Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο στρατο ειχαμε πιεστικο που μπορουσαν να το κρατησουν μονο δυο ατομα.
Για να φευγουν οι λασπες - κοτρωνες απο τις ερπυστριες.:operator:

Όταν έχεις συνηθίσει με τον > 350 τότε του 50ρικου σου φαίνεται παιχνίδι!
Το ξεκαθάρισα ότι το βρήκα πολύ αδύναμο για τις ανάγκες μου. Δεν είπα ότι στα 50 δεν αξίζει αν έχεις πολύ χαμηλές απαιτήσεις.
Εγώ το πήρα το δοκίμασα για 2 λεπτά και το επέστρεψα. Ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό. Για αυτό και πήρα των 100. Γιατί μπορούσα να το επιστρέψω αν δε μου κάνει.

Το θέμα πίεσης για το αυτοκίνητο είναι λίγο αστείο. Προσέχουμε! Μπορούμε να αλλάξουμε και το πώς θα πετιέται το νερό αν δεν μπορούμε να κρατηθούμε μακριά.

Σε κανένα πλυντήριο αυτοκινήτων δεν έχουν πλυστικά των 50 και ζημιές δεν κάνουν (συχνά :p )

ΥΓ. τις δουλειές που λέει τις κάνει αν δεν υπάρχουν ζόρικοι λεκέδες και έχεις άπειρη υπομονή! Για βεράντες το ήθελα και το γύρισα. Δεν μπορώ να πλησιάζω σε κάθε λεκέ πολύ κοντά για να τον ξεκολλήσει! Των 100 έχει χαοτική διαφορά στις επιδόσεις. Φοβόμουν να το περάσω κοντά απο καινούργιους αρμούς να μήν μου τους ξεκολλήσει. Έβγαζα τσιμέντα και κόλλες πλακιδίων ξεραμένες απο κυβόλιθο.

+100

Επειδή μπορεί να φαίνεται διπλάσιο σε τιμη ειναι ομως υπερπολλαπλαδιο σε δυνατότητες αυτο με τα 100 ευρώ.
Οποτε οπως λεει και ο φιλος παραπανω αξιζει να περιμένεις.

Εχω δοκιμάσει το P150 της Nilfisk και το C135. Η διαφορά είναι τεράστια. Ακόμη και στο αυτοκίνητο κίνδυνος ζημιάς δεν υπάρχει και προτιμώ το P150. Η περισσότερη ροή νερού βοηθάει αφάνταστα με το κατάλληλο στόμιο βέβαια..Σε ποιο μικρά μηχανήματα έχω δει ακόμη να να βάζουν το tornado για να καθαρίσουν. Ναι, σε τέτοια περίπτωση με το μεγάλο θα κάνεις ζημιά..

Aναλογα την χρηση, αγοραζεις και εργαλειο. Αλλιως πχ ολοι θα ειχαμε 18βολτα εργαλεια και τα 12βολτα θα ηταν ολα στο ραφι.

Το μικρο πιεστικο του Lidl ειναι αστερι οπως εχω ξαναγραψει. Το εχω σχεδον μια πενταετια και ειναι καλυτερο απο το μικρο αντιστοιχο Bosch Aquatak 100 που επισης εχω.
Ιδανικο για καθαρισμα τροχοφορων, πλακοστρωτων, παραθυρων και αλλων εργασιων.

Το μικρο του μεγεθος ειναι παρα πολυ βολικο. Το συνιστω.

Aναλογα την χρηση, αγοραζεις και εργαλειο. Αλλιως πχ ολοι θα ειχαμε 18βολτα εργαλεια και τα 12βολτα θα ηταν ολα στο ραφι.

Το μικρο πιεστικο του Lidl ειναι αστερι οπως εχω ξαναγραψει. Το εχω σχεδον μια πενταετια και ειναι καλυτερο απο το μικρο αντιστοιχο Bosch Aquatak 100 που επισης εχω.
Ιδανικο για καθαρισμα τροχοφορων, πλακοστρωτων, παραθυρων και αλλων εργασιων.

