Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Χαλκιδικη εξαφανιστηκαν πριν τις 9 τα κλειδια. Βρηκα στο lidl Θερμης. Πριν 1 ωρα που εφυγα ειχε καμια 10αρια ακομη

Αχ δεν έπαιρνες ένα! Χριστούγεννα θα είμαι Θεσσαλονίκη!

Αχ δεν έπαιρνες ένα! Χριστούγεννα θα είμαι Θεσσαλονίκη!

Γιατι τόση τρέλα με τα κλειδιά; και μελίσσια δεν είχε πολύ πράγμα. εγώ πάντως δεν πήρα δεν μου χρειάζονται.

Επίσης εργαλεία δεν είχε τίποτα . Πολύ σαβούρα γενικότερα απο εποχιακά είδη.

πήρα 3 φιάλες βουτάνιο 2 κόλλες και έφυγα.

Γιατι τόση τρέλα με τα κλειδιά; και μελίσσια δεν είχε πολύ πράγμα. εγώ πάντως δεν πήρα δεν μου χρειάζονται.

Επίσης εργαλεία δεν είχε τίποτα . Πολύ σαβούρα γενικότερα απο εποχιακά είδη.

πήρα 3 φιάλες βουτάνιο 2 κόλλες και έφυγα.

Ακριβα είχε το βουτανιο,,,Αν πας σε κανενα Super Market είναι πολύ πιο φτηνα και περισσοτερη ποσότητα...

Για κλειδια ούτε εγώ πήρα...

Ακριβα είχε το βουτανιο,,,Αν πας σε κανενα Super Market είναι πολύ πιο φτηνα και περισσοτερη ποσότητα...

Για κλειδια ούτε εγώ πήρα...

2 ευρώ νομίζω. Πήρα γιατι δεν έχω δεί σε σουπερ και λέω μιας που ήρθα..

Οσο για τις κόλες δεν είναι καμια προσφορά . Στο carefour 2κόλες στιγμής 2.10 έως 2.60 ..
Επίσης η κολλητική ταινία 3 ευρώ μου κανε λίγο εντύπωση. (δεν ηταν επίσης καμια προσφορά)

Ναι... εδω ειναι πιο φτηνα http://www.panora.gr/pl/aeria-anaptiron-35512.htm?lang=el&path=922409056 και το μεγάλο μπουκάλι. Ο Σκλαβενίτης και το MyMarket εχουν σιγουρα (δεν πηγαίνω και σε αλλα...), πιο φτηνα και από αυτόν τον τυπο. Το VAM GAS το χρησιμοποιώ κοντά στα 30 χρόνια (μαζευω αλλα και χρησιμοποιώ σαν καπνιστης που είμαι, αναπτηρες) και κάνει μια χαρα δουλεια. Το ίδιο και το FIRST. Αν πας σε DUPONT, EVANS ή RONSON είναι πιο ακριβά αλλά δεν προσφέρουν τίποτε παραπάνω. Το VAM GAS το χρησιμοποιώ και στο Versa Tip χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πήρα και εγώ την ταινία αλλά μάλλον γιατί δεν βρήκα τι άλλο να πάρω (εκτός από την βάση για κιθάρα και 2 σετακια απο Bits να υπάρχουν).

Ναι... εδω ειναι πιο φτηνα http://www.panora.gr/pl/aeria-anaptiron-35512.htm?lang=el&path=922409056 και το μεγάλο μπουκάλι. Ο Σκλαβενίτης και το MyMarket εχουν σιγουρα (δεν πηγαίνω και σε αλλα...), πιο φτηνα και από αυτόν τον τυπο. Το VAM GAS το χρησιμοποιώ κοντά στα 30 χρόνια (μαζευω αλλα και χρησιμοποιώ σαν καπνιστης που είμαι, αναπτηρες) και κάνει μια χαρα δουλεια. Το ίδιο και το FIRST. Αν πας σε DUPONT, EVANS ή RONSON είναι πιο ακριβά αλλά δεν προσφέρουν τίποτε παραπάνω. Το VAM GAS το χρησιμοποιώ και στο Versa Tip χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πήρα και εγώ την ταινία αλλά μάλλον γιατί δεν βρήκα τι άλλο να πάρω (εκτός από την βάση για κιθάρα και 2 σετακια απο Bits να υπάρχουν).
Καλα έκανες το επισήμανες γιατι δεν είχα ιδέα.

Το Lidl διπλάσια τιμή .. 2 ευρώ τα 100 ml .. Απαράδεκτοι.

θα παωω σε λιγο απο το δικο μας...ΑΝ βρω θα τα βγαλω στην μαυρη!
(πραγματικα αμφιβαλω αν αξιζουν με τα ταχυδρομικα)

θα παωω σε λιγο απο το δικο μας...ΑΝ βρω θα τα βγαλω στην μαυρη!
(πραγματικα αμφιβαλω αν αξιζουν με τα ταχυδρομικα)

Αν πάρεις σε ποσότητα αξίζει.
Βέβαια αν το σουπερμαρκετ τα έχει πιο φθηνά ακόμη καλύτερα. Θα κάνω λίγο scouting .

