Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλησπέρα,

είχα αναφέρει πριν 2 εβδομάδες ( http://avclub.gr/forum/showthread.p...λυσεις?p=1057206403&viewfull=1#post1057206403 ) ότι στα σχέδια μου είναι η αγορά ενός router, μιας ηλεκτρικής πλάνης καθώς και ενός πολύ καλού δραπανοκατσάβιδου μπαταρίας.

Router αγοράστηκε ενα της Bosch το οποίο μου βγήκε τζιμάνι, μένει η πλάνη και το πολύ καλό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας.

Το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας το είχα προγραματίσει για το τέλος μιας και έχω το μικρό το 10βολτο της parkside. Από το μικρό δεν έχω παράπονο, ίσα ίσα με έχει βολέψει τόσο ώστε να έχω σχεδόν παροπλήσει ένα εισαγωγικό ρευματος που έχω της Β&D. O κύριως λόγος για το οποίο θέλω κάτι καλύτερο είναι ότι όταν βιδώνω μακριές ξυλόβιδες, το μικρό parkside ζορίζεται αρκετά, τελειώνει γρήγορα την μπαταρία και επίσης έχει αρχίσει να εμφανίζεται μία εκκεντρότητα στον τρόπο που γυρνάει την βίδα. Μάλλον του ζητάω πολλά για αυτό και δεν το κατηγορώ. Απλά θέλω κάτι καλύτερο.

Είχα κατά νου να πάω σε κάνα bosch (πράσινη σειρά) όμως είδα το φυλλάδιο του lidl και προβληματίστικά. Τα 50EUR είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ, απλά προβληματίζομαι για την μπαταρία του. Θέλω να πάρω και μία δεύτερη ή τουλάχιστον θέλω να ξέρω ότι αν κάποια στιγμή θελήσω μια 2η θα μπορέσω να βρω ανταλλακτική. Τα parkside από όσο γνωρίζω έχουν δικές τους μπαταρίες και δεν νομίζω να τις πουλάνε χώρια, σωστά?

Κώστα η ανταλακτική μπαταρία του parkside με προβλημάτισε κι εμένα . Αν χρειαστεί ίσως πρέπει να αγοράσεις 2ο δραπανοκατσάβιδο.
Αν πωλείται χώρια δεν το γνωρίζω . Αν το γνωρίζει κάποιος θα με ενδιέφερε κι εμένα.
Βέβαια μια ανταλακτική 18v Li της bosch κοστίζει και αυτή κοντά στο 50άρικο.

Καλησπέρα,

είχα αναφέρει πριν 2 εβδομάδες ( http://avclub.gr/forum/showthread.p...λυσεις?p=1057206403&viewfull=1#post1057206403 ) ότι στα σχέδια μου είναι η αγορά ενός router, μιας ηλεκτρικής πλάνης καθώς και ενός πολύ καλού δραπανοκατσάβιδου μπαταρίας.

Router αγοράστηκε ενα της Bosch το οποίο μου βγήκε τζιμάνι, μένει η πλάνη και το πολύ καλό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας.

Το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας το είχα προγραματίσει για το τέλος μιας και έχω το μικρό το 10βολτο της parkside. Από το μικρό δεν έχω παράπονο, ίσα ίσα με έχει βολέψει τόσο ώστε να έχω σχεδόν παροπλήσει ένα εισαγωγικό ρευματος που έχω της Β&D. O κύριως λόγος για το οποίο θέλω κάτι καλύτερο είναι ότι όταν βιδώνω μακριές ξυλόβιδες, το μικρό parkside ζορίζεται αρκετά, τελειώνει γρήγορα την μπαταρία και επίσης έχει αρχίσει να εμφανίζεται μία εκκεντρότητα στον τρόπο που γυρνάει την βίδα. Μάλλον του ζητάω πολλά για αυτό και δεν το κατηγορώ. Απλά θέλω κάτι καλύτερο.

Είχα κατά νου να πάω σε κάνα bosch (πράσινη σειρά) όμως είδα το φυλλάδιο του lidl και προβληματίστικά. Τα 50EUR είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ, απλά προβληματίζομαι για την μπαταρία του. Θέλω να πάρω και μία δεύτερη ή τουλάχιστον θέλω να ξέρω ότι αν κάποια στιγμή θελήσω μια 2η θα μπορέσω να βρω ανταλλακτική. Τα parkside από όσο γνωρίζω έχουν δικές τους μπαταρίες και δεν νομίζω να τις πουλάνε χώρια, σωστά?