Το μικρο του μεγεθος ειναι παρα πολυ βολικο. Το συνιστω.

Αντίστοιχα με τις ζημιές που λένε παραπάνω θα έπρεπε να δουλεύουμε όλοι 9βολτα/12βολτα μήν κάνουμε ζημιά στις βίδες :p

πλακόστρωτα μπορεί να καθαρίζει
το θέμα είναι πώς τα καθαρίζει και σε πόσο χρόνο

Κάνε μία σύγκριση με ένα πολύ πιο δυνατό να δείς ότι θα τελειώσεις στο 1/3 του χρόνου για την ίδια επιφάνεια.
Και αν μιλάμε για 20-30τμ. μικρή η διαφορά. 100-200-300τμ κυβόλιθο/πλακάκια?

Δεν είπα κάτι διαφορετικό :)
Ο καθένας μπορεί να το δοκιμάσει να δεί αν του κάνει :)

Συνιστώ και εγώ το μικρό όπου το έχω χρόνια και το έχω λιώσει κυριολεκτικά!!!Τι ταράτσες,τι αυλές,τι κάγκελα,παντού οπου δεν κουβαλιέται το μεγάλο.
Πασπαρτου κυριολεκτικα.
Απορώ που δουλεύει ακόμα.

Μια φορά τρύπησε το εσωτερικό λάστιχο όπου του έβαλα πιέσεως από γκαζιερα...και την άλλη δεν θυμάμαι τι είχε.

Τώρα βέβαια το τι σχέση έχει το παλιό με το καινούργιο σε αντοχή...αγνωστο.

Θυμήθηκα, έχανε λάδια.

Last edited by a moderator:
Αντίστοιχα με τις ζημιές που λένε παραπάνω θα έπρεπε να δουλεύουμε όλοι 9βολτα/12βολτα μήν κάνουμε ζημιά στις βίδες :p

πλακόστρωτα μπορεί να καθαρίζει
το θέμα είναι πώς τα καθαρίζει και σε πόσο χρόνο

Κάνε μία σύγκριση με ένα πολύ πιο δυνατό να δείς ότι θα τελειώσεις στο 1/3 του χρόνου για την ίδια επιφάνεια.
Και αν μιλάμε για 20-30τμ. μικρή η διαφορά. 100-200-300τμ κυβόλιθο/πλακάκια?

Δεν είπα κάτι διαφορετικό :)
Ο καθένας μπορεί να το δοκιμάσει να δεί αν του κάνει :)

Φίλε μου επιμένεις σε λάθος φιλολογία ..... το εργαλειάκι δεν κάνει να το πάρει ο Δήμος να καθαρίσει την Πανεπιστημίου...αυτό είναι σίγουρο !!!
Η απάντηση για να βοηθήσει και όσους διαβάζουν το νήμα ...και είναι και πολλοί .... πρέπει να είναι αν για τα λεφτά που κάνει το εργαλειάκι κάνει αυτά τα οποία λέει ότι κάνει ή όχι... και για να απαντήσεις πρέπει να να το έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά.
Το τι κάνει κάποιο άλλο μεγαλύτερο δεν είναι η σωστή απάντηση ....χάσατε ...δοκιμάστε πάλι ....:flipout:-bye-

Φίλε μου επιμένεις σε λάθος φιλολογία ..... το εργαλειάκι δεν κάνει να το πάρει ο Δήμος να καθαρίσει την Πανεπιστημίου...αυτό είναι σίγουρο !!!
Η απάντηση για να βοηθήσει και όσους διαβάζουν το νήμα ...και είναι και πολλοί .... πρέπει να είναι αν για τα λεφτά που κάνει το εργαλειάκι κάνει αυτά τα οποία λέει ότι κάνει ή όχι... και για να απαντήσεις πρέπει να να το έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά.
Το τι κάνει κάποιο άλλο μεγαλύτερο δεν είναι η σωστή απάντηση ....χάσατε ...δοκιμάστε πάλι ....:flipout:-bye-

Και ένας 3βολτος βιδολόγος (αν λέγεται καν) μπορεί για τα λεφτά του να αξίζει.
Σαν αγορά όμως μπορεί όχι ;)

Είπαμε ότι κάνει δοκιμή όποιος θέλει και αποφασίζει!

