Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλό στα πλυστικα είναι να χρησιμοποιείται και ανεπιστροφη βαλβίδα στην παροχη του νερού (βρύση).

μπορείς να μου δείξεις σε παρακαλώ τί εννοείς ανεπίστροφη βαλβίδα στη βρύση; Εγώ γνωρίζω μόνο τις βαλβίδες reed σττα μηχανάκια (κυρίωςς Yamaha) αλλά όχι και στις βρύσες. Είναι κάτι που το προσθέτουμε στη βρύση;

ανεπίστροφη βαλβίδα είναι μια βαλβίδα που αφήνει να περάσει το νερό μονο προς την μια κατεύθυνση. Σαν την δίοδο των ηλεκτρονικών

Μπαίνει κυρίως για να μην αφήσεις το νερό να επιστρέψει στο δίκτυο, αν για παράδειγμα έχεις ντεπόζιτο νερού σε κάποιο νησί που κόβετε συχνά το νερό.
Χωρίς Αυτή τι βαλβίδα το ντεπόζιτο θα αδειάσει στο δίκτυο, ειδικά αν είσαι σε υψόμετρο

Αριστείδη σε ευχαριστώ φίλε!
Έπεσε ο πυρετός και τώρα έχω συμπτώματα από συνάχι.
Σε 12αρα ασφάλεια παιδιά το πιεστικο δεν είχε ποτέ θέμα.
Μου φαίνεται αναβαθμισμενη έκδοση αυτό το Parkside.
Υπαρχουν 12άρες ασφαλειες πινακα?

ανεπίστροφη βαλβίδα είναι μια βαλβίδα που αφήνει να περάσει το νερό μονο προς την μια κατεύθυνση. Σαν την δίοδο των ηλεκτρονικών

Μπαίνει κυρίως για να μην αφήσεις το νερό να επιστρέψει στο δίκτυο, αν για παράδειγμα έχεις ντεπόζιτο νερού σε κάποιο νησί που κόβετε συχνά το νερό.
Χωρίς Αυτή τι βαλβίδα το ντεπόζιτο θα αδειάσει στο δίκτυο, ειδικά αν είσαι σε υψόμετρο

Δύσκολο το βλέπω αυτό που περιγράφεις.
Η παροχή νερού στα κλασικά ντεπόζιτα είναι στο επάνω μέρος με φλοτέρ.
Πώς θα "ρουφήξει" το νερό για να γυρίσει πίσω στο δίκτυο αφού το φλοτέρ δεν είναι μέσα στο νερό για να γυρίσει το νερό πίσω ??
Αν το "πιάνω" λάθος διόρθωσε με.:operator:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπαρχουν 12άρες ασφαλειες πινακα?

Απ´ότι ξέρω 10 & μετά 16Α

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα ο Κυριάκος είναι και από πυρετό ..... Περαστικά φίλε ...καλή δύναμη !!!

Εγώ πάλι έχω λοκαρει το Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο και το σετ με καρυδάκια. :music-smiley-005:

Το είδα κι εγώ και δεν σου κρύβω ότι το ζήλεψα, βέβαια δεν γνωρίζω τι ποιότητα είναι, μην κλάψουμε τα λεφτά!!

Νίκο ευχαριστώ, δεκάρα ήθελα να γράψω έχετε δίκιο.
Αν και επειδή στην αποθήκη έχω πίνακα με πορσελανινες νόμιζα ότι υπήρχαν 12αρες...

Το είδα κι εγώ και δεν σου κρύβω ότι το ζήλεψα, βέβαια δεν γνωρίζω τι ποιότητα είναι, μην κλάψουμε τα λεφτά!!

Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του.
Εγώ πάντως έχω "κλεισμένο" ένα για αύριο.:chinese:
Καλό είναι να έχω και 1-2 εργαλεία μπαταρίας :operator:
Την μπαταρία πόση ώρα θα την φορτίσω πρώτη φορά ...τι λένε οι ειδικοί ???

Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του.
Εγώ πάντως έχω "κλεισμένο" ένα για αύριο.:chinese:
Καλό είναι να έχω και 1-2 εργαλεία μπαταρίας :operator:
Την μπαταρία πόση ώρα θα την φορτίσω πρώτη φορά ...τι λένε οι ειδικοί ???

