Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Last edited:
Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

αν μιλάς για την dirt devil την είχα πάρει κι εγώ, πολύ δυνατή για τα λεφτά της αλλά όταν θα σου τελειώσουν τα φίλτρα (σύντομα) και προσπαθήσεις να τα καθαρίσεις θα δεις ότι δε θα τραβάει όπως πριν.
ψάχνοντας ανταλλακτικά φίλτρα έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι δεν υπάρχουν στην ελλάδα και ότι κόστιζαν περίπου 60 ευρώ το σετ (!!!!).

Μετά έβαλα μυαλό και πήρα μια miele και...ησύχασα!

Εγώ πάντως σήμερα έβαλα το ανταλλακτικό φίλτρο , αφού διαπίστωσα πως όντως δεν τραβάει όπως θα πρεπε, και το παλιό το επλυνα όπως άλλωστε περιγράφεται και στις οδηγίες. Η απόδοση με το καινούργιο αμέσως μεγάλωσε, μένει να δω αν το άλλο που καθάρισα , θα δουλέψει όπως πρώτα.
Να σημειώσω ότι την έχω από τον Ιούνιο με χρήση 1~ 2 φορές την εβδομάδα.

σκέφτομαι για τον πάγκο εργασίας μια ράβδο λάμπα που θα έχει αυριο στα lidl. τι λέτε αξίζει η θα τυφλωθούμε;

Επίσης εχει 2 διαφορετικες κατηγορίες για λάμπες του 2 ευρου.. στην δευτερη κατηγορία οι λάμπες που ειναι τέρμα κάτω στο φυλλάδιο γράφουν 16w->76W για πχ.. τι διαφορά έχουν απο τις πρώτες;

Καλησπέρα
Η μία σειρά λάμπες είναι με 2 γυριστές φωτιστικές σωλήνες και μακριές οι άλλες με 3 σωλήνες και πιο κοντές.
Πήρα καμιά δεκαριά διάφορες έτσι για να υπάρχουν :flipout:

εγώ πήρα 3 να τις δοκιμάσω . Ανάβεις διακόπτη και ανάβουν μετα απο 1 δεύτερο αχνά και μετά κανονικά.. αλλά πρέπει να βραδιάσει λίγο για να δώ αν φτάνουν έως το 100% σταδιακά ..

οσον αφορά το ηλεκτρικό καρφωτικό της parkside PET25 A1 επειδή με την εξυπηρέτηση δεν βγαίνει άκρη ( μου απαντάνε για διαθεσιμότητες βάση φυλλαδίου) οποιος το δεί σε κάποιο κατάστημα προς βόρεια προάστεια Αττικής κατα προτίμηση ας το γράψει.. Μελίσσια και Βριλήσσια δεν υπάρχει. Εν το μεταξύ το κατάστημα Βριλησσίων το έχω ξαναγράψει είναι λίγο άθλιο.

Ειχα παρει την προηγούμενη φορά αυτες με την ανίχνευση κίνησης και χαλασαν, ευτυχώς, πριν περασει μηνας και τις πηγα πισω. Απο τοτε δεν εμπιστεύομαι της λαμπες τους.

εγώ πήρα 3 να τις δοκιμάσω . Ανάβεις διακόπτη και ανάβουν μετα απο 1 δεύτερο αχνά και μετά κανονικά.. αλλά πρέπει να βραδιάσει λίγο για να δώ αν φτάνουν έως το 100% σταδιακά ..
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Είναι όπως αυτές που έχω στο μπάνια και, αν βιάζομαι το βράδυ, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ατυχήματος μέχρι να ανάψουν ;)

Ειχα παρει την προηγούμενη φορά αυτες με την ανίχνευση κίνησης και χαλασαν, ευτυχώς, πριν περασει μηνας και τις πηγα πισω. Απο τοτε δεν εμπιστεύομαι της λαμπες τους.
Χάλασε η λάμπα ή ο αισθητήρας κίνησης;

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Είναι όπως αυτές που έχω στο μπάνια και, αν βιάζομαι το βράδυ, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ατυχήματος μέχρι να ανάψουν ;)

Όχι εντάξει προλαβαίνεις... :flipout: δεδομένου ότι ο διακόπτης είναι έξω από την πόρτα στο μπάνιο.

Επάνω γράφουν:
Quick light <40 s = 60 % light

:laugh::laugh::bang: Εντάξει αμέσως ανάβουν ...στα 40s έχει πιάσει το 60% για να λάμψει η ικανοποίηση :flipout::grinning-smiley-043

Καλησπέρα και απο 'μενα. Ευχαριστώ για την αποδοχή. Ειμαι και εγώ ένας συλέκτης εργαλείων του LIDL. Έχω αρκετά εργαλεία απο εκεί. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος και δεν μου έχει τύχει να χαλάσει κάποιο ηλεκτρικό εργαλείο. Συγχαρητήρια σε όλους σας για αυτό το site το οποίο ανταλλάσουμε ιδέες - απόψεις - γνώμες. Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία πριν μερικές μέρες και δεν σας κρύβω ότι έριξα πολύ διάβασμα για πολλές ώρες. Συγνώμη αν σας κούρασα με τον πρόλογό μου. Καλή συνέχεια σε όλους. Και καλές αγορές!!!!!!!

Χρήστος :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Καλως τον Χρηστο!

Νομιζω οτι βρηκες το καταλληλο μερος για συλλεκτες και εκτιμητες εργαλειων Lidl -και οχι μονο.. :))

Στη μια η λάμπα, αρχησε να πεφτει η απόδοση της μεχρι που άναβε αμυδρά και στην αλλη μαλλον ο αισθητηρας. Διαφορετικό προβλημα η καθε μια.

Last edited:

Καλως ηρθες στην παρεα Χρηστο...

Ενα θα σου πω...ΕΜΠΛΕΞΕΣ...!!! :)

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

παιδια επειδη δεν το εχω πολυ με την ιντερνετικη τεχνολογια μια ερωτηση .πως ανεβαζουμε φωτο ?

Την ανεβάζεις πρώτα σε κάποιο ste φιλοξενίας φωτό (π.χ www.photobucket.com που το συνιστώ) και μετά κάνεις copy - paste το link της φωτογραφίας εδώ

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

ευχαριστω πολυ !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://s1369.photobucket.com/

σορυ για την out of topic φωτο απλα ηθελα να δοκιμασω πως ανεβαζουν φωτο ελπιζω να τα καταφερα .φιλε χmoran ευχαριστω και παλι.