Για το χάσατε, δοκιμάστε πάλι τί να πώ!!!!!!!!!!!!!!!

Προσπαθώ να πω σε εσένα αλλά και σε όλους όσους γράφουν τα ίδια ...ότι η απάντηση σε τέτοιου είδους συγκεκριμένες ερωτήσεις δεν είναι του τύπου "" Άστο γιατί υπάρχουν άλλα καλύτερα ...(αλλά με διπλάσια-τριπλάσια-πενταπλάσια τιμή)""
Αυτό το ξέρουν όλοι και δεν βοηθάει κανέναν. -bye-

Βοηθάει Νίκο.
Και πολύ μάλιστα.
Αν ο άνθρωπος δώσει τα χρήματα του και δεν τον καλύψει το εργαλείο τότε θα πάνε χαμένα.
Και δε λέω μόνο για το lidl όπου πάει στο καλό έχει καλή πολιτική επιστροφών.
Εδώ είμαστε για να κουβεντιάζουμε και να παραθέτουμε όλες τις εναλλακτικές ο καθένας σύμφωνα με τα βιώματα και τις εμπειρίες του με τον χώρο των εργαλείων.
Η φανατική υπεράσπιση μια συγκεκριμένης σειράς εργαλειων δεν βοηθάει πουθενα.

Θες να πεις ότι κάποιος εδώ μέσα υπερασπίζεται φανατικά κάποια συγκεκριμένη μάρκα.... εσύ που το λες σκέψου καλά ποιος μπορεί να είναι αυτός !!!!

Όχι δεν βοηθάει όταν στην εξίσωση μπαίνει και συντελεστής "ακριβότερο άρα ποιοτικότερο" αυτό το ξέρουν και τα κούτσουρα ακόμα.

Εδώ συζητάμε για το Lidl και την πολιτική του πωλήσεων και επιστροφών άρα δεν ισχύει το: " Αν ο άνθρωπος δώσει τα χρήματα του και δεν τον καλύψει το εργαλείο τότε θα πάνε χαμένα. "

Και στην τελική διαβάστε τα σχόλια ....2-3 άνθρωποι γράψαμε την γνώμη μας για το συγκεκριμένο εργαλείο γιατί το έχουμε και το έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό ...αυτό μετράει ...τα υπόλοιπα είναι φιλολογίες ....
Καλή συνέχεια και εγώ όταν βλέπω κάτι λάθος θα το γράφω χωρίς κακία και ανεξάρτητα ποιος το λέει ....
Καλημέρα -bye-

Θες να πεις ότι κάποιος εδώ μέσα υπερασπίζεται φανατικά κάποια συγκεκριμένη μάρκα.... εσύ που το λες σκέψου καλά ποιος μπορεί να είναι αυτός !!!!

Όχι δεν βοηθάει όταν στην εξίσωση μπαίνει και συντελεστής "ακριβότερο άρα ποιοτικότερο" αυτό το ξέρουν και τα κούτσουρα ακόμα.

Εδώ συζητάμε για το Lidl και την πολιτική του πωλήσεων και επιστροφών άρα δεν ισχύει το: " Αν ο άνθρωπος δώσει τα χρήματα του και δεν τον καλύψει το εργαλείο τότε θα πάνε χαμένα. "

Και στην τελική διαβάστε τα σχόλια ....2-3 άνθρωποι γράψαμε την γνώμη μας για το συγκεκριμένο εργαλείο γιατί το έχουμε και το έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό ...αυτό μετράει ...τα υπόλοιπα είναι φιλολογίες ....
Καλή συνέχεια και εγώ όταν βλέπω κάτι λάθος θα το γράφω χωρίς κακία και ανεξάρτητα ποιος το λέει ....
Καλημέρα -bye-

