Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν τα βαλιτσάκια.... τα προτιμώ χειμαδούρα στο ράφι ...απλώνεις το χέρι και το παίρνεις.
Πάντως η πλαστική θήκη που έχει μέσα η συσκευασία μπορεί άνετα να μπει σε κάποιο βαλιτσάκι.
Καλο ειναι να υπάρχει πάντως ενα βαλιτσάκι γιατί ειναι και προστατευμένο και θες να πας σε ενα φίλο να κανεις μια εξυπηρέτηση θα το βάλεις σε τσάντα super market ?

Δεν έχεις δίκιο Άσωτε
Το καλώδιο είναι ωραίο πράγμα. Το τραβάς το πατάς ...καμιά φορά το παίρνει ξώφαλτσα και το μπορντουροψάλιδο μαζί με τα κλαδιά...
Έχει μια δόση εξτριμ γκέιμ η εργασία !!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλο ειναι να υπάρχει πάντως ενα βαλιτσάκι γιατί ειναι και προστατευμένο και θες να πας σε ενα φίλο να κανεις μια εξυπηρέτηση θα το βάλεις σε τσάντα super market ?

Για αυτό δεν βάζουν βαλιτσάκι ...για να μην πηγαίνεις σε φίλους για δωρεάν εξυπηρετήσεις ... λες δεν έχω τρόπο να το μεταφέρω :)
Πάντως αν είναι για τσάντα προτίμησε πάνινη όπως οι μαραγκοί τα παλιά χρόνια.

Σκεπτομαι τωρα Eυγενιε, αν ο αεροσακκος που εχει το Hyundai μου ειναι υποδεεστερος του αεροσακκου του αντιστοιχου αυτοκινητου της BMW :)

Ενα πολυ απλοϊκό (ιςως στα όρια του όρου) τεστ μεταξύ καλού και κακού κράνους...
Νομίζω οτι το κακό δεν ειναι συγκρίσιμο με του lidl...
https://www.facebook.com/video.php?v=819618061442930

Κατι λιιιιιγο ποιο επιστημονικό...
http://youtu.be/0v8Vbta0Xyg

Και κατι αρκετα ποιο επιστημονικό...

http://youtu.be/D-f5tbb1rX0

Όπως και να εχει...παντα όρθιοι μαστορια...άχρηαστα να ειναι...

Καλοδούλευτα τα νέα εργαλεία.
Εγώ άντεξα και δε πήρα τπτ εκτός από τις λάμες μετάλλου, τις ποιοτικές κάλτσες επί 4 και την μπαλακλαβα.
Έχω βάλει στο μάτι το Dewalt d26204k και πρέπει να περιορισω τα παρεξοδρινα έξοδα όπως λέμε στη Χίο.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Για μενα το best value for money της εβδομαδας ειναι το 18βολτο δισκοπριονο. Δυσκολο και ακριβο εργαλειο στην πιατσα. Και ιδιαιτερα οταν συνοδευεται απο 2-3 εξτρα μπαταριες απο τα αλλα εργαλεια της σειρας!

Αυτή ήταν και εμένα η σκέψη μου, όταν χρειάζομαι ένα εργαλείο μεμονομένα θα έχω και τις μπαταρίες από τα άλλα και έτσι θα τελειώσω τη ψιλοδουλειά χωρίς να μείνω στη μέση!

Αντε και με το καλο να δουμε Parkside γωνιακο τροχο και σπαθοσεγα μπαταριας.

Ο γωνιακός τροχός μπαταρίας θα είναι επόμενη αγορά μου! Ιδίος αν ταιριάζει και η μπαταρία με τα υπόλοιπα θα είναι ότι καλύτερο! Μετά δεν θα χρειάζομαι κάτι άλλο! (Αυτό βέβαια το έχω πει πολλές φορές!! :p )

Και εγω για το Dewalt d26204k ψηθηκα αλλά το ανεβαλα αγοραζοντας του lidl. θα ειναι σιγουρα η επομενη ακριβη αγορα εργαλειου Και απο οτι ειδα εχουμε καλη τιμη στην ελλάδα

Πήρα μόνο το ρούτερ, μιας που ποτέ δεν είχα αλλά ούτε χρησιμοποιήσει και είμαι σίγουρος ότι όλο και κάπου θα μου φανεί χρήσιμο. Το κακό είναι ότι το χειμώνα μόνο αγοράζω εργαλεία και τα κοιτάω γιατί στο σπίτι δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, στην ταράτσα δεν λέει, οπότε μόνο όταν με το καλό ανοίξει ο καιρός κατά τον Μάη στο εξοχικό, και ότι προλάβουμε να κατασκευάσουμε. Χαίρομαι τα οικιακά εργαστήρια σας.