Kαι γω ετσι νομιζω, οτι αξιζει τα λεφτα του.

Για την μπαταρια δεν υπαρχει κανενα θεμα. Μπορεις να το χαρεις κατ'ευθειαν απο το κουτι μεχρι να αδειασει η μπαταρια και μετα το φορτιζεις κανονικα.

ΟΚ ευχαριστώ ...πιο "ειδικός" δεν γίνεται
Το λεξικό δίπλα από την λέξη εργαλεία ...λέει Χιώτης !!!! Τι κέντρο βίδας και ιστορίες ...το άτομο έχει περισσότερα εργαλεία !!!!

μπορείς να μου δείξεις σε παρακαλώ τί εννοείς ανεπίστροφη βαλβίδα στη βρύση; Εγώ γνωρίζω μόνο τις βαλβίδες reed σττα μηχανάκια (κυρίωςς Yamaha) αλλά όχι και στις βρύσες. Είναι κάτι που το προσθέτουμε στη βρύση;

Σε περιπτώσεις, εμποδίζει το επιστροφή του νερού από το πλυστικό υψηλής πίεσης πίσω στο δίκτυο πόσιμου νερού που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το "σπάσιμο" των σωληνώσεων (κυρίως πλαστικών/λαστιχενιων που χρησιμοποιούνται συχνά στις αυλές/κήπους) λόγω της υψηλής πιεσης. Επίσης σε περιπτώσεις που το πλυστικο παίρνει νερό από στέρνα/βαρέλι ή πηγαδι τοποθετείται πρίν από το πιεστικό/πλυστικο έτσι ώστε να μην αδειάζει το μηχάνημα από νερό όταν δεν δουλεύει. Πλέον όλες οι εταιρίες (βάση διεθνών κανόνων ασφαλείας) συστήνουν ανεπιστροφές ή αντεπιστροφες βαλβιδες. Μπορεί να μην σου συμβεί ποτέ θέμα αλλά καλό να υπάρχει για την μια φορά που θα ισχύσει ο νόμος του Μέρφι...

Παράδειγμα : http://toolshouse.gr/εργαλεια/εξαρτήματα-σκουπών-και-πλυστικών/nilfisk-ανεπίστροφη-βαλβίδα/

Σε περιπτώσεις, εμποδίζει το επιστροφή του νερού από το πλυστικό υψηλής πίεσης πίσω στο δίκτυο πόσιμου νερού που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το "σπάσιμο" των σωληνώσεων (κυρίως πλαστικών/λαστιχενιων που χρησιμοποιούνται συχνά στις αυλές/κήπους) λόγω της υψηλής πιεσης. Επίσης σε περιπτώσεις που το πλυστικο παίρνει νερό από στέρνα/βαρέλι ή πηγαδι τοποθετείται πρίν από το πιεστικό/πλυστικο έτσι ώστε να μην αδειάζει το μηχάνημα από νερό όταν δεν δουλεύει. Πλέον όλες οι εταιρίες (βάση διεθνών κανόνων ασφαλείας) συστήνουν ανεπιστροφές ή αντεπιστροφες βαλβιδες. Μπορεί να μην σου συμβεί ποτέ θέμα αλλά καλό να υπάρχει για την μια φορά που θα ισχύσει ο νόμος του Μέρφι...

Παράδειγμα : http://toolshouse.gr/εργαλεια/εξαρτήματα-σκουπών-και-πλυστικών/nilfisk-ανεπίστροφη-βαλβίδα/
σε ευχαριστώ!

Θα ήθελα να δηλώσω με τη σειρά μου ότι είμαι πολυ ευχαριστημένος με το πολυεργαλείο μπαταρίας παρόλο που το ζόρισα και σταμάτησε δυο φορές, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Λίγο καλύτερες λάμες να είχε θα ήταν σαφώς καλύτερο.

