Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημέρα. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε σε τι χρησιμοποιούμε αυτό το εξάρτημα. Ευχαριστώ....!!!!

saw.jpg

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αυτό το εξάρτημα είναι για να βιδώνεις κρίκους και γάντζους.

Χριστο ετσι ειναι.
Μεσα στο V που εχει μαγκωνεις τον κρικο η το Γ του γατζου και με πιεση το ηδηξεις στο ουπατ.

Πολυ χρησιμο εργαλειακι σε γλυτωνει απο κατσαβιδια σε ρολο λοστου, πενσες κλπ κλπ.

Μόλις γύρισα απο lidl μελίσσια.. Ενα ρεπόρτ για όποιον θέλει να πάει να ψωνίσει.

Εχει δράπανα 8-10 κομμάτια σίγουρα μπορεί και περισσότερα.

4-5 κασσετίνες bits

Διορθωτικές κόλλες (οχι ξυλόστοκο ) και καρφιά μόνο (οχι ουπες και βίδες)

Αρκετές ταινίες συσκευασίας και χαλιών. (Οχι διπλής όψεως και μονωτικές)

Σπρέι για το καλοριφέρ κοκ..

Ακόμη το έχω απορία πιο ηταν το μικρότερο μήκος των καρφιών που έφεραν.

4-5 κομπιουτερακια olympia (νομίζω οτι ειναι απο τα λίγα κομμάτια που αξίζουν)

Τσίμπησα 1 και έφυγα.

επίσης ΠΟΛΛΕΣ σκάλες !

Χρήσιμες πληροφορίες και να προσθέσω ότι μόλις είδα το τελευταίο φυλλάδιο του ΙΚΕΑ που έχει την ίδια σκάλα (3Χ4, χωρίς να αναφέρει κατασκευαστή) με 59,90.

Καλημέρα. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε σε τι χρησιμοποιούμε αυτό το εξάρτημα. Ευχαριστώ....!!!!

μηπως ταιριαζει και σε βιδες πεταλουδες?

Θα πρέπει να έχει μικρό μήκος ο άξονας της βίδας που θα μπει πάνω η πεταλούδα, δηλαδή να μην ξεπερνάει το ύψος απο τα "πτερύγια" της πεταλούδας όταν σφίγγει.

Αυριο θα πάτε για τα γερμανοπολύγωνα ή για την στριφτή τυροσπανακόπιτα;

Δεν ξέρω αλλά λέω να τα τιμήσω και τα 2 .

Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Το είχα δεί αρκετές φορές αλλά δεν ήξερα σε τι χρησίμευε. Τώρα που πήρα το σετ bit με καστάνια έπρεπε να μάθω. Το σετ με τα γερμανοπολύγωνα είναι αρκετά καλό σε σύγκριση με την τιμή του. Το είχε βγάλει και πέρσι ή πρόπερσι αν θυμάμαι και το είχα προμηθευτή. Και πάλι ευχαριστώ και καλοδούλευτα τα εργαλεία σας. :award::award::award:

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εχω και εγω το σετ με την καστάνια απο παλιότερη αγορα...
Να πω οτι γενικότερα τα μισά τουλαχιςτον μπιτ που εχει η συλλογή ΔΕΝ ειναι ευχρηστα με την καστάνια...πχ ολα τα σταυροκατσαβιδα ειναι σχεδον άχρηστα με καστάνια...το ίδιο και για κάποια αλλα μπιτ...

Προσωπικά το πήρα για την καστάνια που ειναι αρκετα μικρή άρα και βολεύει με κάποια Καρυδακια να μπει σε στενά σημεία...
και τα λοιπά μπιτ με εναν ανταπτορα κατασαβιδιου ή με το 10αρι δραπανοκατσαβιδο...