Λέτε να πάω να πάρω και εγώ το ρούτερ ???
Καλά τι μάστορας νομίζω ότι είμαι χωρίς ρούτερ τόσα χρόνια.
Θα το πάρω ...τελείωσε !!!!
Βέβαια η ιδέα που έχω για τα ρούτερ αφορά μόνο την διαμόρφωση σχεδίων στα σόκορα.
Ποιο καλό παιδί θα ρίξει μερικές ιδέες χρήσης ακόμα ή μερικά καλά link youtube για να αρχίσω να το θέλω πολύ.
Μετά πρέπει να φτιάξω και πάγκο να το στερεώσω για σοβαρά πρότζεκτ.
Κυριάκο δεν μας έδειξες τον πάγκο για το δισκοπρίονο ή εγώ δεν το είδα ?

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

παντως η συλλογη με τα καρυδακια εξαφανιστηκε εν ριπη οφθαλμου,καθως και ολα τα αναλωσιμα ενω απο ηλεκτρικα εργαλεια υπαρχει ακομη αφθονια.

μαλλον θα πρεπει πλεον να φερνουν πιο πολλα αναλωσιμα .

Για πχ μπορείς να κάνεις κυκλικές κοπές ακριβείας σε ξύλο αν του φορέσεις ενα ωραίο bit διάτρησης. Φυσικά μπορείς να κόψεις και σε τετράγωνο και οτι άλλο σχέδιο θές.
Δεν το εχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι οτι μπορείς να κάνεις κοπές και σε άλλες επιφάνειες όπως αλουμίνιο ή πλαστικό με το κατάλληλο τρυπανάκι.

Φτιάχνεις αυλακώσεις για να ενώνεις κομμάτια ξύλου και άλλα πολλά.

Χθες πριν την αγορά καθόμουν στο youtube και χάζευα τα τόσα ωραία πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτο το υπέροχο εργαλείο.
Ειδικά γι αυτους που δουλεύουν ξύλο είναι απο τα πιο βασικά εργαλεία αν οχι το πιο βασικό.

http://youtu.be/3ZnGETOFgcg
http://youtu.be/pSf4eMgGHWo

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

παντως η συλλογη με τα καρυδακια εξαφανιστηκε εν ριπη οφθαλμου,καθως και ολα τα αναλωσιμα ενω απο ηλεκτρικα εργαλεια υπαρχει ακομη αφθονια.

μαλλον θα πρεπει πλεον να φερνουν πιο πολλα αναλωσιμα .

αυτο έλεγα κι εγώ τις προάλλες. Ειναι περίεργο όμως γιατι συνήθως το κέρδος βγαίνει απο τα παρελκόμενα και οχι τα εργαλεία.
Οποιος θέλει να βρεί παρελκόμενα πρέπει να πάει απο τις 8 στο κατάστημα εως 9:30.

εγώ σήμερα 10:30 πήγα χαλαρά και πήρα τα τελευταία λαμάκια . Αντε να είχαν μείνει 2-3..

Last edited:

Αρχίζεις να με ζεσταίνεις !!!!
Θα το ψάξω.... αλλά ας πάω να το προλάβω πρώτα και μετά αρχίζω τις τρύπες

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (Εκτός θέματος και με συγχωρείτε).
Όταν έχω να δώ κάποιο νήμα για μερικές μέρες, πώς μπορώ να βρώ μέχρι ποιά σελίδα είχα διαβάσει; Υπάρχει κάποιος τρόπος ή όπως κάνω μέχρι σήμερα δηλ. ψάχνοντας τις σελίδες.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το εκτός θέματος.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (Εκτός θέματος και με συγχωρείτε).
Όταν έχω να δώ κάποιο νήμα για μερικές μέρες, πώς μπορώ να βρώ μέχρι ποιά σελίδα είχα διαβάσει; Υπάρχει κάποιος τρόπος ή όπως κάνω μέχρι σήμερα δηλ. ψάχνοντας τις σελίδες.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το εκτός θέματος.
καλη απορια ,την ιδια εχω και γω !!

Αυτή τη λειτουργία για μένα την κάνει ένα app στο κινητό, το tapatalk

Το κουμπί "view first unread" το έχει δοκιμάσει?

Βέβαια θα πρέπει να ξανακάνεις log in σε διαφορετικές συσκευές.
Μετά υπάρχει αν δεν κάνω λάθος η δυνατότητα ειδοποίησης σε κάθε νέο μύνημα που ανεβαίνει...

Εγω αν και δεν εχω σεγα πηγα και πήρα τις λάμες για ξύλο για να φτιάξω με έναν φίλο μια κατασκευή που θελω . Του τις χάρισα ως αμοιβή και το μετάνιωσα . Κόβουν σαν διαολοι. Με έκαναν να θελω να πάρω σεγα. Ελπίζω να φέρουν πάλι . Για ξύλου παντως είχαν μείνει 2 τεμάχια ,καμία 15αρια για μέταλλο και παρα πολλα μικτά σετ.

Πήρα και εγώ σήμερα το πρωί το ρουτεράκι: στο Lidl στη Λυκόβρυση δεν είχε μείνει ούτε ένα, αλλά στο Lidl στη Λεωφ. Ηρακλείου 421 (Ν. Ηράκλειο) είχε 6! Παρατήρησα ότι στο Lidl στη Λυκόβρυση είχε ακόμα το δισκοπρίονο πάγκου (3 κομμάτια) από την προηγούμενη προσφορά.