Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά εγώ μεγάλωσα με ένα σκεπτικό.
Στο κράνος το όριο τιμής το βάζει το πορτοφολι σου.

Νομίζω πως κανένας δεν πρεπει να φοράει κράνος από ποουκαρβονικο αλλά αυτή είναι η άποψη μου.

Τώρα αν το θες μόνο για να μη φάε την κλήση βάλε ότι θες. Βάλε όμως έστω να γλυτώσεις την μουρη σου.

Επίσης όσοι φοράτε ανοιγομενα και τα φοράτε ανοιχτά αμα πεσετε με τη μουρη προσπαθηστε να σηκώνετε το κεφάλι από την ασφαλτο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το ερώτημα μου δεν έχει απαντηθεί ακόμα αγαπητέ Soch.Εφ όσον οι πιστοποιήσει είναι πλαστές,εφ όσον το κράνος δεν πληροί τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλειας,γιατί δεν κάνεις μήνυση να τους τα πάρεις χοντρά;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το ερώτημα μου δεν έχει απαντηθεί ακόμα αγαπητέ Soch.Εφ όσον οι πιστοποιήσει είναι πλαστές,εφ όσον το κράνος δεν πληροί τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλειας,γιατί δεν κάνεις μήνυση να τους τα πάρεις χοντρά;

Δεν είπαμε ότι είναι πλαστές.
Και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

Αυτοί που το βάζουν στο κεφάλι τους θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει.

Το κράνος που αγόρασα κοίταξα να έχει ECE, SNELL και SHARP 5 αστέρια.

Είδες να γράφω κάπου κάτι τέτοιο;
Ημαρτον, η που δεν με διαβάζετε ή που παραποιούνται αυτά που γράφω.

1+ 7 pro withTapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Μα αν δεν είναι πλαστές, σημαίνει ότι οι προδιαγραφές υπάρχουν.Αρα προς τι το θέμα;Οτι των 500e κράνος είναι καλύτερο;Το ξέρουμε.ΟΜΩΣ σε καμια περίπτωση ένα φτηνο κράνος με τις πιστοποιήσεις του δεν είναι επικίνδυνο.Ή όπως γράφτηκε παραπάνω καλύτερα χωρίς κράνος,παρα του lidl ή αν πέσεις φρόντισε να το βγάλεις πριν την πρόσκρουση στο έδαφος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προ

Μα αν δεν είναι πλαστές, σημαίνει ότι οι προδιαγραφές υπάρχουν.Αρα προς τι το θέμα;Οτι των 500e κράνος είναι καλύτερο;Το ξέρουμε.ΟΜΩΣ σε καμια περίπτωση ένα φτηνο κράνος με τις πιστοποιήσεις του δεν είναι επικίνδυνο.Ή όπως γράφτηκε παραπάνω καλύτερα χωρίς κράνος,παρα του lidl ή αν πέσεις φρόντισε να το βγάλεις πριν την πρόσκρουση στο έδαφος.

Έχω ήδη γράψει πως το κράνος κυκλοφορεί με τα πιστοποιητικά που πρέπει.
Άντε, καλορίζικο και αχρείαστο να είναι.

Δεν είπαμε ότι είναι πλαστές.
Και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Αυτοί που το βάζουν στο κεφάλι τους θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει.
Το κράνος που αγόρασα κοίταξα να έχει ECE, SNELL και SHARP 5 αστέρια.

Ωραίος.

Βρε παιδιά μη κάνετε σαν κοκέτες μη μου άπτου και εγώ με τίποτα δεν θα το έβαζα στο κεφάλι μου και δεν θα έτρωγα απο το lidl τίποτα και όλα αυτά τα χαζά, που βλέπαμε όταν πρωτοήρθαν τα lidl. Όποιος τα είπε αυτά εγώ τον είδα μετά κρυφά στα lidl και να φεύγει με σκυμένο κεφάλι. Άλλος δεν βάζει σαμπουάν άλλος δεν τρώει μακαρόνια από το lidl και στο τέλος το είδαμε το χάλι του, δεν προλαβαίνει να γεμίζει τα ράφια και να κάνει καταστήματα. Ότι το πολυκατηγορείς και το αναφέρεις και το κακολογείς στο τέλος σε βρίσκει.
Ένα απλό κράνος είναι των 50 ευρώ, με 65 ευρώ βρίσκεις και avg κράνος, το έδωσαν για 3 μέρες 30 ευρώ σε τιμή κόστους όποιος πρόλαβε πήρε μη χαλιέστε δεν είναι κανείς ούτε πιο έξυπνος ούτε πιο χαζός. Για όλους έχει ο Θεός.
Αν έρθει η καταραμένη ώρα της πτώσης, με το κράνος του Lidl είτε με το ακριβό μακάρι να μη πάθει κάποιος τίποτα. Κάτι μου λέει ότι ο χάρος δεν ρωτάει τέτοια πράγματα. Μη χαλιέστε μη στεναχωριέστε για αυτούς με το κράνος του Lidl τους φυλάει και αυτούς ο Θεός.

Στο βαθμό που μπορώ να έχω άποψη μετά από 20 χρόνια οδήγησης μηχανών, όχι. Δεν έχω εμπιστοσύνη στην συγκεκριμένη πιστοποίηση, εφόσον αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο απατεωνιάς.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα γιατί σου λέω να τους κάνεις μήνυση......

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα γιατί σου λέω να τους κάνεις μήνυση......

Κάνεις λογικά άλματα.
Είπαμε, καλορίζικο. Πάμε παρακάτω...

Με συγχωρείς για αυτό που θα γράψω αλλά περιμένω από τους συντονιστές να είναι πιο προσεκτικοί όταν διορθώνουν εμάς τους χρήστες, έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα post.