Η ερωτηση που τέθηκε ηταν η εξής:

QUOTE=Zidan;1058530031]Καλησπέρα. Για το πιεστικό που βγάζει αύριο υπάρχει κάποια άποψη;
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/p64671?flyx=5de44af2-c104-11ea-877d-005056ab0fb6[/QUOTE]

Ποιο το πρόβλημα λοιπον να θέσουμε και σαν απάντηση κατι καλυτερο??

Νικο η φανατική σου αγάπη για τα προϊόντα του Lidl ειναι κατι παραπανω απο φανερή.

Καλά τα εργαλεια του σε καλες τιμες αλλα οχι παντα.

Μπορει το Μικρο πιεστικό αυτο να είναι εξαιρετικο αλλα πες μου έναν λόγο γιατί να μην δώσεις στον άνθρωπο που ρωτάει μια εναλλακτική για κάτι καλύτερο?

Και στην τελική οσοι απάντησαν κατ' αυτόν το τρόπο η εναλλακτική πρόταση τους ηταν το μεγαλύτερο του Lidl παλι.

Οσο για την τελευταία σου πρόταση αυτο εξυπακούεται.

Καλημέρα -bye-

Πόσα λεπτά χρειάζεσαι ΕΣΥ για να καταλάβεις ότι πρέπει να έχεις την κάννη 20-30-40εκ απο τα πλακάκια για να σπρώξει τα χώματα?

Τελευταίο δικό μου σχόλιο επί του δημιουργηθέντος θέματος:
Ναι η αγάπη μου για τα εργαλεία είναι φανερή ...ίσως γιατί αντιπροσωπεύουν αυτό που ζητάει ο κάθε ερασιτέχνης μάστορας για να τελειώσει μια δουλειά που έχει στο μυαλό του και για να μπει στον κόσμο της κατασκευής χωρίς να διαθέσει μια περιουσία. Οι χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως το αποδεικνύουν αυτό.
Από εκεί και πέρα όταν κάποιος ζητάει γνώμη για κάποιο συγκεκριμένο εργαλείο και έχω γνώμη αξιόπιστη για το εργαλείο θα την καταθέσω γιατί μου αρέσει το "trolling" όπως λέει και ο φίλος από πάνω και να την λέω στους άλλους αλλά και να κάνω αίσχος σχόλια για να διαταράξω την ηρεμία και την ευτυχία του forum ...άλλωστε μου το έχουν ξαναπεί στο παρελθόν ότι είμαι τέτοιος τύπος.
Συγνώμη λοιπόν Κύριοι για την απαράδεκτη παρέμβαση μου και καλή σας συνέχεια.

Εάν δεν υπωθει από τον συμφορητη zidan,αλλα και γενινοτερα απο οποιον ενδιαφερεται,οι απαιτήσεις που έχει από ένα πιεστικο τσάμπα γράφετε παιδια.

Επεισης είναι εντελώς υποκειμενικό,βάζοντας εμένα πρώτα,ότι ένα μηχάνημα που καλύπτει εμένα ότι κάνει και για τον άλλον.....Ο τρόπος χρήσης ακριβώς του ίδιο μηχανηματος ποικίλη ως προς τις δυνατότητες που προσωπικά τον καθένα καλύπτει...εδώ είναι το θέμα.
Στην ουσία από όσα αναφέρετε η αλήθεια είναι κάπου στην μέση....
Σε αυτό το νήμα προτινούμε προϊόντα του lidl που είναι από όλους αποδεκτό ότι είναι low profile μηχανήματα που τις περισσότερες φορές εξυπηρετούν συνολικά λόγω χαμηλού κόστους τις ανάγκες μας..
Τώρα όποιος το ψάχνει περισσότερο είναι σε λάθος νήμα...

