Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ωραία πράγματα ε ????
Χεχεχεχε.
Δυστυχώς εγώ τα έχω όλα αυτά με εξαίρεση τα ο ρινγκ που θα τσιμπήσω! Επίσης τα πινελακια μου καλοαρεσουν αν και πήρα και χθες ένα σετ των εφτά.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Είδα και εγώ με ενδιαφέρον το O-rings αν και έχω πάρει αρκετά για τις ανάγκες των θερμοαναμικτικών μπαταριών του σπιτιού από πηγή στον Πειραιά (Παπαδόπουλος, Πολυδεύκους 12)

Τα Ο rings στην κόκκινη κασσετίνα σε σύγκριση με τους δακτύλιους έχουν κάποια διαφορά;

Πάντως η προώθηση με τις παλλέτες στο φυλλάδιο για Ελλάδα τουλάχιστον ειναι λίγο άστοχη..
Πρέπει να έχεις μπάρμπα στην κορώνη για να πάρεις παλλέτα και παίζει και αισχοκέρδια.

Εναλλακτική να παρακολουθείς οικοδομικού κάδους και να κάνεις τον ρακοσυλλέκτη όπως μια περίοδο εγω με συγκομιδη 1 παλέτα ολη κι όλη.

Τα O-rings έχουν κυκλική διατομή ενώ οι δακτύλιοι έχουν διατομή παραλληλόγραμμου.

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Τα O-rings έχουν κυκλική διατομή ενώ οι δακτύλιοι έχουν διατομή παραλληλόγραμμου.

Σε ευχαριστώ για την διευκρύνηση . Στην εικόνα πάντως και τα 2 με κυκλική διατομή τα δείχνει. Εκτός αν δεν βλέπω κάτι εγω καλά.

Εάν προσέξεις καλλίτερα θα καταλάβεις ότι οι δακτύλιοι είναι πλακέ.
Φιμπερένιους ή και λαστιχένιους δακτύλιους βάζουμε για στεγανοποίηση στις μπαταρίες νιπτήρα, λουτρού κλπ

Εάν προσέξεις καλλίτερα θα καταλάβεις ότι οι δακτύλιοι είναι πλακέ.
Φιμπερένιους ή και λαστιχένιους δακτύλιους βάζουμε για στεγανοποίηση στις μπαταρίες νιπτήρα, λουτρού κλπ

Για βρύσες νιπτήρα τους θέλω . Οπότε πάω στους πλακέ και οχι στο Ο rings.

Στη βρύση του μπανιου εχω βάλει λαστιχένια με κυκλική διατομή πηγα και το είδα να σιγουρευτώ. Δεν είναι πλακέ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

εδώ είναι
https://app.box.com/s/pgdbnac0m65ys6wzf21p4u708838u5nz

Αν πάμε ετσι, δεν βγάζουμε το Πασχα.

EDIT: εχει και στριφτόπιτα :music-smiley-005:

Πάνω στην ώρα ήρθε που μου χάλασε το δράπανο πάγκου!χαχα
:award:

Δυο χρόνια περίμενα το κολωνάτο δράπανο και το έλεγα μόλις το πάρω θα το φέρει. Δεν έχει κλείσει μήνας που απέκτησα ενα και τώρα να το μπροστά μου! Αλλα δεν θα του κάνω τη χάρη. Θα το πάρω για το γαμώτο να μου φύγει ο καημός :D:D:D

Σήμερα πήγα απο το lidl πειραια στο λιμάνι κ πήρα ένα δραπανοκατσάβιδο parkside στα 40 .
Ωραία κατασκευή, βαλιτσάκι, ταχύ φορτιστής στα 60 λεπτά για την μπαταρία λιθίου κ 2 μύτες.
:grinning-smiley-043

Σήμερα πήγα απο το lidl πειραια στο λιμάνι κ πήρα ένα δραπανοκατσάβιδο parkside στα 40 .
Ωραία κατασκευή, βαλιτσάκι, ταχύ φορτιστής στα 60 λεπτά για την μπαταρία λιθίου κ 2 μύτες.
:grinning-smiley-043

Μεγεία. Για DIY είναι οτι πρέπει.

Εγώ "χτύπησα" ένα ζευγαράκι γάντια εργασίας που είχε. Φαίνονται καλά, δεν μπορώ να πω , έχουν και ένα ίχνος θερμομόνωσης !!!
Περιμένω να δω και τα κατσαβίδια (το σετ με τα ηλεκτρολογικά) που θα έχει την επόμενη φορά γιατί με την τιμή που τα έχει , μάλιστα πολύ πιο κάτω απο Ιταλία, τα παίρνεις έτσι για να τα έχεις.
ΟΚ καμιά σχέση με Wera ή Facom , αλλά όπως έγραψα απλά να υπάρχουν.

Εγώ "χτύπησα" ένα ζευγαράκι γάντια εργασίας που είχε. Φαίνονται καλά, δεν μπορώ να πω , έχουν και ένα ίχνος θερμομόνωσης !!!
Περιμένω να δω και τα κατσαβίδια (το σετ με τα ηλεκτρολογικά) που θα έχει την επόμενη φορά γιατί με την τιμή που τα έχει , μάλιστα πολύ πιο κάτω απο Ιταλία, τα παίρνεις έτσι για να τα έχεις.
ΟΚ καμιά σχέση με Wera ή Facom , αλλά όπως έγραψα απλά να υπάρχουν.

Τα γάντια τα είδα κι εγώ και μου φάνηκαν αρκετά γερά πράγμα που με εξέπληξε. Νομιζω οτι ειναι ακριβά όμως για 7 ευρώ.

Έχω δει αντίστοιχα γάντια της Facom. OK πολύ ανώτερα , αλλα πολύ ανώτερα και σε τιμή !!!
Πιστευώ ότι τα 7 ευρώ είναι καλά άντε θα μπορούσε και κοντά στα 5-6.
Όπως και να έχει φαίνονται αρκετά καλά, για την εφαρμογή έχει δίκιο ο enduras1, εγώ πήγα σε μέγεθος 9 για να είναι και λίγο πιο σφικτά-το 10 ήταν λίγο άνετα στα δάκτυλα, παρότι δεν έχω και μικρό χέρι!!!
Θα τα δω και στην χρήση.

Δυο χρόνια περίμενα το κολωνάτο δράπανο και το έλεγα μόλις το πάρω θα το φέρει. Δεν έχει κλείσει μήνας που απέκτησα ενα και τώρα να το μπροστά μου! Αλλα δεν θα του κάνω τη χάρη. Θα το πάρω για το γαμώτο να μου φύγει ο καημός :D:D:D

Αυτο το δραπανο με εχει στοιχειώσει...

Πρεπει να το πάρω...

Και μένει να πάρω ενα σηρωμενο φαλτοπροιονο...και μετα είμαι κομπλέ...

Μετα θα πρεπει να κοψω και τις κακές παρέες...εσάς δλδ... :)

Ωραία πράγματα ε ????
Χεχεχεχε.
Δυστυχώς εγώ τα έχω όλα αυτά με εξαίρεση τα ο ρινγκ που θα τσιμπήσω! Επίσης τα πινελακια μου καλοαρεσουν αν και πήρα και χθες ένα σετ των εφτά.

Το δραπανο πάγκου τι λέει βρε Κυριακο αξίζει τα λεφτα...
Σου εχει φανεί χρήσιμο...?