Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Kαλησπέρα! τι εννοειτε λιγο εκκεντρα για το τσοκ του δραπανοκατσαβιδου του Lidl επειδη το πηρα και εγω! κ δεν ξερω και πολλα απο ελεγχους κτλπ!
εκανε και εμενα αυτο το αποτομο σταματημα αλλα το εκανε οταν ηταν ρυθμισμένο στην κρούση! οταν το εβγαλα δεν εκανε! ακομη είδα οτι η μπαταρία του ηταν φουλ φορτισμενη ωστοσω επειδη ειναι λιθιου θελει 8 ωρες πρωτη φόρτιση; ευχαριστωεκ των προτερων

Οι μπαταρίες έρχονται προ- φορτισμενες και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς φόρτιση μόλις το βγάλεις απο το κουτί.

Μόλις αποφορτιστεί ακολουθησε τις οδηγίες φόρτιστης του εγχειρηδίου χρήσης.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

P2240002.jpg πηρα κια γω το ρουτερ.

πρωτη αγορα ρουτερ αρα δεν μπορω να σχηματισω γνωμη.

Προσοχή το σφίξιμο των bit ΜΟΝΟ με το κλειδί και όχι με το χέρι για να σφίξει σωστά.

Με το χέρι δεν σφίγγει το bit εκτός κι αν είστει ο Ποπάι . :p

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

ναι prof θα ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικος καθως δεν εχω δουλεψει ρουτερ και ιδη εχω πολλες αποριες .

καλα εκανες και το πηρες. μολις το μαθεις θα το καταευχαριστηθεις. το εχω ενα χρονο και εχω κανει πολλα πραγματα. ψαξε και στο γιουτουμπι για τις παμπολλες χρησεις του.

Με γεια, γράψε εντυπώσεις όταν το δουλέψεις, το έχω στα υπ'όψη αλλά όχι άμεσα.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

ευχαριστω παιδια !

να ρωτησω εχει ενα λαμακι που στο μανιουαλ το λεει "" χιτωνιο αντιγραφης""τι ακριβως κανει ; ποτε το τοποθετουμε ;

Αρνητική εντύπωση στην σειρά εργαλείων μπαταρίας μου έκανε η απουσία από κάποιο βαλιτσάκι μεταφοράς.

Μήπως κάποιος φίλος εντόπισε σε κάποιο Lidl τις τελευταίες ώρες τι καστάνια με τα καρυδάκια; (Περιοχές Αθήνα-Πειραιά)

Σπάτα έχει αρκετά

Το χιτώνιο αυτό χρησιμοποιειται για να αναπαραξεις ένα ίδιο αντικείμενο. Το βάζεις πάνω από μια καινούρια επιφάνεια και το κοπτικο κάνει το κάτω κομμάτι ίδιο με το πάνω!

Αρνητική εντύπωση στην σειρά εργαλείων μπαταρίας μου έκανε η απουσία από κάποιο βαλιτσάκι μεταφοράς.
Εννοείς το δραπανοκατσάβιδο; Το δίνουν έτσι χύμα μόνο με το χαρτόκουτο; Στο προηγούμενο μοντέλο πάντως το έδιναν με το βαλιτσάκι του. Αν είναι έτσι 60 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Εντύπωση μου κάνει και το γεγονός οτι παρόλο που και τα δύο είναι 18βολτα και μοιάζουν αρκετά, δεν έχουν συμβατότητα στις μπαταρίες όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν.

Το χιτώνιο αυτό χρησιμοποιειται για να αναπαραξεις ένα ίδιο αντικείμενο. Το βάζεις πάνω από μια καινούρια επιφάνεια και το κοπτικο κάνει το κάτω κομμάτι ίδιο με το πάνω!
ευχαριστω για την απαντηση αν και ακομη δεν εχω καταλαβει πως ακριβως δουλευει.

