Που χρησιμοποιούνται οι σγρόμπιες ρε παιδιά?
Οι σγρόμπιες είναι κοπίδια κυκλικού σχήματος για να ανοίγεις τρύπες σε μαλακά υλικά όπως μουσαμά, πανί, δέρμα κλπ.
Υπάρχουν σε διαφορετική διάμετρο ανάλογα με τη διάμετρο του αντίστοιχου υλικού που θα βάλεις στην τρύπα, όπως πχ μπουντούζια σε μουσαμά.
φτου... ξεχάστηκα...
δεν θα βρω τίποτα τώρα![]()
οχι...δεν χρειαστηκε να δοκιμασω...
οι κανονικες που εχω ειναι κοφτερες σαν ακμη ψαλιδιου, αυτες ειναι σαν την ραχη του ψαλιδιου.
Το lidl της Ιταλίας στις 5/2 φέρνει δυο εργαλεια που τα περίμενα πολυ καιρό. Το link http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=413. Ελπίζω να φέρει κατι απο αυτά στην Ελλαδα.
Οι φρέζες ξύλου που έχει οι 3 και 4 στην φωτογραφία απο την σημερινή προσφορά τι διαφορές έχουν; τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και τις δυο να μας πει ποιές είναι καλύτερες; πήρα και τα 2 σετ αλλά σκέφτομαι να κρατήσω το ένα, μιας και θα επιστρέψω τον πολυανιχνευτη, γιατί τα καλώδια ρεύματος δεν τα βρίσκει, για να εντοπίσει ρεύμα πρέπει να τον βάλω πανω στην πρίζα.
Το είδα αυτό που λες με την λειτουργία μετάλλου, αλλά δεν ξέρω, δεν μου έκατσε καλά. Θα το δοκιμάσω λίγες μέρες ακόμα και θα δω.επειδη εχω τον ανιχνευτη αν τον βαλεις σε mode για μεταλλο βρισκει τα καλωδια αρκετα ευκολα
πηγα και γω μια βολτα πριν λιγο (λιγο αργα βεβαια ) και πηρα τα κατσαβιδια (ενα απο καθε ειδος)ενα σετ φρεζες καθως και τον προβολεα led με τον ανιχνευτη κινησης,
Οι φρέζες ξύλου που έχει οι 3 και 4 στην φωτογραφία απο την σημερινή προσφορά τι διαφορές έχουν; τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και τις δυο να μας πει ποιές είναι καλύτερες;
Κράτησε το νούμερο 3.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.