Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Που χρησιμοποιούνται οι σγρόμπιες ρε παιδιά?

Πρωινή επίσκεψη, 4 σετ διάφορα σετ τρυπάνια-φρέζες και συσκευή ακονίσματος τρυπανιών (για δοκιμή αυτή), σύνολο 23,95

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Που χρησιμοποιούνται οι σγρόμπιες ρε παιδιά?

Οι σγρόμπιες είναι κοπίδια κυκλικού σχήματος για να ανοίγεις τρύπες σε μαλακά υλικά όπως μουσαμά, πανί, δέρμα κλπ.
Υπάρχουν σε διαφορετική διάμετρο ανάλογα με τη διάμετρο του αντίστοιχου υλικού που θα βάλεις στην τρύπα, όπως πχ μπουντούζια σε μουσαμά.

φτου... ξεχάστηκα...

δεν θα βρω τίποτα τώρα :(

Οι σγρόμπιες είναι κοπίδια κυκλικού σχήματος για να ανοίγεις τρύπες σε μαλακά υλικά όπως μουσαμά, πανί, δέρμα κλπ.
Υπάρχουν σε διαφορετική διάμετρο ανάλογα με τη διάμετρο του αντίστοιχου υλικού που θα βάλεις στην τρύπα, όπως πχ μπουντούζια σε μουσαμά.

Ευχαριστώ.

φτου... ξεχάστηκα...

δεν θα βρω τίποτα τώρα :(

Εάν μένεις κοντά στην Νίκαια το κατάστημα κοντά στον Αγ. Νικόλαο είχε απ' όλα

οχι...δεν χρειαστηκε να δοκιμασω...
οι κανονικες που εχω ειναι κοφτερες σαν ακμη ψαλιδιου, αυτες ειναι σαν την ραχη του ψαλιδιου.

οχι...δεν χρειαστηκε να δοκιμασω...
οι κανονικες που εχω ειναι κοφτερες σαν ακμη ψαλιδιου, αυτες ειναι σαν την ραχη του ψαλιδιου.

Επομένως, με βάση τις διαπιστώσεις σου, δεν χρειάζεται να τρέξω να τις βρω.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το lidl της Ιταλίας στις 5/2 φέρνει δυο εργαλεια που τα περίμενα πολυ καιρό. Το link http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=413. Ελπίζω να φέρει κατι απο αυτά στην Ελλαδα.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το lidl της Ιταλίας στις 5/2 φέρνει δυο εργαλεια που τα περίμενα πολυ καιρό. Το link http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=413. Ελπίζω να φέρει κατι απο αυτά στην Ελλαδα.

Εχει ωραία πραγματάκια όπως και την προηγούμενη φορά η Ιταλία. Αν θυμάσαι την τελευταία φορά δεν έφεραν ουτε τα μισα απο αυτα των Ιταλών.

Στο φυλλάδιο των Ιταλών μου αρέσει το πολυεργαλείο . Το ηλεκτρικό θα το αγόραζα ως ερασιτέχνης. Της μπαταρίας που φέραμε εμείς δεν το εμπιστεύομαι τόσο.

εν αναμονή του ρουτερ εγώ.

Last edited:

Οι φρέζες ξύλου που έχει οι 3 και 4 στην φωτογραφία απο την σημερινή προσφορά τι διαφορές έχουν; τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και τις δυο να μας πει ποιές είναι καλύτερες; πήρα και τα 2 σετ αλλά σκέφτομαι να κρατήσω το ένα, μιας και θα επιστρέψω τον πολυανιχνευτη, γιατί τα καλώδια ρεύματος δεν τα βρίσκει, για να εντοπίσει ρεύμα πρέπει να τον βάλω πανω στην πρίζα.

Οι φρέζες ξύλου που έχει οι 3 και 4 στην φωτογραφία απο την σημερινή προσφορά τι διαφορές έχουν; τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και τις δυο να μας πει ποιές είναι καλύτερες; πήρα και τα 2 σετ αλλά σκέφτομαι να κρατήσω το ένα, μιας και θα επιστρέψω τον πολυανιχνευτη, γιατί τα καλώδια ρεύματος δεν τα βρίσκει, για να εντοπίσει ρεύμα πρέπει να τον βάλω πανω στην πρίζα.

επειδη εχω τον ανιχνευτη αν τον βαλεις σε mode για μεταλλο βρισκει τα καλωδια αρκετα ευκολα

πηγα και γω μια βολτα πριν λιγο (λιγο αργα βεβαια ) και πηρα τα κατσαβιδια (ενα απο καθε ειδος)ενα σετ φρεζες καθως και τον προβολεα led με τον ανιχνευτη κινησης,

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

επειδη εχω τον ανιχνευτη αν τον βαλεις σε mode για μεταλλο βρισκει τα καλωδια αρκετα ευκολα

πηγα και γω μια βολτα πριν λιγο (λιγο αργα βεβαια ) και πηρα τα κατσαβιδια (ενα απο καθε ειδος)ενα σετ φρεζες καθως και τον προβολεα led με τον ανιχνευτη κινησης,
Το είδα αυτό που λες με την λειτουργία μετάλλου, αλλά δεν ξέρω, δεν μου έκατσε καλά. Θα το δοκιμάσω λίγες μέρες ακόμα και θα δω.

Οι φρέζες ξύλου που έχει οι 3 και 4 στην φωτογραφία απο την σημερινή προσφορά τι διαφορές έχουν; τις έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και τις δυο να μας πει ποιές είναι καλύτερες;

Το σετ νούμερο 3 είναι για τάπες με μεγαλύτερο μήκος από ότι το 4.
Το 4 από την άλλη πλευρά είναι πιο βαρέως τύπου και οι τάπες αφαιρούνται πιο εύκολα από ότι στο 3.
Το απόγευμα αγόρασα το σετ νούμερο 3 αλλά δεν ήταν και πολύ κοφτερό. Μετά από ένα ακόνισμα όμως έκοβε πολύ καλύτερα.

...ουφ... Μπέρδεμα στο ποιές να κρατήσω τελικά, μιας και το να κρατήσω και τις 2 θα είναι υπερβολή. Καλύτερα να έβρισκα μονο το ενα σετ, δεν θα είχα και διλημμα :confused::p

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Κράτησε το νούμερο 3.

Ναι αυτα λεω να κρατήσω, για τάπες είναι μια χαρά και στα περισσότερα videos που έχω δει αυτό το ειδος χρησιμοποιούν.

Ελααααα παραπονιαριδες!!!!!
Όλα τα εργαλεία του ιταλικού φυλλαδίου την Ερχόμενη Πέμπτη θα είναι στην Ελλάδα!!!!
Και γράφει επίσης ότι 28/2 θα έχει περισσότερα εργαλεία!!!
Μαζί και το 18αρι λιθιου!!!

Αυτα είναι ωραία νέα!
Που το είδες;

Πολυ ευχάριστα νεα.... Το κολωνατο δράπανο το περιμένω 2 χρόνια. Καθώς και το πολυεργαλείο με ρεύμα, όπως στο σιτε της Ιταλίας. Έχεις μήπως το φυλλάδιο να τα δούμε...:BDGBGDB55:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ελληνικό εννοούμε το ιταλικό το είχα κανει ποστ χθες... Αλλά αν ισχύει, όπως έγραψες παει ο κουμπαράς ......:smash: