Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν εχω προλαβει να διαβασω το manual (εξαλλου, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αντρες δεν διαβαζουν manuals και αηδιες), αλλα ισως το γραφει.
Δεν ειναι κακο σαν συστημα, απλως δεν το ειχα ξαναδει σε 5-6 parkside με λεντ που εχω (ολα σβηνουν ακαριαια). Και ηταν και γκαντεμια που δεν ετυχε να το αφησω 10" οσο το παλευα.
Ο τροχος, παντως, ΕΙΧΕ προβλημα, ξεκαθαρα. Και πιστευω θα χειροτερευε. Βεβαιαως, λογω πολιτικης, τον αλλαξαν χωρις κουβεντα, και μπραβο τους.
Γενικα, πιστευω οτι τα parkside, οντως τεινουν να εχουν περισσοτερα προβλημα "out of the box", απο οτι μια "ακριβη" μαρκα. Αλλα, για τα λεφτα τους και με την πολιτικη αλλαγων, ειναι κατι αποδεκτο.
 
έχουμε καμιά γνώμη για το έκκεντρο μπαταρίας που θα φέρει την άλλη εβδομάδα.
Δεν νομίζω να το εχω ξαναδεί.

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/sup...izomeno-ekkentro-trivio-paexs-20-li-a1/p64943

Θέλω ένα έκκεντρο, θα έπαιρνα ρεύματος. Αλλα δεν ξέρω αν το μπαταρίας με βολέψει καλύτερα.
 
εχω το ρευματος που ειναι και παλμικο. το ειχα παρει 25 ευρω αν θυμαμαι καλα.
ετσι θα σου ελεγα οχι, γιατι εχει την μικρη μπαταρια και απο οτι φαινεται στη φωτο δεν χωραει τη μεγαλη μαζι με το κουτακι της σκονης.
κι αν κρινω απο τον γωνιακο τροχο που εχει την μεγαλη μπαταρια αλλά κραταει λιγη ωρα, και απο το οτι το εκκεντρο τριβειο ρευματος που εχω, που μου μουδιαζει το χερι λογω κραδασμων, στα 45 ευρω, θα το σκεφτομουν πολυ γιατι δεν το βλεπω να βγαζει πανω απο 10-15 λεπτα.
με 20 ευρω παραπανω εχει ενα καλο ρευματος η black&deker για το οποιο λενε πολυ καλα λογια
εγω παντως αν αγοραζα τωρα αν και φαν των parkside, δεν θα εδινα ξανα 25, θα εκανα οικονομια να παρω το μπλακεντεκερ στα 65 γιατι ειναι ενοχλητικο πολυ το να σου μουδιαζει το χερι και καθυστερεις και χαλιεσαι και επιπλεον κολωνει πολλες φορες οντας μονο 270-300 βατ, δεν θυμαμαι
τωρα βεβαια αυτο που λες εχει αντικραδασμικη χειρολαβη, αλλά τι να το κανεις αν το αλλο χερι σου που κραταει το σωμα σου μουδιαζει ?

βεβαια μπορει να κανω λαθος, δεν το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο που φερνει τωρα
 
σε ευχαριστώ.
Πάντως οι φωτογραφίες είναι με την 4ρα μπαταρία.
Το καταλαβαίνεις από την φώτο με τον τύπο, εκεί έχει την 2ρα. Αν ήταν χωρίς μπαταρία, θα το έπαιρνα χωρίς σκέψη. Τώρα, θα δούμε.
 
Mastroxalastis οπότε όλα καλά με το λεντ ήθελε απλά λίγη υπομονή!

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Εγώ πάντως θα έπερνα ρεύματος εκκεντρο....είναι πολύ εργονοβορο εργαλείο και οι απαιτήσεις σε σημεία όπου δεν υπάρχει ρεύμα μηδαμινές.....οπότε θα απεριπτα της μπαταρίας για εσένα σαν πρώτο εργαλείο εκκεντρο.
Έχω της Enhell αυτό
https://www.skroutz.gr/s/4311861/Einhell-TE-RS-40E-400W-4462000.html
Απο οσο το έχω χρησιμοποιήσει μια χαρά κάνει την δουλειά του....
 
