makfil
Supreme Member
Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες
Εννοεί στο νέο φυλλάδιο 9-14/2 που έχει πολλά εργαλεία την ΠΕ 12/2
Εννοεί στο νέο φυλλάδιο 9-14/2 που έχει πολλά εργαλεία την ΠΕ 12/2
Τα O-rings έχουν κυκλική διατομή ενώ οι δακτύλιοι έχουν διατομή παραλληλόγραμμου.
Εάν προσέξεις καλλίτερα θα καταλάβεις ότι οι δακτύλιοι είναι πλακέ.
Φιμπερένιους ή και λαστιχένιους δακτύλιους βάζουμε για στεγανοποίηση στις μπαταρίες νιπτήρα, λουτρού κλπ
εδώ είναι
https://app.box.com/s/pgdbnac0m65ys6wzf21p4u708838u5nz
Αν πάμε ετσι, δεν βγάζουμε το Πασχα.
EDIT: εχει και στριφτόπιτα :music-smiley-005:
Σήμερα πήγα απο το lidl πειραια στο λιμάνι κ πήρα ένα δραπανοκατσάβιδο parkside στα 40 .
Ωραία κατασκευή, βαλιτσάκι, ταχύ φορτιστής στα 60 λεπτά για την μπαταρία λιθίου κ 2 μύτες.
![]()
Εγώ "χτύπησα" ένα ζευγαράκι γάντια εργασίας που είχε. Φαίνονται καλά, δεν μπορώ να πω , έχουν και ένα ίχνος θερμομόνωσης !!!
Περιμένω να δω και τα κατσαβίδια (το σετ με τα ηλεκτρολογικά) που θα έχει την επόμενη φορά γιατί με την τιμή που τα έχει , μάλιστα πολύ πιο κάτω απο Ιταλία, τα παίρνεις έτσι για να τα έχεις.
ΟΚ καμιά σχέση με Wera ή Facom , αλλά όπως έγραψα απλά να υπάρχουν.
Δυο χρόνια περίμενα το κολωνάτο δράπανο και το έλεγα μόλις το πάρω θα το φέρει. Δεν έχει κλείσει μήνας που απέκτησα ενα και τώρα να το μπροστά μου! Αλλα δεν θα του κάνω τη χάρη. Θα το πάρω για το γαμώτο να μου φύγει ο καημός![]()
Ωραία πράγματα ε ????
Χεχεχεχε.
Δυστυχώς εγώ τα έχω όλα αυτά με εξαίρεση τα ο ρινγκ που θα τσιμπήσω! Επίσης τα πινελακια μου καλοαρεσουν αν και πήρα και χθες ένα σετ των εφτά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.