Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καταρχας Γεια σε ολους σας θα ηθελα να γραψω και εγω την γνωμη μου για τα Ηλεκτρικα εργαλεια Κυριως επειδη λειπω χρονια απο την ελλαδα αυτην την στιγμη οι τιμες ειναι χωμα στα εργαλεια..τεσπα εργαλεια Parkside 6 στα 10 τα σχεδιαζει η Einhell Germany AG αν βρειτε καποια απο αυτα αξιζει να τα αγορασεις μιλαμε πχ γωνιακος τροχος 125 με ρυθμιση στροφων τωρα αν αξιζει?για περιστασιακη χρηση ειναι καλυτερος και απο Black&decker το θεμα με Τα ηλεκτρικα εργαλεια ειναι αν ξερεις να τα χρησιμοποιεις Τα εχω δουλεψει ολα Hilti,Bosch,Makita,DeWalt,Milwaukee,Hitachi,Festool,PorterCable Και αλλα Ανωτερα σε δυναμη και αξιοπιστια ειναι τα Makita Hilti Milwaukee Aeg Dewalt Metabo Τωρα στο θεμα μυτες ναι ειναι οι ιδιες με της Metabo Δεν φτιαχνονται στην Κινα αλλα στην ταιβαν και μαλλον στο εργοστασιο της FORCE (Καλυτερα και Απο FACOM καλη ποιοτητα οπως Snap On)οι καλυτερες μυτες που εχω χρησιμοποιησει ειναι γνησιες S2 AEG ενα σετ parkside wekador Witte Και φυσικα USH σε Παλμικοκατσαβιδι μυτες δεν βρισκεις στα λιντλ και ετσι χρησιμοποιω τις μαυρες της Milwaukee (SHOCKWAVE)κανουν μονο για IMPACT DRIVER και ειναι φοβερες το ιδιο και τα μαυρα καρυδακια σχεδιαζονται στις ΗΠΑ Κατασκευαζονται στην κινα οτι ηλεκτρικο εργαλειο εχει πλαστικη θηκη για καρβουνακια δεν ειναι Heavy Duty Γιαυτο λεω καποια εργαλεια που θα αναφερω στο τελος εχουν Brush Holders Οπως τα εππαγελματικα εργαλεια Parkside Γωνιακος τροχος 125 1200w,Σπαθοσεγα Parkside 710w. μεχρι σημερα μετα απο πολλα εργαλεια που αγορασα εκεινα που δεν μου ειπαν οχι ποτε ειναι Metabo γωνιακος τροχος WX24 230 (300ευρω)Δραπανο Makita HP1621k (100 ευρω) Δραπανο AEG Powertools SBE 650 R(100ευρω)Γωνιακος τροχος Milwaukee AG 750 (80 Ευρω) Γωνιακος τροχος Dewalt D28139 125 ( 90 ευρω ) Παλμικο Ηλεκτροκλειδο Milwaukee IPWE 400 RQ (250Ευρω) Ηλεκτροπνευματικο πιστολετο Hilti ΤΕ2 Δεν γραφω τιμη γιαυτα ξερετε γιατι Ολα αυτα τα χρησιμοποιουσα καθε μερα σαν επαγγελματιας και αλλα πολλα και λογω αλαγης επαγγελματος τα εχω για δουλειες στο σπιτι αν ειναι μονο για ορθη χρηση εργαλειου και μονο για τον σκοπο ελαφριας χρησης οτι και να παρεις ειναι καλο δεν χρειαζεται πλεον να δωσεις μια περιουσια για εργαλεια στο σπιτι και ναι ενα δραπανο Makita Βιδωνει στριφωνι περγολας 10 χιλιοστων για πλακα το δραπανο του λιντλ ισως το κανει για μια φορα μονο αντε δυο το πολυ αρα σωστη χρηση εργαλειων ειναι το παν..καλη συνεχεια μαστορια και καλες κατασκευες

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

σωστος !!!καλωσ ηρθες.

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλώς ήρθες.

Ενδιαφέροντα αυτα που γράφεις και διάβασα έως ενα σημείο αλλά ειναι όλα κολλητα και δεν βγάζω νόημα.

Καλως ηλθες στην παρεα μας...
ΑΝ σου ειναι ευκολο κανε το παραπανω μυνημα σε παραγραφους για να βγαινει νοημα...

Και θα προσθέσω ότι, τουλάχιστον τα δύο, από τα σημεία στίξης (κόμμα και τελεία), θα βοηθούσαν πολύ περισσότερο στην κατανόηση του πολύτιμου κειμένου σου.

Καλως τον φιλο!
Η τελευταια προταση σου με βρισκει απολυτα συμφωνο!
Εγω σε μεγαλη εκτιμηση εχω τα Dewalt, Metabo και Bosch Blue line.
Βεβαιως εχω παρα πολλα Parkside που εχουν αποδειξει πως η πραγματικη τους αξια ειναι πολλαπλασια της τιμης πωλησης τους.

Καλημέρα.Δεν ξέρω αν γράφω σε σωστή κατηγορία μιας και δεν πρόκειται για εργαλείο αλλά για προιόν από τα lidl αλλά έχει πάρει κανείς το
Λαμπτήρας LED με εναλλαγή χρωμάτων?
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=27890
Αξίζει?Ο χώρος μου είναι γύρω στα 30τμ και φαντάζομαι πως δεν θα το φωτίζει,απλά θα είναι σαν φως κεριού.
Βρήκα και ένα video στο youtube που λέει πως είναι 3,7 W 60-80lm και 30000h
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο γερμανικο eshop του lidl λέει πως έχει το λευκό φως 55lm και κλασης Β
http://www.lidl.de/de/livarno-lux-led-farbeffektlampe/p191115

Εχω φερει απο εξω ενα σετ 4 τετοιες λαμπες για ενα τετραφωτο φωτιστικο με σποτακια GU10.
Το αποτελεσμα πανεμορφο οπτικα!
Τελειο για δημιουργεια ατμοσφαιρας αλλα δυστυχως δεν παρεχει ικανο φως για εργασιες στην λευκη αποχρωση.