Αποκατασταση, με ταπεινοτητα προς τον τρισμεγιστο θεο των parkside (και τον επι της γης εκπροσωπο του, osatosa - αν και δεν ειπε τιποτα ο ανθρωπος :) ).
Τελικα, ΟΝΤΩΣ ειναι...feature και οχι προβλημα το λεντακι του δραπανου. Σβηνει ακριβως στα 10 δευτερολεπτα. Καναδυο φορες πρεπει να το αφησα 5-6, ισως και 8-9. Γκαντεμια, για λιγο ακομα θα γλιτωνα την ταλαιπωρια. Ειναι και το πρωτο parkside που βλεπω να το εχει αυτο.
Αρα, το αδικησαμε (εσενα κοιταω, Χιωτη).
Παντως, ο τροχος ειχε προβλημα προβλημα...

βρε Αγγελε, 5 μερες τωρα εχεις γραψει 10 ποστ, εχεις παει 2 φορες στο Lidl ... και δεν περιμενες τουλαχιστον 1 λεπτο για να καταλαβεις οτι το led σβηνει μετα απο καποια δευτερολεπτα????!!!!!
χαρα στο κουραγιο μας :worshippy:
 
Εγώ πάντως θα έπερνα ρεύματος εκκεντρο....είναι πολύ εργονοβορο εργαλείο και οι απαιτήσεις σε σημεία όπου δεν υπάρχει ρεύμα μηδαμινές.....οπότε θα απεριπτα της μπαταρίας για εσένα σαν πρώτο εργαλείο εκκεντρο.
Ακριβως....
 
βρε Αγγελε, 5 μερες τωρα εχεις γραψει 10 ποστ, εχεις παει 2 φορες στο Lidl ... και δεν περιμενες τουλαχιστον 1 λεπτο για να καταλαβεις οτι το led σβηνει μετα απο καποια δευτερολεπτα????!!!!!
χαρα στο κουραγιο μας :worshippy:

Οχι, δεν περιμενα :)

Γιατι, οπως ειπα, δεν το εχω/ειχα ξαναδει κατι τετοιο. Στο πρωτο, το παλεψα λιγο (με τον διακοπτη, κυριως), αλλα προφανως δεν ετυχε να το αφησω 10" πριν βγαλω τη μπαταρια ή κανω δοκιμες ξαναπατωντας τον διακοπτη.
Δεν ειχα λογο να το αφησω π.χ. 1 λεπτο οπως λες. Σκεψου για παραδειγμα να μην εσβηνε καθολου ενα εργαλειο οταν παταγες το off. Θα το αφηνες 1 λεπτο να δεις μηπως σβησει;
 
το 1 λεπτο που εγραψα ειναι το max για να καταλαβεις αν εχει προβλημα, σε αντιθεση με τα δεκαδες λεπτα που σπαταλησες για να περιγραψεις το υποτιθεμενο προβλημα αλλα και να το λυσεις αγοραζοντας και άλλα ιδια εργαλεια ... ουτε το χαρτι που χαλασαν στο καταστημα δεν σκεφτηκες
απ ολα αυτα που εγραψα εσυ στο 1 λεπτο σταθηκες!
 
Νομιζω οτι πολλοι θα την εχουν πατησει ετσι με το αναμενο λεντακι.

Δεν ειναι συνηθες το φαινομενο και ευκολα μπορεις να περασεις το εργαλειο για προβληματικο.
Στα δεκαδες δραπανοκατσαβιδα μπαταριας που εχω, κανενα δεν εχει λεντακι που να μενει αναμενο πανω απο ελαχιστα δευτερολεπτα μετα την παυση του εργαλειου.
 
