Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τα σετ περιέχουν:
1) Τρυπάνια/φρέζες για άνοιγμα διαμπερών αυλακώσεων. Έχω δει παρόμοια και για μέταλλο αλλά αυτά μάλλον είναι για ξύλο.
2)Σγρόμπια με εναλλασσόμενες κεφαλές.Με αυτό το εργαλείο κάνεις τρύπες σε διάφορα μεγέθη σε σχετικός μαλάκα υλικά πχ δέρμα,φλατζοχαρτα,καπλαμά κτλ
3)-4) Εργαλεία για την δημιουργία καβίλιας.Αν φτιάξεις μια κατασκευή από ξύλο και δεν βρίσκεις καβιλιες από τον ίδιο τύπο ξύλου τότε με αυτά τα εργαλεία κόβεις τάπες από το ίδιο υλικό που έχεις και ταιριάζουν τέλεια.Τα νούμερα λογικά είναι 6,8,10,12 η 8,10,12,14.
5)Τρυπάνια διάνοιξης μεντεσέδων τύπου Forstner.Δεν είναι όλα για μεντεσέδες αλλά έτσι είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.
6)Κωνικά τρυπάνια ξύλου με ρυθμιζόμενες φρέζες.
7)Κωνικά διαβαθμισμένα(κλιμακωτά) τρυπάνια με πολλά νούμερα για λαμαρίνες.Αν θες να μεγαλώσεις τρύπες σε λαμαρίνες(και όχι μόνο) και λεπτά υλικά τότε είναι χρήσιμα γιατί δεν χρειάζεται να αλλάζεις συχνά τρυπάνια επειδή το κάθε ένα έχει πολλά νούμερα.Αν είναι σαν τα συνηθισμένα τότε τα νούμερα τους είναι-μικρο:4-12mm,μεσαίο:4-20mm,μεγάλο:4-32mm.
8)Δυο κωνικές φρέζες,ένα τρυπάνι/φρέζα από το σετ νούμερο ένα και το μικρο διαβαθμισμένο τρυπάνι από το σετ νούμερο 7.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

jmp

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το δισκοπρίονο χειρός αξίζει ; το έχει κανείς ;
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=507

To έχω αγοράσει πριν αρκετά χρονιά και είμαι ευχαριστημένος από την χρήση του. Βεβαία τότε δεν είχα τον δεύτερο δίσκο στην συσκευασία του. Απλά όταν χρειάστηκα να αντικαταστήσω το δίσκο γιατι τον κακομεταχειρίστικα(έκοβα καυσόξυλα) δεν έβρισκα στην περιοχή μου στην διάσταση που φοράει. Όταν βρήκα τον ακριβοπλήρωσα (20€). Τελικά ακόνισά τον παλιό (2€) και μου έμεινε αμανάτι ο νέος δίσκος για μελλοντική χρήση

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ναι Γιώργο του Lidl είναι αλλά παλαιότερη αγορά. Απόδειξη δεν έχω και κατα πάσα πιθανότητα θα μείνει στην άκρη. Πάντως σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας μέσα απο ένα τόσο χρήσιμο site.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ναι Γιώργο του Lidl είναι αλλά παλαιότερη αγορά. Απόδειξη δεν έχω και κατα πάσα πιθανότητα θα μείνει στην άκρη. Πάντως σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας μέσα απο ένα τόσο χρήσιμο site.

Εάν θυμάσαι πότε περίπου το αγόρασες και από ποιο κατάστημα και είναι, φυσικά, εντός εγγύησης, ,μπορείς να τηλεφωνήσεις στο Lidl, να δώσεις τα στοιχεία αυτά στην κοπέλα και να ζητήσεις βεβαίωση αγοράς.

Το είχα κάνει στο παρελθόν και μου έστειλαν ταχυδρομικά τη βεβαίωση.

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

παιδια θα ηθελα την εξης βοηθεια...

πως συγκρινεται σε ισχυ και διαρκεια το δραπανοκατσαβιδο των 10,8 της Parkside, σε σχεση με ενα δραπανοκατσαβιδο 14,4V NiCd αντιστοιχης ποιοτητας,πχ Einchell?

