Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

να´σαι καλα κυριακο!
δυστυχως, συγγενεις και φιλοι κατεβαινουν τετοιες μερες, και δεν εχω προλαβει να παιξω μαζι του και να το σεταρω.
ελπιζω να φερει και το 20V σκουπακι καποια στιγμη, δεν μας εκανε το χατηρι ακομα :)

Ο τριβειο που φέρνει την Πέμπτη σε προσφορά 13 λέει τίποτα ή είναι πολύ αδύναμο 160w

Εξαρτάται τι εργασια και πώς θα το χρησιμοποιήσεις...
Για πλήρες φάσμα εργασιών θα έλεγα πως όχι...Είναι πολύ αδύναμα 160w.

Για να τριφτούν παλαιού τύπου παντρούρια ειδικά ανάμεσα στις γρίλιες κάνει;
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι θα είναι σαν το μαρτύριο της σταγόνας 掠

Ψάχνοντας πληροφορίες για το φαλτσοπρίονο έπεσα σε μια παρουσίαση φαλτσοπρίονου Parkside 20v brushless
20v brushless.
Δεν ξέρω αν το εχουν φέρει ποτε στην Ελλάδα αλλα φαίνεται εξαιρετική λύση και ελαφρύ. Συνεχόμενη λειτουργία κοπής 14 λεπτά με μια μπαταρία 4ah

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συνεχόμενη λειτουργία κοπής 14 λεπτά,χωρίς φορτίο.Με φορτιο.. . .

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συνεχόμενη λειτουργία κοπής 14 λεπτά,χωρίς φορτίο.Με φορτιο.. . .

Με φορτίο, το δείχνει στο βίντεο που κόβει συνεχομενα μέχρι να σταματήσει από ρεύμα.

Στο νεο φυλλάδιο που έχουν κυκλοφορήσει στην Κεφαλονιά δεν υπάρχει το τριγωνικό τριβείο αλλά εχουν βάλει με έκπτωση μια πριονοκορδέλα την οποία δεν την έχουν στο φυλλάδιο της Αθήνας

Εννοείται ότι αν κάποιος φίλος την θέλει μπορώ να την φορτώσω στα ΚΤΕΛ και να την στείλω Αθήνα. Το κόστος δε νομίζω να είναι πάνω από 10

Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να κάνεις αποστολή. Αν πουν οι έμπειροι πως αξίζει η συγκεκριμένη πριονοκορδελα θα είμαι ο πρώτος που θα σου κάνει παραγγελία!!

Και να μην την κάνω βεβαια, μπράβο σου! Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά!!!!

στην αμαλιαδα εχουν φερει πριονοκορδελα, αλυσσοπριονο, ηλεκτρικο σκαπτικο, ενα δυο άλλα που δεν θυμαμαι και φυσικα το ραντιαλ αλλά δυστυχως ξεφραγκιστηκαμε τουτο το μηνα ;)
μαλλον τα στελνουν σε περιοχες που εχουν τουρισμο τουτες τις μερες

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εννοείται ότι αν κάποιος φίλος την θέλει μπορώ να την φορτώσω στα ΚΤΕΛ και να την στείλω Αθήνα. Το κόστος δε νομίζω να είναι πάνω από 10

Ενα μεγαλο μπραβο απο μενα για το πνευμα συνεργασιας και βοηθειας που δειχνεις. :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν μπορείς πάρτην... Στην Αγία Ευφημία μπορείς να τη στείλεις;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενα μεγαλο μπραβο απο μενα για το πνευμα συνεργασιας και βοηθειας που δειχνεις. :a0210:

Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να κάνεις αποστολή. Αν πουν οι έμπειροι πως αξίζει η συγκεκριμένη πριονοκορδελα θα είμαι ο πρώτος που θα σου κάνει παραγγελία!!

Αν μπορείς πάρτην... Στην Αγία Ευφημία μπορείς να τη στείλεις;

Αγαπητοί με κάνετε και κοκκινίζω, σιγα το πράγμα.
Είμαι στο νησί χαλαρός και ειδα κάτι που ίσως θα ενδιέφερε κάποιους, αν μπορώ με αυτό τον τρόπο να βοηθήσω δεν μου είναι ούτε κόπος ουτε τίποτα, σιγά το πράγμα. Κι εσείς με βοηθάτε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας, το ενα χερι νίβει το αλλο και τα δυο το προσωπο!
Λοιπόν το μηχάνημα βγαίνει από Πέμπτη 27/8, μαζέψτε παραγγελίες και πείτε μου που και πως στέλνω, με την προϋπόθεση να υπάρχουν τεμάχια!

Μπάμπη, πως να την στείλω Αγια Ευφημία; έρχεται το ΚΤΕΛ;

Ούπς.... Συγνώμη, δεν πρόσεξα οτι τη ζήτησες πρώτος.
Προηγείσαι λοιπόν δικαιωματικά.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ούπς.... Συγνώμη, δεν πρόσεξα οτι τη ζήτησες πρώτος.
Προηγείσαι λοιπόν δικαιωματικά.

Μπάμπη δεν μπορώ να πάρω πάνω από ένα τεμάχιο, υπάρχει περιορισμός;

Όχι, δεν υπάρχει περιορισμός αλλά αυτά είναι ογκώδη πράγματα, δεν είναι εύκολο να τα κουβαλάς.
Μια εξυπηρέτηση πας να κάνεις, μη σε βάλουμε να κουβαλάς σαν το χαμάλη και να τρέχεις στα πρακτορεία.
Οι διακοπές είναι ιερές.

