Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες
το εχω και ειναι οντως πολυ καλο...Απλα λογο του sds ΔΕΝ ειναι τοσο ευκολο για χρηση εκτος κρουσης...λογω περιορισμου στα τρυπανιαΤο συγκεκριμένο εμφανίστηκε σήμερα στο Γερμανικό Lidl.
Με μία μικρή επιφύλαξη, όσοι από εσάς δεν αρκείστε στο να τρυπάτε τοιχοποιία (τούβλα και μπετόν) και θέλετε πιο πολύ δύναμη (πέτρα κλπ) και πιο ξεκούραστη εργασία, μην πάρετε το κρουστικό μπαταρίας της Δευτέρας αλλά περιμένετε αυτό:
http://www.lidl.de/de/parkside-2-gang-akku-bohrhammer-pabh-18-li-a1/p95097
Αν θυμάμαι καλά εδώ πωλείται γύρω στο 80άρι αλλά και πάλι καλά είναι σε σχέση με κάτι άλλα ερασιτεχνικά με διπλάσια και βάλε τιμή.
Όταν μου περάσανε την Nova στο σπίτι ήρθε ένα τύπος με ένα τέτοιο και με ένα τρυπάνι τοίχου (τουλάχιστον 8-10 mm διάμετρος και μήκος 400 + mm) και έπαθα πλάκα πως τρύπησε πανεύκολα τον τοίχο και με σχετική άνεση...
Όταν τον ρώτησα γι αυτό μου λέει ότι θα έπαιρνε άνετα και δεύτερο και το περιμένει πως και πως (πέρασε ένας χρόνος από τότε σχεδόν και το lidl δεν το ξαναέφερε).
Επαγγελματίας ήταν, οπότε καταλαβαίνετε ότι έφαγε και τρώει ζόρι το εργαλείο...
Και με 3 χρόνια εγγύηση που μόνο μερικές επαγγελματικές σειρές δίνουν, πιστεύω ότι για το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ότι πρέπει.