Μια και λέμε για βουτάνιο. Το αναπτηράκι που είχε(αυτο για τα γλυκά) φαίνεται καλό σαν κατασκευή. Δεν ξέρω βέβαια αν αξίζει απο άποψη τιμής.

Το ειδα και εγώ αλλά πρώτον μου φάνηκε ακριβό (15Ε) και δευτερον δεν ξέρω τι θερμοκρασίες ανεβάζει. Ισως κάποιος πιο ειδικός θα μπορούσε να μας πει εδώ. Αλλά καθότι προορίζεται για μαγειρική...δεν πρόσεξα αν έχει ρυθμιστή...

Τα κλειδια ηταν ξεκαθαρα κραχτης.
Κατω απο το κοστος ηταν η τιμη.
Γι αυτο φεραν μετρημενα κοματια.

Δύο καταστήματα έχουμε στην πόλη. Πήγα κατα τις 6. Στο ένα βρήκα μόνο το άδειο καλάθι, στο άλλο ούτε καν αυτό.

Τα κλειδια ηταν ξεκαθαρα κραχτης.
Κατω απο το κοστος ηταν η τιμη.
Γι αυτο φεραν μετρημενα κοματια.

τα κλειδία δεν μου φάνηκαν καθόλου οικονομικά . Μια αναζήτηση εκανα στο σκρουτζ και σε χαμηλότερη τιμή βρίσκεις πολλά.
https://www.skroutz.gr/c/956/kleidia.html?keyphrase=γερμανοπολυγωνα+σετ&order_dir=asc&page=1

Δεν είμαι και σίγουρος ωστόσο μπορεί να εχουν καποια διαφορά απο τα προαναφερόμενα

τα κλειδία δεν μου φάνηκαν καθόλου οικονομικά . Μια αναζήτηση εκανα στο σκρουτζ και σε χαμηλότερη τιμή βρίσκεις πολλά.
https://www.skroutz.gr/c/956/kleidia.html?keyphrase=γερμανοπολυγωνα+σετ&order_dir=asc&page=1

Δεν είμαι και σίγουρος ωστόσο μπορεί να εχουν καποια διαφορά απο τα προαναφερόμενα
Με "σπαστη" ακρη ακομη και στο skroutz ξεκινανε απο μια προχειρη αναζητηση , στα 29,90. 16 δεν ειναι μικρη διαφορα...

τι να σας πω ρε παιδα, πριν απο λιγο ανοιξα την συκευασια. Καλα φαινονται αλλα οχι εκπληκτικα.

Ειχε καμμια 8-9 σετ....

στην μια πλευρα γαρφει τον κατσκευαστη(?) και τον κωδικο ειδους

Abraham Diederichs Gmbh&co
oberkemper str.37-39
D-42349 Wuppertal / Germany
art. 8333061-7 / IAN102137

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Με "σπαστη" ακρη ακομη και στο skroutz ξεκινανε απο μια προχειρη αναζητηση , στα 29,90. 16 δεν ειναι μικρη διαφορα...

Κοιτάτε διαφορετικά πράγματα... Μιλάμε για Γερμανοπολύγωνα καστάνιας, όχι τα απλά...
Και το σπαστό βέβαια αλλά η καστάνια κάνει τη διαφορά.

Τα συγκεκριμενα καστανοπολυγωνα ειναι χωρις διακοπτη αναστροφης φορας.
Για να αλλαξεις απο βιδωμα σε ξεβιδωμα γυρνας το κλειδι απο την αλλη πλευρα της καστανιας.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Κοιτάτε διαφορετικά πράγματα... Μιλάμε για Γερμανοπολύγωνα καστάνιας, όχι τα απλά...
Και το σπαστό βέβαια αλλά η καστάνια κάνει τη διαφορά.
Νομιζω οτι η τιμη που αναφερω ειναι για σπαστα γερμανοπολυγωνα καστανιας. Τετοια δεν ειναι του Lidl; https://www.skroutz.gr/c/956/kleidia.html?keyphrase=γερμανοπολυγωνα+καστανιας+σπαστο Αυτη ειναι η χαμηλωτερη τιμη για 7 τεμαχια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Νομιζω οτι η τιμη που αναφερω ειναι για σπαστα γερμανοπολυγωνα καστανιας. Τετοια δεν ειναι του Lidl; https://www.skroutz.gr/c/956/kleidia.html?keyphrase=γερμανοπολυγωνα+καστανιας+σπαστο Αυτη ειναι η χαμηλωτερη τιμη για 7 τεμαχια.

Σωστά, έχεις δίκιο, το δικό σου το link αναφέρεται σε σπαστά Γερμανοπολύγωνα καστάνιας, ίδια με του Lidl.
Εγώ αναφερόμουν σ´αυτό το link.

Αλλο το γερμανοπολυγωνο και αλλο το γερμανοπολυγωνο καστανιας.
Μην μπερδευεσαι.

Kospap που τα βρηκες????

Εγω εχω να πω πως ειναι εξαιρετικα ειδικα για DIY χρηστες σαν εμας.
Τα εδειξα στον φανοποιο μου και στον μηχανικο μου και ηθελαν και εκεινοι.

στο λιντλ τη Ναουσας (μαλλον οι δικοι μας δεν πηραν χαμπαρι γιατι προκειται)