Όχι, δεν υπάρχει περιορισμός αλλά αυτά είναι ογκώδη πράγματα, δεν είναι εύκολο να τα κουβαλάς.
Μια εξυπηρέτηση πας να κάνεις, μη σε βάλουμε να κουβαλάς σαν το χαμάλη και να τρέχεις στα πρακτορεία.
Οι διακοπές είναι ιερές.

Βρε Μπάμπη, άσε τις τσιριμόνιες (που λένε στο χωριό σου) και πειτε μου ποιος θέλει το εργαλείο να το φορτώσω στο ΚΤΕΛ. Αφου θα πάω που θα πάω, τι να παρω ένα τι να παρω δυο ή και παραπάνω.
Αν χωρέσουν στο αυτοκίνητο δεν έχω θέμα.
Αντί για Αγια Ευφημία δεν σε βολεύει να σου το στείλω Αθήνα και να παραλάβεις εκει;

Θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει μερικές πληροφορίες για την συγκεκριμένη πριονοκορδελα; Αν την έχει στην κατοχή του και την χρησιμοποιεί ακόμη καλύτερα.

Αξίζει η αγορά της η είναι προτιμότερο να περιμένουμε να βγει σε "αναβαθμισμένη" έκδοση;

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει για να δώσω την παραγγελία στον φίλο μας που μας εξυπηρετεί πιο πάνω. Και πάλι 1000 μπράβο του.

Ευχαριστώ πολύ!!

Αγαπητοί με κάνετε και κοκκινίζω, σιγα το πράγμα.
Είμαι στο νησί χαλαρός και ειδα κάτι που ίσως θα ενδιέφερε κάποιους, αν μπορώ με αυτό τον τρόπο να βοηθήσω δεν μου είναι ούτε κόπος ουτε τίποτα, σιγά το πράγμα. Κι εσείς με βοηθάτε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας, το ενα χερι νίβει το αλλο και τα δυο το προσωπο!

Ένα μεγάλο μπράβο και από εμενα.

Βρε Μπάμπη, άσε τις τσιριμόνιες (που λένε στο χωριό σου) και πειτε μου ποιος θέλει το εργαλείο να το φορτώσω στο ΚΤΕΛ. Αφου θα πάω που θα πάω, τι να παρω ένα τι να παρω δυο ή και παραπάνω.
Αν χωρέσουν στο αυτοκίνητο δεν έχω θέμα.
Αντί για Αγια Ευφημία δεν σε βολεύει να σου το στείλω Αθήνα και να παραλάβεις εκει;
Με ενδιαφερει και εμενα .

Εχει ακριβως τα ιδια, ειτε εχει παρομοια χαρακτηριστικα που εχουν οι περισσοτερες πριονοκορδελες του εμποριου σε αυτα τα κυβικα καθως φτιαχνονται στο ιδιο εργοστασιο στην Κινα.
Eιναι πανομοιοτυπη με τη μικρη Scheppach HBS20 που εχω. Το καλο ειναι η 3ετης εγγυηση Lidl.

Θα περιμενα ομως την εκδοση A2 οπου πιθανως να εχουμε ενα πιο βελτιωμενο μοντελο καθως ολες αυτες οι φτηνες κορδελες, πιο κατω σε ποιοτητα κατασκευης δεν μπορουν να πανε.

Σε καθε περιπτωση να πω οτι το εργαλειο ειναι αρκετα ισχυρο παρ'ολο που ειναι μολις 350w και θελει μεγαλη προσοχη απο τον καθε αρχαριο (και οχι μονο..) καθως ειναι απο τα πλεον επικινδυνα κοπτικα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχει ακριβως τα ιδια, ειτε εχει παρομοια χαρακτηριστικα που εχουν οι περισσοτερες πριονοκορδελες του εμποριου σε αυτα τα κυβικα καθως φτιαχνονται στο ιδιο εργοστασιο στην Κινα.
Eιναι πανομοιοτυπη με τη μικρη Scheppach HBS20 που εχω. Το καλο ειναι η 3ετης εγγυηση Lidl.

Θα περιμενα ομως την εκδοση A2 οπου πιθανως να εχουμε ενα πιο βελτιωμενο μοντελο καθως ολες αυτες οι φτηνες κορδελες, πιο κατω σε ποιοτητα κατασκευης δεν μπορουν να πανε.

Σε καθε περιπτωση να πω οτι το εργαλειο ειναι αρκετα ισχυρο παρ'ολο που ειναι μολις 350w και θελει μεγαλη προσοχη απο τον καθε αρχαριο (και οχι μονο..) καθως ειναι απο τα πλεον επικινδυνα κοπτικα.
Ναι δεν λέω να περιμένει ο καθένας την επόμενη έκδοση αλλά πώς μπορούμε να ξέρουμε πότε θα είναι αυτή;

Το λέω αυτό γιατί για παράδειγμα αν πάλι του χρόνου ίδια εποχή φέρει πάλι το ίδιο μοντελο Α1 είναι χαμένος χρόνος αναμονής.

Το έχουμε ξαναδεί σε αρκετά προϊόντα της εταιρίας να μην περνούν αναβάθμιση και να έρχεται το ίδιο μοντελο για αρκετό καιρό.

Αν ήταν σίγουρη η αναβάθμιση τότε ίσως αξίζει η αναμονή αλλά.......