Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

υπάρχει και μια διαφορά στην τιμή μεταξύ facom και parkside.

Το βασικό είναι να αγοράζεις parkside συνειδητοποιημένα ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι facom. Για την τιμή τους είναι διαμάντια με 3 χρόνια εγγύηση και με 30 μέρες τα λεφτά σου πίσω, άλλα δεν είναι facom (και bosh και ..)

PS. Το λέω για αυτούς που αγοράζουν parkside και περιμένουν να βγει bosh

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εάν εννοείς την επόμενη βδομάδα, δεν το βλέπω ούτε στο αντίστοιχο ψηφιακό ούτε στο έντυπο φυλλάδιο.
Μήπως φαίνεται στο φυλλάδιο της Βόρειας Ελλάδας;

είναι το φυλλάδιο για τις 19-24/1
https://www.dropbox.com/s/afofdpjjsbqlvug/GR15_KW04_HZ_ALL_IPHONE.pdf?dl=0
έχει και πολυεργαλειο μπαταρίας (10,8V)

Αν κάποιος τρέχει ή θέλει τεχνικά μπλουζάκια, αυτά που έχει την δευτέρα (12/1) το lidl είναι πολύ καλά. τρέχω με τα ίδια εδω και 6 μήνες και με τα 3 ευρώ που τα εχει τώρα Θα πάρω άλλα δυο για καβαντζα

Eτσι ειναι οπως τα λες.
Τα περισσοτερα εργαλεια τους (χειρος,μπαταριας και ηλεκτρικα) ειναι συνηθως best value for money.

Γιαυτο ακριβως ανοιξα και αυτο το νημα.
Πιστευω οτι τα συγκεκριμενα εργαλεια ειναι τιμια για τα λεφτα τους και δινουν την δυνατοτητα σε πολλους ανθρωπους να προβουν σε αγορες που σε αλλη περιπτωση θα δισταζαν.

Κάποτε έπαιρνα καλύτερα εργαλεία, κι ας μην τα δούλευα πολύ, γιατί μου άρεσαν. Αντίστοιχα κλειδιά της Proxxon μου τα έκλεψαν, μαζί με πολλά άλλα. Οπότε, σήμερα τα πήρα χωρίς δισταγμό. Λίγα δίνεις, λίγα παίρνεις , λίγα χάνεις.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Ναι στο φυλλάδιο που κατέβασα από το κινητό είδα το δισκοπρίονο.

Απο Δευτέρα 19\1, τελευταία κομμάτια σε μειωμένες τιμές:

- Επαναφορτιζόμενο πολυεργαλείο PAMFW 10.8 A1 39
- Πλυστικό υψηλής πίεσης PHD 100 D2 50
- Δισκοπρίονο χειρός PHKS 1350 A1 40
- Ηλεκτρικό καρφωτικό PET 25 B1 15

Έχει επίσης ελεγκτή και φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου καθώς και λάμπες αυτοκινήτου.

καλώς το καρφωτικό αλλά άργησαν πήρα άλλο.

Αυτα σε όλα τα καταστήματα ;

Επισης εντυπώσεις απο καποιον που τα έχει;

@papako

Ευχαριστώ, για την παράθεση του φυλλαδίου της μεθεπόμενης βδομάδας.
Με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να κάνει αυτή την κίνηση, όποιος έχει τη δυνατότητα και τη διάθεση, ώστε να μπορούμε να προγραμματίζουμε σωστά τις αγορές μας. Σήμερα ήμουν έτοιμος να αγοράσω κρασί Οινοχώρα και τώρα είδα ότι το έχει τη μεθεπόμενη βδομάδα με έκπτωση. Εκτός και αν μας πείτε τον τρόπο να τα βρίσκουμε και οι υπόλοιποι.

Στο φυλλάδιο αυτό είδα τον "έξυπνο" φορτιστή μπαταριών και ενώ, έχω σταμπάρει τον αντίστοιχο της Einchell (γύρω στα 65 ευρώ), αυτός φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, αν είναι πραγματικά "έξυπνος". Βρήκα το manual και φαίνεται ότι κάνει τη δουλειά αλλά με τροφοδότηση είτε 0,8Α είτε με 3,8Α, που σημαίνει πολύωρη φόρτιση. Σημειωτέον ότι τον βρήκα σε ελληνικό μαγαζί (8com) με 39,70 (!!!)
Έχει αγοράσει κάποιος αυτό το φορτιστή για να μας πει τις εμπειρίες του;

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Είδα το φυλλάδιο στο άλλο θέμα και, ενδιαφερόμενος για το φορτιστή, ζήτησα την εμπειρία και τις εντυπώσεις από κάποιον που τον έχει αγοράσει.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Αν έχεις Android η iPhone κατέβασε την εφαρμογή του lidl.Συνηθως το δινει δυο ευδομαδες πριν.

