Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Είχα πάρει το σετ με τους 4 μικρότερους πέρυσι...
Θα πάρω τους 2 μεγάλους φέτος...και την επόμενη φορά άλλο ένα σετ με τους μικρούς.
Οι σφιγκτήρες πάντα χρειάζονται και ποτέ δεν είναι αρκετοί...

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τελικα προεκυψε ενα επαγγελματικο ταξιδι εκτος Ελλαδος απο 02 Δεκ και επιστροφη στις 6 Δεκ οποτε λογικα το Σαββατο που θα μπορω να περασω απο Lidl ΔΕΝ θα εχει μεινει κολιμπιθροξυλο...
ΜΗΠΩΣ και συγγνωμη για το θαρρος, αν δεν μπορει καποιος δεν χαθηκε και ο κοσμος, θα μπορουσε καποιος απο Αθηνα να παρει δυο σετ (1 4αδα και 1 2πλο) και οταν επιστρεψω να τον βρω να του δωσω τα χρηματα...???

Last edited:

Τι να σου πάρει; Τους σφιγκτήρες που έχει το Ιταλικό Lidl και αν έρθουν εδώ, θα έρθουν απο 8/12 και μετά; :)

Τωρα που λειπω, παει ο πατερας μου.
Αρα αν ερθουν στις παραπανω ημερομηνιες, θα του πω να παρει και για σενα :))

έχει και παιδικά παιχνίδια parkside. Αλλα τα έχει μονο στο φυλλάδιο που μοιράζει στο κατάστημα :)

1 με 6 Δεκεμβρίου μόνο εργαλεία για...σκι έχει.

εχει και παιχνίδια για μικρά παιδιά 8/12 :)

Να δούμε πότε θα φέρουν κανένα εργαλείο.. Για την σπαθοσέγα της parkside αν την δείτε πουθενα σε κανένα κατάστημα ρίξτε μια ειδοποίηση.
Καμια φορά απο το πουθενά και χωρίς φυλλάδιο πετάνε εργαλειάκια στου κάδους που τους είχαν μείνει απο παλιότερες προσφορές..
Αλλιως πάω για την einhel στα 55 ευρώ περίπου που ειναι ίδιες με την parkside όπως τις είδα.

Εβγαλε το amazon UK χθες την 700αρα σπαθοσέγα bosch πολύ ωραία αλλα απο τιμή εβγαινε στα 85.. 5 ευρώ πιο χαμηλά απο Ελλάδα .Οπότε χαζοπροσφορά.
Γενικά στο UK δεν βοηθάει και η ισσοτημία με τίποτα .

Τι να σου πάρει; Τους σφιγκτήρες που έχει το Ιταλικό Lidl και αν έρθουν εδώ, θα έρθουν απο 8/12 και μετά; :)

εχεις δικιο δικο μου λαθος... 8-12 θα ειμαι ηδη Ελλαδα οποτε δεν παιζει προβλημα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τωρα που λειπω, παει ο πατερας μου.
Αρα αν ερθουν στις παραπανω ημερομηνιες, θα του πω να παρει και για σενα :))
Μιχαλη ευχαριστω...αλλα απο οτι φαινεται δεν θα χρειαστει...μετα τις 6 θα ειμαι και παλι Ελλαδα...ταξιδια παλι με την νεα χρονια και παλι...!!!
Το εκτιμω παντως...!!! :)

Είχε κάποιες σέγες το κατάστημα δίπλα στο Le Roi στην Πειραιώς πριν λίγες μέρες που πέρασα τυχαία (κάπου 6-8 τεμάχια ανάμεσα σε Χριστουγεννιάτικα) αν ενδιαφέρει κανέναν.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Είχε κάποιες σέγες το κατάστημα δίπλα στο Le Roi στην Πειραιώς πριν λίγες μέρες που πέρασα τυχαία (κάπου 6-8 τεμάχια ανάμεσα σε Χριστουγεννιάτικα) αν ενδιαφέρει κανέναν.

φαντάζομαι λές αυτές που είχε το προτελευταίο φυλλάδιο με τα εργαλεία στα 30 ευρώ . Οχι την παρακάτω που ψάχνω.

το κακό είναι οτι δεν έχει το κάθε κατάστημα το τηλέφωνο του να μάθεις τι έχει απο τεμάχια.. σε βγάζει στην "εξυπηρέτηση" που βαριέται να ψάξει.. Προσωπική εμπειρία 2 στα 2 δεν νομίζω να είναι τυχαίο.

Attachments

• parkside-saebelsaege-pfs-710-a1.jpg
    parkside-saebelsaege-pfs-710-a1.jpg
    26.6 KB · Views: 288

Ανταπόκριση απο Lidl μελισσίων που μόλις επέστρεψα.

Απο εργαλεία εχει αυτο κατσαβίδι κρουστικό όπως το ονομάζει.. Εχει μπολικα κομμάτια.
Κατα τα άλλα εχουν μείνει 2-3 δραπανοκατσάβιδα parkside..Χαμηλά σε μια καλαθούνα.