καλημέρες σε όλους.
Τα κλειδάκια προστέθηκαν στη συλλογή πρωί πρωί. Νομίζω οτι ειναι καλή προσφορα. Είχε φέρει αρκετά πάντως. (και μια στριφτή πίτα όπως είχα υποσχεθεί :music-smiley-005:

καλημέρες σε όλους.
Τα κλειδάκια προστέθηκαν στη συλλογή πρωί πρωί. Νομίζω οτι ειναι καλή προσφορα. Είχε φέρει αρκετά πάντως. (και μια στριφτή πίτα όπως είχα υποσχεθεί :music-smiley-005:
Καλοδουλευτα και καλοφαγωτη...χεχεχεχε
Καλημέρα

Μια χαρά είναι τα γερμανοπολύγωνα. Τα έχω από την προηγούμενη φορά που τα είχε βγάλει.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Βγάζει ξανά δισκοπρίονο χειρός το lidl...Προσφέρει πολλά παραπάνω σε σχέση με μια σέγα εκτός από το λίγο μεγαλύτερο βάθος κοπής και την ταχύτητα της κοπής για κάποιον ερασιτέχνη;

Τα πήρα και εγώ σήμερα (Ν. Ιωνία), αν και έχω αρκετά απ' αυτά, αλλά με έφαγε η χαμηλή τιμή.
Πήγα, επίτηδες, σχετικά αργά (γύρω στις 10.00), με την (κρυφή) ελπίδα ότι θα βρω πάλι το καλάθι άδειο, όπως με τα πολύγωνα με την καστάνια (που τα ήθελα πολύ αλλά δεν τα βρήκα). Αλλά, δυστυχώς, το καλάθι ήταν μισογεμάτο, ο πειρασμός μεγάλος και, όπως ήταν αναμενόμενο ...υπέκυψα ...
Αν προσθέσω και τη γκρίνια της γυναίκας ("πάλι εργαλεία αγόρασες; που θα τα βάλουμε και αυτά τώρα;"), το πρόβλημα γινόταν μεγαλύτερο, και το ισορρόπησα αγοράζοντας 2 μαξιλάρια, που τα βρήκε "πολύ καλά και ... τα χρειαζόμασταν" ... :music-smiley-005:

9.99ευρώ τα κλειδιά / 15 τεμάχια = 0.666 ευρω .. ύποπτο. :FSGSFGS4:

τσάμπα και τα έχεις όλα μαζεμένα στην κασετίνα σου. Οταν κάτσει και χρειαστείς ένα και δεν έχεις θα τρέχεις στο χρωματοπωλείο της γειτονίας και θα δώσεις 1.50 ευρω για ένα στην καλύτερη περίπτωση..Γενικότερα τα χρωματοπωλεία στην περιοχή μου κοπανάνε όπου βρούν.. Δεν θελω να φανταστώ επαρχία τι γίνεται.

Γερμανία τα έχει 6.99 το πακέτο χάρισμα.

Για να τα λέμε σωστά, δεν μου γέμισαν το μάτι για Chromium-Vanadium, παρά το CHR-V που έχουν με ανάγλυφα γράμματα.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εάν εννοείς την επόμενη βδομάδα, δεν το βλέπω ούτε στο αντίστοιχο ψηφιακό ούτε στο έντυπο φυλλάδιο.
Μήπως φαίνεται στο φυλλάδιο της Βόρειας Ελλάδας;

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Οχι, για εναν ερασιτεχνη το δισκοπριονο χειρος δεν προσφερει κατι παραπανω απο μια σεγα, καλα το σκεφτεσαι.
Κανεις την δουλεια σου μια χαρα με το σεγακι. Λιγο πιο αργα αλλα σιγουρα ασφαλεστερα απο το δισκοπριονο.

Για το βαθος κοπης, υπαρχουν σεγες που κοβουν περισσοτερο βαθος απο το δισκοπριονο. Πολυ περισσοτερο.
Ενα μικρο bosch σεγακι μπαταριας που πηρα προσφατα κοβει 7εκ. βαθος.

H αληθεια ειναι οτι τα εργαλεια ειναι τοσο καλα οσο η εταιρεια που τα πουλαει. Aλλο Facom αλλο parkside..
Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια. Οπως υπαρχουν και διαφορες ποιοτητες ατσαλιου με διαφορες αναλογιες κραμματων (χρωμιο/βαναδιο).