Δεν ξέρω αν είναι σε όλα τα καταστήματα, δεν γράφει κάτι.

Ευχαριστώ και θα το κατεβάσω στο Android, μέσω του Play Store, όπως είδα, αν και θα προτιμούσα να το είχα στο pc.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Είδα το φυλλάδιο στο άλλο θέμα και, ενδιαφερόμενος για το φορτιστή, ζήτησα την εμπειρία και τις εντυπώσεις από κάποιον που τον έχει αγοράσει.
Εχω την προηγουμενη υλοποιηση χωρις την οθονη. Εμενα εχει απλα Led που δειχνουν τις επιλεγμενες λειτουργιες. Σε χαρακτηριστηκα τους βλεπω ιδιους. Τον εχω 1 χρονο και ειναι αψογος, κυριως για φορτιση μπαταριων 12v που εχω για να τροφοδοτω ενα μοτερ. Τον εχω μονιμα πανω σε μπαταρια για να τις κανει συντηρηση. Δεν εχω δει προβλημα με την αποδοση τους. Ενα μειονέκτημα του που εχω βρει, αν η μπαταρια εχει αποφορτιστει τελειως δεν μπορει να τη φορτισει. Ισως να εχει βελτιωθει αυτο στο νεοτερο μοντελο.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ευχαριστώ πολύ για το feedback.
Στο manual του ULGD 3.8 A1, που διάβασα, λέει ότι:

"Αν αναγνωριστεί μια μπαταρία στο κρίσιμο εύρος τάσης από 7,3–10,5 V, εξετάζει η συσκευή αν πρόκειται για μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία 6 V ή μια αποφορτισμένη μπαταρία 12 V. Πιέστε το πλήκτρο επιλογής προγράμματος 10 , για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα, διεξάγει η συσκευή μια μέτρηση ελέγχου για περ. 90 δευτ.
Αν αναγνωριστούν μετά από περ. 90 δευτ. μεταξύ 7,3–7,5 V, είναι η μπαταρία 12 V ελαττωματική.
Η συσκευή επιστρέφει στην αναμονή".

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

αν κατεβάσεις το φυλλάδιο στο κινητό, μετά το πας όπου θες, αφου ειναι σε PDF.
Εγώ το ανεβάζω στο dropbox και τα εχω όλα μαζεμένα

Δεν ξέρω αν είναι σε όλα τα καταστήματα, δεν γράφει κάτι.

επανω ή αποκατω απο καποια προιοντα και εργαλεια γραφει οτι δεν διατιθεται σε ολα τα καταστηματα...

Που το είδες αυτό ρε Τζιμάρα; Τόσο στραβός είμαι και δεν το βλέπω; :p

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

αν κατεβάσεις το φυλλάδιο στο κινητό, μετά το πας όπου θες, αφου ειναι σε PDF.
Εγώ το ανεβάζω στο dropbox και τα εχω όλα μαζεμένα

Αν και παιδεύτηκα αρκετά, επειδή δεν λειτουργούσε (από καιρό) το Play Store και αναγκάστηκα να λύσω πρώτα αυτό το πρόβλημα, τελικά, τα κατάφερα, εγκατέστησα την εφαρμογή, κατέβασα το φυλλάδιο και το αποθήκευσα στο One Drive (έχω περισσότερο χώρο εκεί από όσο στο DropBox).

Να είσαι καλά :grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Που το είδες αυτό ρε Τζιμάρα; Τόσο στραβός είμαι και δεν το βλέπω; :p

Ίσως αναφέρεται στη στερεότυπη φράση "το συγκεκριμένο προιόν πιθανώς να μην είναι διαθέσιμο σε όλα τα μεγέθη και σχέδια"

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εδώ και 2 χρόνια φέρνει τα ίδια και τα ίδια εργαλεια. Το φαλτσοπριονο το εχει φέρει 10 φορές.