Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Παιδια, το συγκεκριμενο νημα ειναι για εργαλεια απο Lidl.

Ας το κρατησουμε ετσι προς διευκολυνση ολων.

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, έχει τα παρακάτω:

screenshot_48.jpg

screenshot_47.jpg

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=452

δεν τον εχω ανοίξει ακόμα,κατεβαίνει.
Αλλά, 47ΜΒ κατάλογος, τι έχουν βάλει μέσα;

Δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον.. ό,τι έβαλε από πάνω ο Μιχάλης.

Διάφορα άσχετα. Τώρα βάζουν και τρόφιμα μέσα.
Έχει μπόλικα ρούχα, κρασιά και είδη σπιτιού.

Μάλλον θα κτύπησω ένα Σετ Α ́ βοηθειών αυτοκινήτου.
Πέρα από το ότι είναι από τα πιο πλήρη έτοιμα σετ, το τσαντάκι είναι ένα πολύ καλό νεσεσέρ για μικρά εργαλεία.

lidlocholic

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

η σκουπα τι λεει? την θελω για μια πελλετ σομπα που εχω .

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

η σκουπα τι λεει? την θελω για μια πελλετ σομπα που εχω .

Έχω πάρει αυτή που είχε που είχε φέρει πέρυσι! Σκέτη απογοήτευση!

Γενικά απ'ότι κατάλαβα οι σκούπες στάχτης είναι...μόνο για ΣΤΑΧΤΗ. Δηλαδή μικρά κομμάτια...τώρα αν κάνεις τον κόπο να βγάλεις όλα τα σκουπίδια θα κάτσεις να αφήσεις την στάχτη για να την πάρεις με την σκούπα?

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Σκούπες ειδικές για στάχτη πιστεύω ότι χρειάζονται μόνο για περιπτώσεις που η αρχική σχεδίαση και κατασκευή του τζακιού / σόμπας / καυστήρα είναι προβληματική και δεν επιτρέπει την εύκολη συλλογή της στάχτης. Στο τζάκι μου άντε να χρειαστεί στο τέλος της χρονιάς να τραβήξω λίγα απομηνάρια στάχτης, γύρω από την κασέτα συλλογής της. Ε, για τόσο λίγο το κάνω και με την οικιακή σκούπα...

Δεν υπονοώ κάτι για τη σκούπα του λιντλ! Θεωρώ όλες τις σκούπες αυτού του τύπου απογοήτευση!

Ακριβώς αυτό. Τελείως αποτυχημένη υλοποίηση.

ουτε εγώ θα έπαιρνα σκούπα για το τζάκι.. η οικιακή κάνει εξαιρετική δουλειά..

ΑΛΛΑ εχω δεί σε κάποιες υλοποιήσεις πάγκων να μοντάρουν το σωλήνα της σκούπας απο κάτω για να ρουφάει τα πριονίδια απο το δισκοπρίονο..
Σκεφτηκα οτι ίσως αυτη κάνει για μόνιμη κάτω απο τον πάγκο ετσι ώστε να μην χρησιμοποιεί κάποιος την οικιακή.
Απο την άλλη δεν ξέρω και τι ισχύ έχει.

επίσης μιας που είπαμε για σκουπα lidl είδα την κουζινομηχανή που έχει στα 100 ευρώ.. Σαν πολύ καλή τιμή μου φαίνεται και ωραίο design..Αν το εχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις.

επίσης μιας που είπαμε για σκουπα lidl είδα την κουζινομηχανή που έχει στα 100 ευρώ.. Σαν πολύ καλή τιμή μου φαίνεται και ωραίο design..Αν το εχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις.

Εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt απο τα δύο καταστήματα της πόλης...

Το design εναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί. Οι κινέζοι το αντιγράφουν πανεύκολα. Το μέσα είναι το σημαντικό.
Έχει και το e-shop μία με ίδιο σχέδιο (χωρίς το blender) στα 90.

μας κατέστρεψε το lidl .. Eπίσης αυτο που έχω ξαναπεί είναι οτι εχει εξαιρετικό marketing..μίλια μακριά απο τα εγχώρια supermarket.

Η silvercrest ειναι γερμανικό brand όπως τα parkside ;

Αυτό ξαναπέστο. Ευχόμουν να έχουν τελειώσει τα μίξερ για να μη φορτωθώ ακόμα μια συσκευή...

Η "μητρική" εταιρία των Silvercrest\Parkside: http://www.kompernass.com/index.php?route=common/home

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχει και online μαγαζί με μπαταρίες για τα Parkside.

Αυτό ξαναπέστο. Ευχόμουν να έχουν τελειώσει τα μίξερ για να μη φορτωθώ ακόμα μια συσκευή...

Η "μητρική" εταιρία των Silvercrest\Parkside: http://www.kompernass.com/index.php?route=common/home

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχει και online μαγαζί με μπαταρίες για τα Parkside.
Πολύ καλό δίνει φόρμα επικοινωνίας για τα ανταλλακτικά και γυρνάει και στα Ελληνικα.

Τελικά το πήρες ή την γλύτωσες; Αν το πήρες γράψε αν θές εντυπώσεις . Βεβαια στα 99 ευρώ με 1200W και 3 χρόνια εγγύηση δύσκολα βρίσκεις.

Όχι, δεν πρόλαβα. Όπως έγραψα πιο πάνω είχε εξαφανιστεί από νωρίς και απο τα δύο καταστήματα της πόλης.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πολύ καλό δίνει φόρμα επικοινωνίας για τα ανταλλακτικά και γυρνάει και στα Ελληνικα.

Τελικά το πήρες ή την γλύτωσες; Αν το πήρες γράψε αν θές εντυπώσεις . Βεβαια στα 99 ευρώ με 1200W και 3 χρόνια εγγύηση δύσκολα βρίσκεις.

Στέλνουν σε 13 χώρες μεταξύ των οποίων Τσεχία,Σλοβενία .Εμάς...πάπαλα!!
Καλά μας κάνουν αφού κάνουμε ουρές από τις 8 το πρωί

http://www.kompernass.com/index.php?route=information/information1&information_id=8