Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα νούμερα στα παπούτσια εργασίας Parkside είναι ίδια με τα πολιτικά ή τα αθλητικά παπούτσια; Εγώ πχ σε αθλητικά πάντα φοράω ένα νούμερο παραπάνω από τα πολιτικά.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μάστορα επειδή κι εγώ είναι στην ίδια φάση αναζήτησης, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αυτή τη μάρκα Verto (Πολωνία) :
https://www.skroutz.gr/c/2785/micha.../723998/didymoi-trochoi.html?o=διδυμος+τροχος

Ψήνεται και για καμία ομαδική παραγγελία;

δυστυχως ειμαι επαρχια, και χανω τις ομαδικες που κανουν καμια φορα τα παιδια.
σε ευχαριστω, τα εχω ακουσει κι εγω τα verto, δειχνουν πολυ καλα για την τιμη τους.

Νικόλα, οτι θέλεις να παραγγείλεις από ομαδική μπορώ να το παραλάβω εγώ απο τον Χιώτη και να σου το στείλω με courier με εταιρική χρέωση.
Μόνο να μην βιάζεσαι γιατί υπάρχουν περίοδοι που έχω αρκετό τρέξιμο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σε εξυπηρετήσω άμεσα.

Για ότι χρειαστείς από Αθήνα με ενημερώνεις :ernaehrung004:

Υ.Γ. η προσφορά μου ισχύει και για οποίο άλλο μέλος μπορώ να εξυπηρετήσω

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νικόλα, οτι θέλεις να παραγγείλεις από ομαδική μπορώ να το παραλάβω εγώ απο τον Χιώτη και να σου το στείλω με courier με εταιρική χρέωση.
Μόνο να μην βιάζεσαι γιατί υπάρχουν περίοδοι που έχω αρκετό τρέξιμο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σε εξυπηρετήσω άμεσα.

Για ότι χρειαστείς από Αθήνα με ενημερώνεις :ernaehrung004:

Υ.Γ. η προσφορά μου ισχύει και για οποίο άλλο μέλος μπορώ να εξυπηρετήσω

γιωργο μου σε ευχαριστω πολυ! να εισαι παντα καλα!!

Είπα να δοκιμάσω τις μαγνητικές μπάρες από το Lidl που πήρα χθες.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είναι τόσο στιβαρή κατασκευή και με τόση δύναμη συγκράτησης.
Η χρήση της βέβαια δεν είναι για τόσο βαριά αντικείμενα αλλά όπως βλέπετε δεν λέει όχι. vfm λοιπόν.

IMG-0705.jpg

Είπα να δοκιμάσω τις μαγνητικές μπάρες από το Lidl που πήρα χθες.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είναι τόσο στιβαρή κατασκευή και με τόση δύναμη συγκράτησης.

NT CUTTER Γιώργο ?????

Oντως πολυ δυνατη Γιωργο....!!!!
Εγω εχω μια και δεν εχω αξιωθει να παρω αλλη...βλεπεις οι πλατες τοιχου εχουν παρει το μεριδιο στηριξης των περισσοτερων εργαλειων και μαλλον θα τις ξαναπροτιμησω οταν θα τις ξαναβγαλει....

καλά, αετίσιο μάτι έχεις !!
και @@μώ τα κοπίδια. ένα χρόνο το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. βάζει τα γυαλιά σε ακριβότερες κατασκευές.
και να φανταστείς το πήρα τυχαία γιατί μου έσπασε ένα Stanley που είχα.
Να φανταστώ ότι έχεις το ίδιο ;

καλά, αετίσιο μάτι έχεις !!
και @@μώ τα κοπίδια. ένα χρόνο το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. βάζει τα γυαλιά σε ακριβότερες κατασκευές.
και να φανταστείς το πήρα τυχαία γιατί μου έσπασε ένα Stanley που είχα.
Να φανταστώ ότι έχεις το ίδιο ;

χαχαχαχα...πάνω από 10 χρόνια και το χρησιμοποιώ καθημερινά στην δουλειά μου....έχει σπάσει λίγο το πορτοκαλι αλλα ΟΚ. Εχω πάνω από 10 κοπίδια, αλλά αυτό είναι το "αγαπημενότατο"...Σκυλί!!! Japan φίλε....όταν είδα την φωτό, το μάτι έπεσε αυτόματα και ασυναίσθητα σε κάτι πολύ γνώριμο αλλά άργησα να συνειδητοποιήσω τι μου έκανε κλικ....Καλό βράδυ Γιώργο!!!

Αν δεν κάνω λάθος είχε βγάλει πριν απο 2-3 εβδομάδες αλλά υπάρχει απόθεμα σε αρκετά καταστήματα, τρέξε να το προλάβεις