Ρε συ Θαναση, δεν με καταλαβες μαλλον.
Δεν κολλησα συγκεκριμενα στο "1 λεπτο".
Μεχρι πριν 2 μερες δεν ειχα ουτε ξαναδει, ουτε ξανακουσει, κανενα εργαλειο να μενει το λεντακι αναμμενο μολις αφηνεις τον διακοπτη (ουτε καν τα "ελαχιστα δευτερολεπτα", που λεει ο Μιχαλης).
Δεν ειμαι κανενας "εμπειρος μαστορας", αλλα εχω δουλεψει απο ελαχιστα ως πολυ, τουλαχιστον 10 δραπανα και καποια αλλα εργαλεια με λεντακι, πολλα απο τα οποια ηταν parkside. Σε ολα, μα ΟΛΑ, το λεντακι σβηνει ακαριαια μολις αφηνεις τον διακοπτη.
Συνεπως, δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ λογο να πιστεψω οτι δεν ειναι προβλημα και θα σβησει μονο του, μετα απο 1 δευτερολεπτο, 2 δευτερολεπτα, 5 δευτερολεπτα, 10 δευτερολεπτα, 1 λεπτο, ή 10 ωρες.
Σαφως πιεσμενος χρονικα (το πρωι πριν τη δουλεια), παλεψα λιγο με τον διακοπτη (αρα ξανα-μηδενιζαν τα 10"), εβγαλα και εβαλα την μπαταρια κτλ, χωρις αποτελεσμα και θεωρησα οτι ειναι προβλημα. Ειδικα στα επομενα που πηρα, δεν το παλεψα καν. Τα αναψα, ειδα οτι δεν σβηνει και εβγαλα την μπαταρια για να τα παω πισω.
Πιθανον, αν ειχα χρονο να ασχοληθω (που θα ειχα, αν μεχρι το ΣΚ εξακολουθουσα να πιστευω οτι ειναι προβλημα) να ΤΥΧΑΙΝΕ να το αφησω πανω απο 10" και να το καταλαβω.
Και παλι, ομως, δεν θα ειχα ΛΟΓΟ να το κανω, αφου, οπως ειπαμε, ηταν κατι πρωτογνωρο, για εμενα.
Ο χρονος που εφαγα να τα γυρισω πισω, ή να γραψω εδω, δεν εχει καμια σχεση ή συγκριση με το χρονο που θα ετρωγα να τα αφησω αναμμενα.
Ειναι σα να μου λες "Γιατι δεν αφιερωσες λιγο χρονο να τους βαλεις τις φωνες, μεχρι να σβησουν", ή "να πεις led σβησε", ή "να τους παιξεις κλασσικη μουσικη".
Αν και ο χρονος εδω, ΕΠΙΑΣΕ τελικα τοπο, γιατι βρεθηκε καποιος να γραψει οτι καποια δραπανα το κανουν, και να περασει απο το μυαλο μου να το δοκιμασω.
Πιθανοτατα, τελικα θα το δοκιμαζα κι εγω, τυχαια ή "μπας και", αλλα μονο ετσι. Ή, βεβαια, θα διαβαζα το manual, ως κανω συνηθως μολις βρω χρονο, ως μη πραγματικος αντρας.

(Η αληθεια βρισκεται στους Sex pistols) Γκεγκε; 😁 😛
 
Μιχαλη, τουλαχιστον την τελευταια 2ετια ή και 3ετια τα περισσοτερα δραπανικατσαβιδα εχουν καθυστερηση στο led
scorpiosm, almaz και enduras1 δηλωσαν οτι ετσι δουλευουν τα Makita, Ryobi, Dewalt και εγω συμπληρωνω Milwaukee και Bosch

Αγγελε, ο χρονος εδω μεσα επιασε τοπο μονο για εσενα, ξεψου ομως ποσο αποτρεπτικα μπορει να ηταν τα σχολια σου (απο τη στιγμη που δοκιμασες 3 κομματια στη σειρα και τα εβγαλες ελαττωματικα) για καποιον ενδιαφερομενο αγοραστη που μας διαβαζει! αφου την 5η ημερα αποφασισες οτι το δραπανοκατσαβιδο ειναι ΟΚ ... ενω ο ενδιαφερομενος εχασε την ευκαιρια για αγορα!
 
Δεν ειπα σκετα "ειναι ελαττωματικο". Περιεγραψα συγκεκριμενα το "προβλημα" και εγινε η σχετικη συζητηση.
Στις 2-3 ημερες μετα (οχι 5) αρχισαν αρκετοι να αναφερουν οτι συμβαινει και ειπα οτι ισως ειναι αυτο.
Αυτο ακριβως δεν ειναι το νοημα του forum;
 
Επειδή είμαι άσχετος από πυροσβεστήρες, ο συγκεκριμένος που έχει την Πέμπτη κάνει και για το αυτοκίνητο; Γενικά χρειάζομαι δύο: ένα για το αμάξι και ένα για το εργαστήρι. Αν για κάποια από τις δύο χρήσεις υπάρχει πιο κατάλληλος ας μας δώσει τα φώτα του όποιος το έχει ψάξει...
 
Ένα κιλό σημάνει ότι είναι ο μικρός, οπότε από πλευράς μεγέθους ναι κάνει.

Την βάση του δεν την έχω δει να σου πω την αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι θα μπορεί να μπει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Ευχαριστώ. Για το μέγεθος θα το δω και από κοντά με το μάτι. Πιο πολύ ρώτησα για τον τύπο (ξηράς σκόνης) έναντι πχ αυτών με τον αφρό.
 
Εντάξει. Βλέπω οι δίκιλοι ξηράς έχουν μικρή διαφορά τιμής στο σκρουτζ ~17