η σκούπα με τον μεταλικό κάδο + ο ταινιολειαντήρας που ειναι τροχός αρκετά κομμάτια.
Τίποτα άλλο. Πήγα κι εγώ μπας και συναντήσω κανένα εργαλειάκι έκπληξη .

Γενικά πολύ σαβούρα ..

"Συναδελφοι", παρακαλω πολυ να αφησετε τους σφυγκτηρες "ησυχους", μην γινει της "black friday" το "κιγκλιδωμα".
Αμα πια τοσο καιρο τους περιμενω.................δεν θα μου τους "αρπαξετε" ολους εσεις!!!!!!!!!!!!:twoguns::motz::aetsch:

Exει μπολικα σφιγκτηρακια στο Lidl Iρλανδιας απο 1/12.
Για σιγουρια, επειδη εδω στην Ελλαδα θα γινει επιδρομη, μπορουμε να οργανωσουμε μια μονοημερη να εξασφαλισουμε αρκετα. :chinese:
http://www.lidl.ie/en/Offers.htm?id=344

Αν γινόταν προ παραγγελία σε κάποιο υποκατάστημα δεν θα τους βοηθούσε και αυτους για τις ποσότητες που θα χρειαστούν άραγε;

μα ο σκοπός είναι να πας στο κατάστημα.
Αν ήταν, θα είχε μόνιμα τα εργαλεία. Το όλο κόλπο με τα εβδομαδιαία προϊόντα είναι θέμα marketing

μα ο σκοπός είναι να πας στο κατάστημα.
Αν ήταν, θα είχε μόνιμα τα εργαλεία. Το όλο κόλπο με τα εβδομαδιαία προϊόντα είναι θέμα marketing

ακριβώς αυτό με πρόλαβες.

Γι αυτό και στην "εξυπηρέτηση" σου λένε για προιόντα βάση φυλλαδίου και δεν ψάχνουν διαθεσιμότητα.

Σωστά, δίκιο έχετε, αυτή η οπτική μου ξεφεύγει πάντα.
Τωρα αν τα φέρουν αυτα, τότε θα τιμήσω το ρουτεράκι. Για καμια κατασκευη παραθυρου, πορτάκια, τραπέζι, καρέκλες, ελπίζω να με καλύψει.
Σκεφτόμουν για ενα Black & Decker KW1600EKA στα 105 ευρω που έχει και υποδοχή 1/2 ίντσα, αλλά με 60 ευρω που θα γλυτώσω μπορώ να
φτιάξω τον πάγκο εργασίας και να κοτσαρω το ρουτερ και ένα δισκοπρίονο Parkside που ειχα πάρει.
Απλα´ήθελα το ρουτερ να ειναι δυνατό και να υποστηρίζει 1/2 ίντσα υποδοχή..Ομως δεν ειναι ενα εργαλείο που θα δουλευει τακτικά.
Από τη άλλη φοβάμαι μήπως στο τέλος έχω 2 ρουτερ..

έχει και παιδικά παιχνίδια parkside. Αλλα τα έχει μονο στο φυλλάδιο που μοιράζει στο κατάστημα :)
Μόλις τα είδα στο φυλλάδιο, σε μπερδεύουν άνετα αν δεν το προσέξεις ;)

Μέχρι 14 Δεκεμβρίου δεν έχει τίποτα απο εργαλεία.

Μηπως θυμαται καποιος ποτε εφερε τελευταια φορα τη επιτραπεζια σεγα; Κοιτουσα χτες μια κοκκινη της einhel στο praktiker και ηταν τελειως ψευτικη. Διαβαζω οτι ειναι εφαμιλλη της μπλε einhel αυτη του Lidl. Αξιζει ή να παω σε αλλη , ακριβοτερη, αλλης εταιρειας; Ειναι και τα 3 χρονια εγγύηση ....

Μηπως θυμαται καποιος ποτε εφερε τελευταια φορα τη επιτραπεζια σεγα; Κοιτουσα χτες μια κοκκινη της einhel στο praktiker και ηταν τελειως ψευτικη. Διαβαζω οτι ειναι εφαμιλλη της μπλε einhel αυτη του Lidl. Αξιζει ή να παω σε αλλη , ακριβοτερη, αλλης εταιρειας; Ειναι και τα 3 χρονια εγγύηση ....

Noμιζω την ειχε φερει αρχες του χρονου. Ειναι σχεδον ιδια με την μπλε einhell αλλα φτηνοτερη. Δεν αξιζει να αγορασεις την Einhell, περιμενε την parkside, εκτος αν την βιαζεσαι.

Για ακριβοτερες πας γυρω στα 200 ευρω και πανω (boston, proxxon κλπ). Υπαρχει και η dremel αλλα για πιο ελαφριες κοπες με περιπου 100 ευρω, αλλα παναλαφρια και ελαχιστη σε μεγεθος σε σχεση με τις αλλες.