To parkside εχει μαξιμουμ ροπη 20Νm το einhell 26Nm.
H διαφορα στην δυναμη ειναι σχετικα μικρη ενω η διαφορα στον τυπο μπαταριων, στο μεγεθος και στο βαρος ειναι πολυ μεγαλη.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Περνώντας τυχαία από το κατάστημα Ελληνορώσων (Μεσογείων και Κατεχάκη περίπου, απέναντι από το ΜΕΤΡΟ) στα αζήτητα (μεμονωμένα) ένα διπλό λειαντήρα με τιμή 39,99 που την επόμενη ΠΕ 29/1 πρέπει να τον βάλει στα 29,99.

Όποιος, από Αθήνα, ενδιαφέρεται ας το έχει υπόψη του.

Επίσης, πολλές σκάλες αλουμινίου (69,90).

Πάντως για την ευδομαδα 2-7/2 δεν έχει τίποτα το ενδιαφέρον.
Αν αξίζει κάτι, ίσως είναι η λάμπα led με εναλλαγή χρωμάτων (10 ) και ένα πολυμπριζο με 8 σούκο(10 )

https://app.box.com/s/dny4c88u00iiip0zxfs76njpkuyb22xg

To parkside εχει μαξιμουμ ροπη 20Νm το einhell 26Nm.
H διαφορα στην δυναμη ειναι σχετικα μικρη ενω η διαφορα στον τυπο μπαταριων, στο μεγεθος και στο βαρος ειναι πολυ μεγαλη.

Καλύτερο;

Παιδια καλησπερα!

Μηπως πηρε το ματι σας πουθενα να εχει ξεμεινει καμια τσαντα για εργαλεια για το πορτ παγκαζ του αυτοκινητου στα 4.99 γιατι δεν βρισκω πουθενα?

Ευχαριστω,
Τζιμης

Μπα, σε τρία που εχω στην διαδρομή για την δουλειά μου, δεν είχε ούτε ένα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εάν θυμάσαι πότε περίπου το αγόρασες και από ποιο κατάστημα και είναι, φυσικά, εντός εγγύησης, ,μπορείς να τηλεφωνήσεις στο Lidl, να δώσεις τα στοιχεία αυτά στην κοπέλα και να ζητήσεις βεβαίωση αγοράς.

Το είχα κάνει στο παρελθόν και μου έστειλαν ταχυδρομικά τη βεβαίωση.
Άμα σου πώ φίλε απο που το πήρα...... Το είχα πάρει πριν μερικά χρόνια (δεν θυμάμαι πότε να σου πώ την αλήθεια) στο κατάστημα του Ξυλοκάστρου που είναι το ΜΟΝΟ κατάστημα Lidl που ΕΚΛΕΙΣΕ...!!!! Σ' ευχαριστώ πάντως.

Καλύτερο;

Ναι, παρ'ολη τη μικρη διαφορα στη ροπη, σαφως θα προτιμουσα το δεκαβολτο μπαταριας λιθιου parkside απο το 14βολτο einhell με μπαταρια καδμιου, που ειναι και βαρυτερο και μεγαλυτερο.

Κριμα ρε γαμωτο γιατι ηθελα κατι για αποθηκευση στο πορτ παγκαζ και ηταν φτηνο...

Κριμα ρε γαμωτο γιατι ηθελα κατι για αποθηκευση στο πορτ παγκαζ και ηταν φτηνο...

Έχει μία στο Ρίον !!!! Χύμα (δεν ξέρω αν είχε συσκευασία αρχικά)

Χαχα ντε τζανειρο!!!

δεν ξέρω αν αναφέρθηκε για 31/1 εχει το παρακατω.

Attachments

• λιδλ.jpg
    λιδλ.jpg
    73.3 KB · Views: 295

Nα αναφερω οτι η 10βολτη μπαταρια λιθιου του ντρεμελοειδους parkside που ειχα αγορασει πριν 3+ χρονια εχει αρχισει να τα παιζει.
Αποφορτιζεται μεσα σε ενα μηνα.

Ειναι λογικο. Οι περισσοτερες μπαταριες λιθιου εχουν λειτουργικη διαρκεια ζωης περιπου 3χρονια. Απο κει και περα αρχιζει η κατηφορα..
Εξαιρεση νομιζω οτι αποτελουν οι 'ακριβες' μπαταριες (με τα καλα στοιχεια) των μεγαλων οικων οπως makita, bosch, milwakee etc.
Aυτες μπορει να διαρκεσουν αρκετα παραπανω απο τον μεσο ορο.

Θυμαμαι ενα δραπανο μπαταριας Μakita, απο τα πρωτα που ειχε βγαλει, οπου οι μπαταριες καδμιου που ειχε κατεληξαν μετα απο 10 περιπου χρονια!!