"Υπαρχει αξιοπιστη κριτικη η crash test που να το βγαζει ακαταλληλο???"
Δεν γνωρίζω, δεν θα με απασχολούσε ποτέ κράνος τέτοιας κατηγορίας ώστε να ψάξω να βρω.
.

Λυπαμαι αν οι συντονιστικες μου ικανονοτητες δεν σε ικανοποιουν, ετσι ομως εκρινα οτι επρεπε να σου απαντησω.

Στεκομαι στο παραπανω σου σχολιο οπου αναφερεις οτι κρανος τετοιας κατηγοριας δεν σε απασχολει ωστε να ψαξεις να βρεις κατι σχετικο.

Εαν δεν σε ενδιαφερει λοιπον, κακως σχολιαζεις το προιον και τσαμπα ολα τα παραπανω που εγραφες καθως μεροληπτεις και απαξιοις ενα προιον χωρις ουσιαστικα επιχειρηματα.

Καποιους απο εμας ομως μας ενδιαφερουν να μαθουμε κατι παραπανω ΚΑΙ για τα κρανη αυτης της κατηγοριας.

Παμε παρακατω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χωρίς να απευθύνομαι σε κανένα από τα παιδιά που έγραψαν στο νημα(το επισημαίνω διότι υπήρξαν 'κόντρες' και είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις),το τόσο πάθος και απαξιωση ενάντια στα κράνη του lidl,μόνο αν είχα μαγαζί με είδη μηχανής θα μου έβγαινε.Τελος πάντων,όσοι πάρουν κράνος και γενικά όσοι οδηγούν μηχανές,να είναι καλά κ να μην χρειαστεί ποτέ να τεστάρουν τις αντοχές του εξοπλισμού τους!

Την ποιοτητα του Λιντλ τη ξέρουμε. Για τα λεφτα τους καλα είναι τις περισσοτερες φορές. Το κρανος των 50 για τα λεφτα του μαλλον Καλό θα είναι. Οπότε ο καθενας ας κοστολογησει το κεφάλι του και να αγοράσει ότι αποφασισει. Ουκ ολιγες φορες εχουμε δει ελαττωματικά προιοντα ή ποιοτικά χάλια. Αντε να ελέγξεις το κράνος... Καλη τύχη

Ετσι ειναι Θοδωρε αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να βγει ελλατωματικο ενα σφυρι του Lidl απο ενα εργαλειο οπου εχει δεκαδες εξαρτηματα και κυκλωματα.

Λυπαμαι αν οι συντονιστικες μου ικανονοτητες δεν σε ικανοποιουν, ετσι ομως εκρινα οτι επρεπε να σου απαντησω.
Στεκομαι στο παραπανω σου σχολιο οπου αναφερεις οτι κρανος τετοιας κατηγοριας δεν σε απασχολει ωστε να ψαξεις να βρεις κατι σχετικο....

Στέκεσαι στο παραπάνω σχόλιο ως (βολική) αφορμή για να απαξιώσεις όλα όσα έχω γράψει, υποκειμενικά και αντικειμενικά.
Συγχαρητήρια. Πάντα τέτοια :)

Την ποιοτητα του Λιντλ τη ξέρουμε. Για τα λεφτα τους καλα είναι τις περισσοτερες φορές. Το κρανος των 50 για τα λεφτα του μαλλον Καλό θα είναι. Οπότε ο καθενας ας κοστολογησει το κεφάλι του και να αγοράσει ότι αποφασισει. Ουκ ολιγες φορες εχουμε δει ελαττωματικά προιοντα ή ποιοτικά χάλια. Αντε να ελέγξεις το κράνος... Καλη τύχη

Πολυ ευστοχο!!!

Ετσι ειναι Θοδωρε αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να βγει ελλατωματικο ενα σφυρι του Lidl απο ενα εργαλειο οπου εχει δεκαδες εξαρτηματα και κυκλωματα.

Εδώ έσπασε το σασί του πλυστικού απο τις δονήσεις σε λιγότερες απο 12 ώρες λειτουργίας.

Προφανώς και για να πουλάνε φθηνά ακουμπάνε το κατώτατο άκρο των απαιτήσεων των προδιαγραφών.

Ανοξείδωτη υποβρύχια αντλία στα 3μιση χρόνια σάπισε τελείως και τρύπησε
τζόγους στα εργαλεία μπαταρίας
καμία προφύλαξη στο διακόπτη του σκαπτικού για τις σκόνες με αποτέλεσμα μετά απο κάποιες ώρες να θέλει ξεβίδωμα για καθάρισμα κλπ

δεν έχω τρελές απαιτήσεις όταν αγοράζω απο το λιντλ
υπολογίζω να μου βγάλει τα 3 χρόνια της εγγύησης σίγουρα και όταν χαλάσει ανάλογα τις ανάγκες μου αγοράζω ίδιο ή ποιοτικότερο

Ένα κράνος πάντως δεν είναι σαν ένα σφυρί αλλά σαν ένα εργαλείο με δεκάδες εξαρτήματα.
Το βλέπεις και απο τις τιμές που φτάνουν πολλές εκατοντάδες ευρώ.

Με μονη και σημαντικη διαφορα Θοδωρε οτι ολα αυτα που -σωστα κατα τα αλλα- αναφερεις δεν υποκεινται σε ειδικες προδιαγραφες ασφαλειας...

Την Πέμπτη πάντως βγάζει μπλουζάκια, φανέλες, σώβρακα και πιτζάμες για εύσωμους. Όσοι έχουν αναπτύξει μυϊκό σύστημα ή λίγα παχάκια προσέλθετε.
Και μάλιστα με τεχνολογία OECO-TEX.