Τα σετ περιέχουν:
1) Τρυπάνια/φρέζες για άνοιγμα διαμπερών αυλακώσεων. Έχω δει παρόμοια και για μέταλλο αλλά αυτά μάλλον είναι για ξύλο.
2)Σγρόμπια με εναλλασσόμενες κεφαλές.Με αυτό το εργαλείο κάνεις τρύπες σε διάφορα μεγέθη σε σχετικός μαλάκα υλικά πχ δέρμα,φλατζοχαρτα,καπλαμά κτλ
3)-4) Εργαλεία για την δημιουργία καβίλιας.Αν φτιάξεις μια κατασκευή από ξύλο και δεν βρίσκεις καβιλιες από τον ίδιο τύπο ξύλου τότε με αυτά τα εργαλεία κόβεις τάπες από το ίδιο υλικό που έχεις και ταιριάζουν τέλεια.Τα νούμερα λογικά είναι 6,8,10,12 η 8,10,12,14.
5)Τρυπάνια διάνοιξης μεντεσέδων τύπου Forstner.Δεν είναι όλα για μεντεσέδες αλλά έτσι είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.
6)Κωνικά τρυπάνια ξύλου με ρυθμιζόμενες φρέζες.
7)Κωνικά διαβαθμισμένα(κλιμακωτά) τρυπάνια με πολλά νούμερα για λαμαρίνες.Αν θες να μεγαλώσεις τρύπες σε λαμαρίνες(και όχι μόνο) και λεπτά υλικά τότε είναι χρήσιμα γιατί δεν χρειάζεται να αλλάζεις συχνά τρυπάνια επειδή το κάθε ένα έχει πολλά νούμερα.Αν είναι σαν τα συνηθισμένα τότε τα νούμερα τους είναι-μικρο:4-12mm,μεσαίο:4-20mm,μεγάλο:4-32mm.
8)Δυο κωνικές φρέζες,ένα τρυπάνι/φρέζα από το σετ νούμερο ένα και το μικρο διαβαθμισμένο τρυπάνι από το σετ νούμερο 7.
Το δισκοπρίονο χειρός αξίζει ; το έχει κανείς ;
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=507
Ναι Γιώργο του Lidl είναι αλλά παλαιότερη αγορά. Απόδειξη δεν έχω και κατα πάσα πιθανότητα θα μείνει στην άκρη. Πάντως σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας μέσα απο ένα τόσο χρήσιμο site.
To parkside εχει μαξιμουμ ροπη 20Νm το einhell 26Nm.
H διαφορα στην δυναμη ειναι σχετικα μικρη ενω η διαφορα στον τυπο μπαταριων, στο μεγεθος και στο βαρος ειναι πολυ μεγαλη.
Άμα σου πώ φίλε απο που το πήρα...... Το είχα πάρει πριν μερικά χρόνια (δεν θυμάμαι πότε να σου πώ την αλήθεια) στο κατάστημα του Ξυλοκάστρου που είναι το ΜΟΝΟ κατάστημα Lidl που ΕΚΛΕΙΣΕ...!!!! Σ' ευχαριστώ πάντως.Εάν θυμάσαι πότε περίπου το αγόρασες και από ποιο κατάστημα και είναι, φυσικά, εντός εγγύησης, ,μπορείς να τηλεφωνήσεις στο Lidl, να δώσεις τα στοιχεία αυτά στην κοπέλα και να ζητήσεις βεβαίωση αγοράς.
Το είχα κάνει στο παρελθόν και μου έστειλαν ταχυδρομικά τη βεβαίωση.
Καλύτερο;
Κριμα ρε γαμωτο γιατι ηθελα κατι για αποθηκευση στο πορτ παγκαζ και ηταν φτηνο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.