Πόσα χρήματα διαθέτεις για δραπανοκατσάβιδο ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα η ανταλακτική μπαταρία του parkside με προβλημάτισε κι εμένα . Αν χρειαστεί ίσως πρέπει να αγοράσεις 2ο δραπανοκατσάβιδο.
Αν πωλείται χώρια δεν το γνωρίζω . Αν το γνωρίζει κάποιος θα με ενδιέφερε κι εμένα.
Βέβαια μια ανταλακτική 18v Li της bosch κοστίζει και αυτή κοντά στο 50άρικο.

Ποιες 18v Li κοστίζουν 50 ευρώ ?

Η δικια μου 18 li ion XRP κοστιζει 152 ευρω στην ελλαδα!!!!!

Κωστα και εγω θα τσιμπησω ενα να το κατεβασω στην Χιο να το εχω εκει οποτε χρειαστει.
Αν χαλασει στην 3ετια η μπαταρια του το πιθανοτερο ειναι να σου δωσουν αλλο καινουργιο φιλε.

Για τα χρηματα του ειναι κορυφη αν και θα ηθελα κατι παραπανω απο 35 Nm ροπης.
Εγω θα το παρω.

Πόσα χρήματα διαθέτεις για δραπανοκατσάβιδο ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποιες 18v Li κοστίζουν 50 ευρώ ?

αυτη δεν κάνει;
http://www.amazon.de/Bosch-2-0-18-LI-ION-Akku/dp/B00EF56M6W?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelcamelc06-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00EF56M6W

58 με τα μεταφορικά βγαίνει

Last edited:

Η δικια μου 18 li ion XRP κοστιζει 152 ευρω στην ελλαδα!!!!!

Κωστα και εγω θα τσιμπησω ενα να το κατεβασω στην Χιο να το εχω εκει οποτε χρειαστει.
Αν χαλασει στην 3ετια η μπαταρια του το πιθανοτερο ειναι να σου δωσουν αλλο καινουργιο φιλε.

Για τα χρηματα του ειναι κορυφη αν και θα ηθελα κατι παραπανω απο 35 Nm ροπης.
Εγω θα το παρω.

Μπλέ σειρά

10,8v 2Ah = 19,64 ευρώ
10,8v 4Ah = 49 ευρώ
18v 1.5Ah = 18,85
18v 3Ah = 56,95 ευρώ
18v 4Ah = 72,04 ευρώ

Μεταφορικά 15 έως 15,96 ευρώ

http://www.amazon.de/Bosch-2-0-18-L...=2025&creative=165953&creativeASIN=B00EF56M6W

αυτο το σωστό λινκ βγαίνει 58 μαζί με τα μεταφορικά αλλά είναι 18v 1.5ah. Τα 18.85e ειναι ενδιαφέρουσα τιμή . Που την βρήκες τόσο;

Αυτή είναι μπαταρία της πράσινης σειράς Όχι της μπλέ.

Αν καποιος εχει ενα Parkside ηδη και πάρει και το 18V, πιστεύω οτι (εχοντας και τα 2 φορτισμένα) μπορεί να ολοκληρώσει σχεδον οποιοδήποτε "νορμαλ" project χωρις να χρειαστούν επαναφόρτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας (Δεν μιλάμε για τον επαγγελματία που ειναι ολη μερα up and running)

Τώρα αν καποιος θελει να χτίσει "συστημα" χρησιμοποιώντας κοινές / εξτρα μπαταρίες ισως θα πρέπει να δει κατι αλλο. Η γνώμη μου ομως ειναι οτι για το λεφτά που κοστίζει το συγκεκριμένο δράπανο ειναι σχεδόν σαν να κλέβεις εκκλησια και δεν νομίζω να υπολείπεται πουθενά από ενα Bosch (πράσινη σειρά) περα απο το θέμα που ειπαμε για τα αναλώσιμα..

Προσωπικά αν το πάρω, το τελευταίο που με ενδιαφέρει ειναι η διαθεσιμοτητα αναλώσιμων.. Με το κόστος μιας έξτρα επώνυμης μπαταρίας αγοράζουμε στον επομενο γύρο προσφορών ενα ακόμα δράπανο 10V !!