Το σετ ποτυροτρύπανα που έχει αυριο εχει μόνο 2 ποτυροτρύπανα και αν ναι γνωρίζουμε διάμετρο;

Βλέπω στο γερμανικό και με 6 ποτυροτρύπανα στα 14 ευρώ..
http://www.lidl.de/de/powerfix-lochsaegensatz-9-teilig/p185489

Για την ακριβεια ειναι αυτο το προιον το οποιο ειναι και παλι φτηνοτερο:

http://www.lidl.de/de/powerfix-bohrkronenset-4-teilig/p132164

Μας τιμωρουν λογω εξαγγελιων Τσιπρα φαινεται. :operator:

χαχα μπα είχαν μπεί στο φυλλάδιο προ εκλογών .

Δεν ξέρω δεν το βλέπω και τρελή προσφορά το συγκεκριμένο πακέτο. Θα περιμένω μήπως φέρει το μεγάλο μιας και δεν το χρειάζομαι άμεσα.

Χαμός πάλι σήμερα το πρωί (Ν. Ιωνία Αττικής) παρά τη βροχή.
Πήγα 08.05 και οι μόνοι πελάτες ήταν άντρες γύρω από τα καλάθια με τα εργαλεία. Μου έκανε εντύπωση ότι είχε και ένα καλάθι άδειο με ταμπέλα (με κόκκινα γράμματα, που σημαίνει προσφορά) για δράπανο στα 49,90, αν θυμάμαι καλά, το οποίο δεν υπάρχει, όμως, στο φυλλάδιο της Αθήνας.

Οι λειαντήρες έφυγαν όση ώρα βρισκόμουν εκεί καθώς και σχεδόν όλα τα σετ με τις μίνι κεφαλές (276 τεμ).
Τσίμπησα μερικά που ήθελα (κατσαβίδια, γωνιακό τσοκ, μαρκαδόρους επιδιόρθωσης, πιστόλι αέρος κλπ και το συμπέρασμα είναι ότι αν δεν πας στο άνοιγμα, δεν θα βρεις αυτά που θέλεις.

Εγώ πήγα Μελίσσια 10 το πρώι (πριν λίγο)

Τα είχε όλα .. Αρχισαν να τελειώνουν τα κολλητήρια μονο.

εγώ αγόρασα 3 πράγματα .
1)Κολλητήρι
2)Σετ με 276 τεμάχια parkside
3)Forstner bits

ηλπιζα να βρώ και μια κολλητική που είχε αλουμινίου αλλά φαντάζομαι οτι δεν θα δυσκολευτώ να την βρώ σε κάποιο τοπικο μαγαζί.

ήμουν πολύ εγκρατής αυτη την φορά.

Από bits 8:20 στη Δραπετσώνα βρήκα τα forstner που ήθελα (είχαν μείνει 3) και από κωνικά δεν είχε μείνει τίποτα.
Άλλο καλό είχε με 2μιση ευρώ λάμες για σέγα σετάκι των 5 και πήρα 2.
Εκτός από τους λειαντήρες όλα τα άλλα υπήρχαν αλλά έφευγαν με γρήγορους ρυθμούς.

Καλημέρα, Ασπρόπυργο 8:00 περίπου 15 άτομα. Μπήκα πρώτος, λειαντήρες 3 όλοι κι όλοι οπότε δεν στόκαραν πολλά τεμ τα κατα τόπους Lidl , πήρα τον έναν, τα μίνι εξαρτήματα, 7 κατσαβιδια να υπάρχουν. Είχαν και προσφορά 2,99 τα σετ συρματόβουρτσες και λείανσης. 4-5 τεμ.

Εγω πηρα τα κωνικα τρυπανια και τα φρεζοτρυπανα που ειναι πολυ χρησιμα.
Επισης εχει σε πολυ καλη τιμη τα ανταλλακτικα για αφυγραντηρες!
Τσιμπησα και μια ριγανουλα σε γλαστρα!

εγω αγορασα τα τρυπανια ξυλου και τις σκροπιες

με παραξενεψε που τα τρυπανια εχουν και μισα νουμερα.

Οι σκροπιες θελουν τροχισμα! αιντε αν δω πως θα τα καταφερω (μαλλον θα τις παισω στο δραπανο και θα σημαδεψω με μερκαδορο)

Οι σκροπιες θελουν τροχισμα! αιντε αν δω πως θα τα καταφερω (μαλλον θα τις παισω στο δραπανο και θα σημαδεψω με μερκαδορο)
Και εγω πηγαινα για τα forstner μονο και πηρα και τα τρυπανια. Το stop το κοιταξα και ημουν σε δίλημμα να τα παρω, μεχρι που ειδα οτι εχει και μισα νουμερα και μπηκαν στο καλαθι με τη μια.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δεν είδα τις σγρόμπιες, με ενδιαφέρουν και θα ξαναπάω, μήπως τις βρω.
Τι εννοείς με το "οι σγρόμπιες θέλουν τρόχισμα";
Δεν κόβουν;