Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πολυ καλο και ισχυρο για τα κυβικα του (ροπη 20Nm), γιαυτο ειναι και ακριβουτσικο.
Αν η μπαταρια ηταν λιγο μεγαλυτερη απο 1.3Αh θα ηταν το τελειο budget δραπανακι.

Εχω την προηγουμενη εκδοση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του εργαλειου αλλα και της μπαταριας.

Βλέπω έχει και τα κατσαβίδια τα πολύ καλά...μάλλον θα τα τιμησω...

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Συσκευή ακονίσματος τρυπανιών.Λέει τίποτα,ή τσάμπα τα 4 ευρώ;

Για παμε να δούμε...

ImageUploadedByTapatalk1421490834.927234.jpg

ImageUploadedByTapatalk1421490849.823750.jpg

ImageUploadedByTapatalk1421490862.157922.jpg

ImageUploadedByTapatalk1421490875.525400.jpg

ImageUploadedByTapatalk1421490918.928155.jpg

ImageUploadedByTapatalk1421490934.345498.jpg

ImageUploadedByTapatalk1421490966.030907.jpg

ImageUploadedByTapatalk1421490978.081595.jpg

Attachments

• ImageUploadedByTapatalk1421490895.663439.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1421490895.663439.jpg
    43.7 KB · Views: 326

Τα διάφορα είδη τρύπα ιών δείχνουν ενδιαφέροντα...

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλησπέρα! Εχω πάρει πολλά εργαλεία parkside και μέχρι τώρα εχω μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος έχουν αντέξει στο χρόνο με σχετικά βαριά χρήση! Σκέφτομαι να πάρω το Επαναφορτιζόμενο πολυεργαλείο PAMFW 10.8 A1 39 που θα εχει απο βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω αν το εχει πάρει κανένας σε παλεοτερη προσφορά να πει εντυπώσεις.. Φοβάμαι μηπως ειναι πολύ ψόφιο λόγο μπαταρίας! Το θελω για μικροδουλειές σε ώρα ανάγκης!

Ποτε εχει το πολυεργαλειο?
Εγω γιατι δεν το βλεπω πουθενα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το έχει στο έντυπο φυλλάδιο,απο 19 Ιανουαρίου στις 'Εκπτωσεις'.με την ένδειξη ¨τελευταία τμχ."

Που είναι ρε παιδιά το πολυεργαλειο και δεν το βλέπω?

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Που είναι ρε παιδιά το πολυεργαλειο και δεν το βλέπω?

Εδώ είναι ο κατάλογος..
http://www.lidl-hellas.gr/el/3411.htm

Εγώ θα το χτυπήσω πάντος το πολυεργαλείο, φαίνεται να χρειάζεστε σε αρκετά ψιλομαστορεματα! Το πρόβλημα είναι ότι στο online φυλάδιο λέει ότι δεν θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα.. Ενώ στο φυλάδιο που έχω στα χέρια μου δεν αναφέρει κάτι τέτοιο...

Το βρήκα το dremeλοειδές.
μάλλον αυτό πρέπει να είναι http://www.lidl.de/de/parkside-akku...kingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36

το πολυεργαλείο με μπαταρία που δίνει τι διαφορές εχει με το παραπάνω; παίρνει μόνο τα εξαρτήματα που δείχνει η εικόνα;

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Έχει κάποιος τον ανιχνευτή μετάλλων και καλωδίων να μας πει εντυπώσεις????

ναι τον εχω μαλλον την πιο παλια εκδοση .
στο mode για ρευμα δεν βρισκει τιποτα αλλα στο mode για μεταλλα βρισκει και τα καλωδια ρευματος πολυ ευκολα.

άραγε θα παίρνουν την ίδια μπαταρία;

Νομιζω οτι ειναι τα 2 10,8βολτα που παιρνουν την ιδια μπαταρια.
κανε ενα search στο threat και για τα δυο εργαλεια.

Δεν θυμαμαι αν εχω ανεβασει αυτη τη φωτο που δειχνει οτι τα εργαλεια PARKSIDE κατασκευαζονται απο την ΕΙΝΗELL Γερμανιας, στην Κινα.

10437260346_aab07f5862_b.jpg

Στο Crazy Sundays αυτής της εβδομάδας έχει, μεταξύ άλλων, προσφορά τον έξυπνο φορτιστή μπαταριών αυτ/του της Einchell BT-BC12D-SE με 59,90 όταν οι τιμές στον skroutz ξεκινάνε από 64,50 χωρίς να συνυπολογιστούν τα επιπλέον έξοδα για μεταφορικά και αντικαταβολή.

Τον είχα αγοράσει πριν από 1-2 χρόνια, για φίλο, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις δυνατότητες του τόσο στη συντήρηση όσο και στη φόρτιση ακόμη και άδειων μπαταριών. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται για φορτιστή. Ήδη παράγγειλα 2, για τον εαυτό μου και για φίλο.

Να ρωτησω καθοτι ασχετος με τα ηλεκτρολογικα, αυτοι οι φορτιστες - έξυπνο φορτιστή μπαταριών αυτ/του της Einchell BT-BC12D-SE- φορτιζουν μονο 12V μπαταριες ή μπορουν να φορτισουν και 18V, 28V κτλ μπαταριες που εχουν καποια μηχανηματα?

Μόνο 12V, όπως γράφει στα χαρακτηριστικά του link αλλά έχει δυνατότητα τροφοδότησης με 2/6/12Α.

Μήπως πρέπει να ανοίξουμε χωριστό νήμα για τις εβδομαδιαίες προσφορές του e-shop; Έχει καλά πραγματάκια.