Να προσθέσω και εγώ για το πολυεργαλείο μπαταρίας ότι είναι από τα εργαλεία που έχω ευχαριστηθεί.
Με χρήση σε σημεία που τροχός δεν χωράει, σε σημεία που δεν θέλεις να σηκώσεις σκόνη, που δεν χωράει σέγα και όπου αλλού δεν μπορούσα να φανταστώ.
Ό,τι μου έλειπε νομίζω.

Κλασπέρα. Έχει κανείς άποψη για το κράνος που έχει αύριο;

αποψη μου ειναι οτι με το κρανος δεν παιζουμε, παιρνουμε το καλυτερο που μπορουμε,
ειναι "ασφαλεια"

αποψη μου ειναι οτι με το κρανος δεν παιζουμε, παιρνουμε το καλυτερο που μπορουμε,
ειναι "ασφαλεια"

Εαν το συγκεκριμενο κρανος πληροι ολες τις ευρωπαικες προδιαγραφες ασφαλειας, που κανονικα ετσι πρεπει να ειναι αλλιως το κρανος δεν πρεπει να βρισκεται στο ραφι, τι προβλημα ασφαλειας μπορει να υπαρχει? Η μαρκα?
Εχω παρει παλαιοτερα κρανακι απο το lidl :))

Δεν εχω φορέσει ποτε κράνος lidl...
Θεωρώ οτι ειναι εφάμιλλο φθηνών κρανων που πουλιούνται ευρέως...
Αν θα το επέρνα...??? οχι...
για κράνος θα έδινα μια λογική τιμη (εδώ μπαινει αρκετή συζητηςη στο θέμα λογική) για ενα καλό κράνος με σωστό εξαερισμό, σωστό βάρος, πλένωμενο εςωτερικο κτλ κτλ...
θεωρώ οτι λόγω προδιαγραφών ολα τα κράνη πλεον ειναι σχετικά ασφαλή...αν και κάποια ειναι πιο ασφαλή απο αλλα...
Αλλα δεν θα πήγαινα σε πολυ φθηνή λυση...αχρείαστο να ναι...

Εαν το συγκεκριμενο κρανος πληροι ολες τις ευρωπαικες προδιαγραφες ασφαλειας, που κανονικα ετσι πρεπει να ειναι αλλιως το κρανος δεν πρεπει να βρισκεται στο ραφι, τι προβλημα ασφαλειας μπορει να υπαρχει? Η μαρκα?
Εχω παρει παλαιοτερα κρανακι απο το lidl :))

Ακριβώς.
Αφού έχει την πιστοποίηση αυτό σημαίνει ότι είναι ΟΚ και προσφέρει την ίδια σχεδόν ασφάλεια με όλα τα υπόλοιπα κράνη της αγοράς...

Δεν εχω φορέσει ποτε κράνος lidl...
Θεωρώ οτι ειναι εφάμιλλο φθηνών κρανων που πουλιούνται ευρέως...
Αν θα το επέρνα...??? οχι...
για κράνος θα έδινα μια λογική τιμη (εδώ μπαινει αρκετή συζητηςη στο θέμα λογική) για ενα καλό κράνος με σωστό εξαερισμό, σωστό βάρος, πλένωμενο εςωτερικο κτλ κτλ...
θεωρώ οτι λόγω προδιαγραφών ολα τα κράνη πλεον ειναι σχετικά ασφαλή...αν και κάποια ειναι πιο ασφαλή απο αλλα...
Αλλα δεν θα πήγαινα σε πολυ φθηνή λυση...αχρείαστο να ναι...

Σκεπτομαι τωρα Eυγενιε, αν ο αεροσακκος που εχει το Hyundai μου ειναι υποδεεστερος του αεροσακκου του αντιστοιχου αυτοκινητου της BMW :)

Συμφωνω με τον Ευγενιο.
Το κεφαλια μας βαζουμε μεσα παιδια και επειδη με εχει σωσει 2 φορες το κρανος δωστε οσα περισσοτερα μπορειτε στην προστασια σας.
Δεν λεω πως δεν πληρει τις προυποθεσεις και τους ορους ασφαλειας.
Ειναι θερμοπλαστικης ριτινης σαν κατασκευη λογικα.
Απο Fiberglass και πανω προτιμιστε.