σ'ωραιος ρε 'συ...πριν λιγο μου εκοψε και το ειδα στο site. πολυ καλο φαινεται αλλα με τις μπαταριες τι γινεται?

για βοηθατε ρε παιδια...ψαχνω μασκα κυριως για προστασια απο τα αιωρουμενα σωματιδια ξυλου οταν τριβω με το πολυεργαλειο, αλλα και για το βαψιμο. πιο πολυ ομως για το τριψιμο του ξυλου. θελω να κλεινει καλα ουτως ωστε, οταν φοραω τα γυαλια (καθοτι εχω αστιγματισμο) να μην θολωνουν και τα γυαλια προστασιας τα οποια τα φοραω μαζι. τωρα χρησιμοποιω τις κοινες ασπρες μασκες χωρις αποτελεσμα. για πειτε...

σ'ωραιος ρε 'συ...πριν λιγο μου εκοψε και το ειδα στο site. πολυ καλο φαινεται αλλα με τις μπαταριες τι γινεται?

για βοηθατε ρε παιδια...ψαχνω μασκα κυριως για προστασια απο τα αιωρουμενα σωματιδια ξυλου οταν τριβω με το πολυεργαλειο, αλλα και για το βαψιμο. πιο πολυ ομως για το τριψιμο του ξυλου. θελω να κλεινει καλα ουτως ωστε, οταν φοραω τα γυαλια (καθοτι εχω αστιγματισμο) να μην θολωνουν και τα γυαλια προστασιας τα οποια τα φοραω μαζι. τωρα χρησιμοποιω τις κοινες ασπρες μασκες χωρις αποτελεσμα. για πειτε...
https://www.skroutz.gr/c/943/rouxismos-ergasias.html?from=catspan&keyphrase=γυαλιά+προστασίας+3m

αν δεν κάνω λάθος με τη μάσκα της 3m στα 11-12 ευρώ μπορείς να φοράς και γυαλλια απο μέσα.

Κάτι ασχετο με εργαλεία αλλα βολικό. Απο την Πέμπτη 6/11 εχει τους 2 κάδους αποθήκευσης 15λίτρων με 5 ευρώ . Επίσης εχει και καλάθια ..
Βολικά για να πετάς πράμα μέσα..

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ι-αλλα?p=1057135712&viewfull=1#post1057135712

Μπλέ σειρά

10,8v 2Ah = 19,64 ευρώ
10,8v 4Ah = 49 ευρώ
18v 1.5Ah = 18,85
18v 3Ah = 56,95 ευρώ
18v 4Ah = 72,04 ευρώ

Μεταφορικά 15 έως 15,96 ευρώ

Μονο που οι δικες μου ειναι DEWALT και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης.

Για τα σκαρπελα καμία γνώμη ;

Για τα σκαρπελα καμία γνώμη ;
Δεν τα έχω .. αλλά εχω κάποια basic επωνυμα Tombo που ξεκινάνε το ίδιο σετάκι απο 16 ευρώ καινούργια.
Αυτα τα έχει στη μισή τιμη αλλά αγνωστου ποιότητας - ανθεκτικότητας.
Κάποιος που τα έχει αγοράσει απο παλιότερο φυλλάδιο (αν έχουν ξαναέρθει) μπορεί να μας πεί.

Ηδη για την κολωνα της powerfix έριξα ενα Χ με αυτα που διάβασα περι τζόγου κτλ..

Ηθελα να ρωτήσω αν το σετ γυαλόχαρτα αξίζουν το 7ευρο.

Αν υπολογισεις πως η βαση εχει 2,5-3 ευρω, το καθε ενα απο τα σφουγγαρακια 1 - 1,5 ευρω τοτε ειναι εξαιρετικη τιμη.
Εγω θα παρω δυο σετακια.

Επισης νομιζα πως εχει ταινιες για τους ταινιολειαντηρες αλλα δυστυχως ειναι για τα τανκς και οχι τον σταθερο.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ισως αυτο κοντραρει το Parkside και να μπορεις να παρεις μια δευτερη μπαταρια αργοτερα.
http://www.cheap-tools.gr/index.php...mart_product_id=1391&virtuemart_category_id=3

Αυτό φαίνεται να έχει και κρουστική λειτουργία, βλέπω σφυράκι ζωγραφισμένο στο σώμα.