Βρε παιδιά δεν είναι λόγος τώρα να τσακωνόσαστε για τέτοια θέματα. Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του για κάτι συγκεκριμένο και σίγουρα δεν θα αρέσει σε κάποιους. καμιά φορά όμως έτσι όπως διατυπώνουμε κάτι ο άλλος που θα το διαβάσει το καταλαβαίνει αλλιώς. Ο γραπτός λόγος μερικές φορές παρεξηγείται.
Δεν παίρνω θέση επί του θέματος και δεν υποστηρίζω κανένα για ευνόητους λόγους. άλλωστε δεν μου πέφτει και λόγος. ούτε είμαι Fan αλλά ούτε και απορρίπτω παντελώς προϊόντα από το Lidl. Έχω αρκετά, αλλά και κάποια δεν θα τα έπαιρνα με τίποτα.
Για αυτό σας λέω, μην χαλάτε τις καρδιές σας και μην αναλώνεστε με τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. η ζωή είναι λίγη. χαρείτε την !! -bye-

Έτσι είναι κάποια ειναι καλα και εγω και εγω και κάποια επιστρέφονται σωρηδόν και καταλήγουν στην ανακύκλωση με μηδέν ώρες λειτουργίας όπως έχουν αναφέρει παιδια εδώ που το έχουν πάθει.

Όποιος δεν το βλέπει αυτό και τα λεει όλα τέλεια τι να πω.

Καμία παρέμβαση δεν ειναι απαράδεκτη.

Όλες συντελούν στο να σχηματιστεί σφαιρική γνώμη για το αντικείμενο.

Τελευταίο δικό μου σχόλιο επί του δημιουργηθέντος θέματος:
Ναι η αγάπη μου για τα εργαλεία είναι φανερή ...ίσως γιατί αντιπροσωπεύουν αυτό που ζητάει ο κάθε ερασιτέχνης μάστορας για να τελειώσει μια δουλειά που έχει στο μυαλό του και για να μπει στον κόσμο της κατασκευής χωρίς να διαθέσει μια περιουσία. Οι χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως το αποδεικνύουν αυτό.
Από εκεί και πέρα όταν κάποιος ζητάει γνώμη για κάποιο συγκεκριμένο εργαλείο και έχω γνώμη αξιόπιστη για το εργαλείο θα την καταθέσω γιατί μου αρέσει το "trolling" όπως λέει και ο φίλος από πάνω και να την λέω στους άλλους αλλά και να κάνω αίσχος σχόλια για να διαταράξω την ηρεμία και την ευτυχία του forum ...άλλωστε μου το έχουν ξαναπεί στο παρελθόν ότι είμαι τέτοιος τύπος.
Συγνώμη λοιπόν Κύριοι για την απαράδεκτη παρέμβαση μου και καλή σας συνέχεια.

Νίκο εγώ πάντως εκτός από μάστορα της λεπτομέρειας και σοβαρών κατασκευών, θεωρώ ότι είσαι απ τα μέλη με τα ποιο εύστοχα σχόλια!!

Ας επαναλαβουμε οτι καμμια απαντηση δεν ειναι λαθος, ουτε μπορουμε να υποχρεωσουμε κανενα να απαντα με καθορισμενο τροπο.
Αξια εχει μονο η διαθεση να βοηθησουμε οποιο συναδελφο ρωταει κατι και αυτη η διαθεση προσφορας πρεπει να εκτιμαται αναλογως.

Απο εκει και περα, εαν δεν συμφωνουμε, παραθετουμε την δικη μας αποψη χωρις να υποτιμουμε τις διαφορετικες, εχοντας υπόψη οτι δεν εχει τοσο σημασια τι γραφουμε αλλα πως το γραφουμε, το υφος δηλαδη.
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για προσωπικη αντιπαραθεση και να χαλαμε τις καρδιες μας καθως προφανεστατα οι γνωμες και οι αποψεις διιστανται και δυσκολα υπαρχει ταυτιση αποψεων, ειδικα για τα εργαλεια lidl :)