Συνεχόμενη λειτουργία κοπής 14 λεπτά,χωρίς φορτίο.Με φορτιο.. . .
Εννοείται ότι αν κάποιος φίλος την θέλει μπορώ να την φορτώσω στα ΚΤΕΛ και να την στείλω Αθήνα. Το κόστος δε νομίζω να είναι πάνω από 10
Εννοείται ότι αν κάποιος φίλος την θέλει μπορώ να την φορτώσω στα ΚΤΕΛ και να την στείλω Αθήνα. Το κόστος δε νομίζω να είναι πάνω από 10
Ενα μεγαλο μπραβο απο μενα για το πνευμα συνεργασιας και βοηθειας που δειχνεις. :a0210:
Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να κάνεις αποστολή. Αν πουν οι έμπειροι πως αξίζει η συγκεκριμένη πριονοκορδελα θα είμαι ο πρώτος που θα σου κάνει παραγγελία!!
Και να μην την κάνω βεβαια, μπράβο σου! Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά!!!!
Αν μπορείς πάρτην... Στην Αγία Ευφημία μπορείς να τη στείλεις;
Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να κάνεις αποστολή. Αν πουν οι έμπειροι πως αξίζει η συγκεκριμένη πριονοκορδελα θα είμαι ο πρώτος που θα σου κάνει παραγγελία!!
Και να μην την κάνω βεβαια, μπράβο σου! Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά!!!!
Ούπς.... Συγνώμη, δεν πρόσεξα οτι τη ζήτησες πρώτος.
Προηγείσαι λοιπόν δικαιωματικά.
Όχι, δεν υπάρχει περιορισμός αλλά αυτά είναι ογκώδη πράγματα, δεν είναι εύκολο να τα κουβαλάς.
Μια εξυπηρέτηση πας να κάνεις, μη σε βάλουμε να κουβαλάς σαν το χαμάλη και να τρέχεις στα πρακτορεία.
Οι διακοπές είναι ιερές.
Αγαπητοί με κάνετε και κοκκινίζω, σιγα το πράγμα.
Είμαι στο νησί χαλαρός και ειδα κάτι που ίσως θα ενδιέφερε κάποιους, αν μπορώ με αυτό τον τρόπο να βοηθήσω δεν μου είναι ούτε κόπος ουτε τίποτα, σιγά το πράγμα. Κι εσείς με βοηθάτε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας, το ενα χερι νίβει το αλλο και τα δυο το προσωπο!
Με ενδιαφερει και εμενα .Βρε Μπάμπη, άσε τις τσιριμόνιες (που λένε στο χωριό σου) και πειτε μου ποιος θέλει το εργαλείο να το φορτώσω στο ΚΤΕΛ. Αφου θα πάω που θα πάω, τι να παρω ένα τι να παρω δυο ή και παραπάνω.
Αν χωρέσουν στο αυτοκίνητο δεν έχω θέμα.
Αντί για Αγια Ευφημία δεν σε βολεύει να σου το στείλω Αθήνα και να παραλάβεις εκει;
Ναι δεν λέω να περιμένει ο καθένας την επόμενη έκδοση αλλά πώς μπορούμε να ξέρουμε πότε θα είναι αυτή;Εχει ακριβως τα ιδια, ειτε εχει παρομοια χαρακτηριστικα που εχουν οι περισσοτερες πριονοκορδελες του εμποριου σε αυτα τα κυβικα καθως φτιαχνονται στο ιδιο εργοστασιο στην Κινα.
Eιναι πανομοιοτυπη με τη μικρη Scheppach HBS20 που εχω. Το καλο ειναι η 3ετης εγγυηση Lidl.
Θα περιμενα ομως την εκδοση A2 οπου πιθανως να εχουμε ενα πιο βελτιωμενο μοντελο καθως ολες αυτες οι φτηνες κορδελες, πιο κατω σε ποιοτητα κατασκευης δεν μπορουν να πανε.
Σε καθε περιπτωση να πω οτι το εργαλειο ειναι αρκετα ισχυρο παρ'ολο που ειναι μολις 350w και θελει μεγαλη προσοχη απο τον καθε αρχαριο (και οχι μονο..) καθως ειναι απο τα πλεον επικινδυνα κοπτικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.