Σήμερα δεν άντεξα και πήρα όλη τη σειρά εργαλείων μπαταρίας! Μόνο το κρουστικό μου ήταν αναγκαίο αλλά μιας και παίρνουν όλα την ίδια μπαταρία είπα ας τα πάρω όλα, γιατί μερικές φορές για ψιλοδουλειές είναι αρκετά χρονοβόρο να απλώνεις καλώδια, χώρια που για μερικά κοψίματα δεν αξίζει να βγάζω ολόκληρο φαλτσοπρίονο!!
Γενικά που τα δούλεψα λίγο είναι αρκετά δυνατά και τα τρία!
Το κρουστικό φαίνεται να έχει πολύ δύναμη, βίδα 6*100 τη βιδώνει για πλάκα σε πεύκο χωρίς να τρυπήσεις πρώτα με τρυπάνι!
Η σέγα δεν την δούλεψα πολύ αλλά μου φάνηκε τόσο δυνατή όσο η B&D που έχω!
Το δισκοπρίονο είναι αθόρυβο!!! Δεν ξέρω αν όλα τα δισκοπρίονα μπαταρίας είναι έτσι αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση!! Το λειζερ χτυπάει 1-2 χιλιοστά πιο αριστερά απο εκεί που κόβει (φυσικά αυτό το περίμενα)! Κόβει μέχρι 49mm που μέτρησα, 45mm καδρόνι που έκοψα κατά μήκος δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα! Για τη χρήση που την θέλω είναι ότι πρέπει!
Ένα μεγάλο θετικό και στα τρία είναι ότι έχουν φρένο και με το που αφήσεις τη σκανδάλη σταματάνε ακαριαία!
Όπως είπε και ένας φίλος πιό πάνω δέν έχει κανένα απο τα τρία τσάντα μεταφοράς-αποθήκευσης που κατ'εμε είναι μεγάλο μείον που θέλω κάθε εργαλείο να έχει τη βαλίτσα του!
Σε γενικές γραμμές αυτά! Αν βρώ κανένα κουσούρι θα ενημερώσω(αν και μέχρι τώρα δεν με πρόδωσε κανένα εργαλείο PARKSIDE! Για την ερασιτεχνική χρήση που κάνω βέβαια!!)!

Aντε επιτελους και ενας σωστος παιχτης να παρει ολη τη νεα σειρα και ας μην την χρειαζοταν..αξιοτατο μελος του φορουμ :))

Ευγε Johnny, και καλοριζικα!!!

Για μενα το best value for money της εβδομαδας ειναι το 18βολτο δισκοπριονο. Δυσκολο και ακριβο εργαλειο στην πιατσα. Και ιδιαιτερα οταν συνοδευεται απο 2-3 εξτρα μπαταριες απο τα αλλα εργαλεια της σειρας!

Αντε και με το καλο να δουμε Parkside γωνιακο τροχο και σπαθοσεγα μπαταριας.

Να'σαι καλα για τα σχολια σου, χρησιμα.

Kαλησπέρα! τι εννοειτε λιγο εκκεντρα για το τσοκ του δραπανοκατσαβιδου του Lidl επειδη το πηρα και εγω! κ δεν ξερω και πολλα απο ελεγχους κτλπ!
εκανε και εμενα αυτο το αποτομο σταματημα αλλα το εκανε οταν ηταν ρυθμισμένο στην κρούση! οταν το εβγαλα δεν εκανε! ακομη είδα οτι η μπαταρία του ηταν φουλ φορτισμενη ωστοσω επειδη ειναι λιθιου θελει 8 ωρες πρωτη φόρτιση; ευχαριστωεκ των προτερων

Μην το ψάχνεις πολύ αν είναι θα φαίνεται εύκολα όπως του φίλου που το ανέφερε.
Μόλις το διάβασα φόρεσα τα πρεσβυωπικά και άρχισα και εγώ να βάζω τρυπάνια και να κοιτάζω αν γυρίζουν στραβά. Όλα μου φαινόντουσαν ότι στραβογύριζαν μέχρι που έβγαλα 1-2 ηλεκτρικά δράπανα και είδα ότι το ίδιο έβλεπα.
Αν θέλεις να το τσεκάρεις σωστά βάλε ενα bit σταυροκατσάβιδο κατά προτίμηση λίγο χοντρό. Έτσι δεν ξεγελιέται το μάτι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aντε επιτελους και ενας σωστος παιχτης να παρει ολη τη νεα σειρα και ας μην την χρειαζοταν..αξιοτατο μελος του φορουμ :))

:hahaha::grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Johnny !!!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εδώ και το κρουστικό δράπανο που είχε 20 ευρώ ηταν με βαλιτσάκι μαζί.

Για την εκκεντρότητα πάντως το λέει και το εγχειρίδιο ;-)

Εγώ πάντως το χτύπησα το κρουστικό αλλά ακόμα στο κουτάκι του το έχω...
Πάντως κρίμα που δεν ταιριάζει η μπαταρία του με το προηγούμενο 18βολτο δραπανοκατσάβιδο...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εδώ και το κρουστικό δράπανο που είχε 20 ευρώ ηταν με βαλιτσάκι μαζί.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα βαλιτσάκια.... τα προτιμώ χειμαδούρα στο ράφι ...απλώνεις το χέρι και το παίρνεις.
Πάντως η πλαστική θήκη που έχει μέσα η συσκευασία μπορεί άνετα να μπει σε κάποιο βαλιτσάκι.

Johnny έπιασες το νόημα των εργαλείων μπαταρίας...γρήγορες δουλειές χωρις πολλα πολλα καλώδια κτλ κτλ...