέρας μου πάει προς κατάργηση και δεν μπορούν να του στείλουν νέο . 15 +5 μεταφορά του είπαν στην αρχή αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν αποθεμα με το ΙΑΝ.

Ο φορτιστής έχει 3 χρόνια εγγύηση και στο λέω γιατί με κάποια μανούρα που είχαμε πρόσφατα με μια μπαταρία, μου είπαν από το service ότι δίνουμε 3 χρόνια εγγύηση στο εργαλείο και στο φορτιστή και όχι στη μπαταρία. Αδερφέ, αφού δεν έχεις κλείσει τριετία, πίεσε τους!! Να κόψουν το λαιμό τους. Αν δεν έχουν φορτιστή να σου δώσουν καινούριο εργαλείο, είναι υποχρεωμένοι στα πλαίσια της τριετούς εγγύησης. Αν σου κάνουν ιστορίες να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών του lidl και να το απαιτήσεις.

Ο φορτιστής έχει 3 χρόνια εγγύηση και στο λέω γιατί με κάποια μανούρα που είχαμε πρόσφατα με μια μπαταρία, μου είπαν από το service ότι δίνουμε 3 χρόνια εγγύηση στο εργαλείο και στο φορτιστή και όχι στη μπαταρία. Αδερφέ, αφού δεν έχεις κλείσει τριετία, πίεσε τους!! Να κόψουν το λαιμό τους. Αν δεν έχουν φορτιστή να σου δώσουν καινούριο εργαλείο, είναι υποχρεωμένοι στα πλαίσια της τριετούς εγγύησης. Αν σου κάνουν ιστορίες να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών του lidl και να το απαιτήσεις.
Βρήκαμε την απόδειξη . Το εργαλείο αγοράστηκε το 17 . Αλλά έχει λήξει η εγγύηση . Το καλό είναι ότι μας πήραν πίσω και βρήκαν φορτιστή να μας στείλουν
Έστω και με χρέωση . Αλλιώς θα αγόραζα έναν νέο όταν θα έβγαζε και θα έβλεπα αν μπορούσα να κόψω κάποια εγκοπή για να φορτίζει την μπαταρία .

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Σύμφωνα με το φυλλάδιο στις 04/06 βγάζει το τροχο κοπής (φαλτσοπρίονο σιδήρου) PMTS 180A1

το έχει δοκιμάσει κανεις να μας πει εντυπώσεις? θέλω να φτιαξω μια ψησταρια από θερμοσιφωνα και θελω να κανω φαλτοκοπες (45μοιρων) σε στραντζαριστά 40*60 για να φτιάξω το "τραπεζι". Εναλλακτικά θα κάνω τις 45αρες κοπες με το τροχό και θα το γωνιάσω, αλλά η κοπή θα γίνει με το μάτι...

Διαβάζω μικρό βάθος κοπής, 50mm στις 0 μοίρες το οποίο σε φαλτσοποκές 45 μοιρών θα μικρύνει δραματικά τα πλευρικά κοπής. Δε βλέπω να σε βολεύει για την δουλειά που το θέλεις.

Κάτι άλλο, έπεσε το μάτι μου σε αυτό https://youtu.be/l9UDwJlAvA8
Ωραίο εργαλείο και φαίνεται να κάνει καλή δουλειά αλλά αφήνω ερωτηματικά σχετικά με την ποιότητα -αντοχή των μετάλλων της κεφαλής του.

Είναι ωραίο κοπτικό το θέμα είναι να υπάρχει μια έστω στοιχειώδη αξιοπρέπεια στα μέταλλα για να μη γίνει φαφουτης μετά από κάποια χρήση και πάει κουβά.

45 ευρω? Τετοια τιμη για λαμαρινοψαλιδο με μαξιμουμ παχος κοπης 1.6μμ σε μαλακη λαμαρινα και 2.5μμ σε αλουμινιο, απλα δεν υπαρχει.

Το αντιστοιχο Μακιτα κοστιζει κοντα στα 300 ευρω!

Παντως αν δεν γινεται καταχρηση, νομιζω οτι ειναι ιδανικο για ερασιτεχνες. Τεραστια ευκολια ενα τετοιο ψαλιδακι.

Στο βίντεο φαίνεται να κόβει και 2,5mm άνετα αλλά το θέμα όπως έγραψα πριν είναι αν αντέχουν τα μέταλλα της κεφαλής στο χρόνο (για ερασιτεχνική πάντα χρήση) γιατί η parki δε μας έχει συνηθίσει και στην καλύτερη ποιότητα (υπάρχουν κι εξαιρέσεις βέβαια). Πάντως φαίνεται συμπαγή κατασκευή, πάει τραίνο στο κόψιμο και μου αρέσει που γίνεται εξωτερικά η αλλαγή στα καρβουνάκια.