Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μη γελάς... μη γελάς με τους καμένους σαν και μας, είσαι μόνο ένα δαχτυλίδι δρόμος μακριά :p

Κωστα δε γελαω αλλα ευτυχως η συλλογη πλεον ειναι ολοκληρωμενη οποτε οταν με το καλο μοιραζομαι το ιδιο σπιτι με την μελλοντικη κυρια μου θα μενουν ελαχιστα εργαλεια να αγορασω... Υπεκφυγες...... Παντα θα υπαρχουν νεα!!!!!! Απλα με συννενοηση και σωστες προτεραιoτητες ολα γινονται!

Last edited:

Πειτε ρε για πλανη που κοιταω τωρα..! τι προτεινετε.. γιατι αν περιμενω να φερει το lidl θα πιασει καλοκαιρι.. !

Χρήστο καλώς μας ήρθες στο κλαμπ των εργαλειοπληκτων μανιακων...
Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα!!!

Πολύ ευχάριστη θα έλεγα και με μεταδοτική φαγούρα στη τσέπη...lol

Αυτη εδω καλοκοιταω.. Black&Decker KW750K 750W ..αλλα μηπως ειναι μπολικα 90 για πλανη.. :ears:

phpThumb.php

Χαρακτηριστικά Προιόντος

Ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας 750W για λείες επιφάνειες, ακόμη και σε σκληρό ξύλο και στο μέγιστο βάθος κοπής.
2 αναστρεφόμενες λεπίδες TCT υψηλής ποιότητας για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερο φινίρισμα επιφάνειας.
Επιλογή αριστερής ή δεξιάς απομάκρυνσης των πριονιδίων για πιο άνετη χρήση.
Σακούλα συλλογής σκόνης εύκολη στο άδειασμα για περισσότερη ευελιξία και πιο καθαρό περιβάλλον εργασίας.
Βάθος κοπής 2mm για αφαιρέση μεγάλης ποσότητας υλικού με ένα πέρασμα.
Ρύθμιση βάθους κοπής 0,2mm για μεγαλύτερη ακρίβεια.
Μέγιστο βάθος πατούρας 12mm για περισσότερες εφαρμογές.
Πέλμα με 3 αυλάκια διαφορετικού μεγέθους για εύκολη και ακριβή διαμόρφωση του ξύλου.
Πέλμα στάθμευσης που προστατεύει την επιφάνεια εργασίας και τις λεπίδες.
Μαλακή λαβή για καλύτερο κράτημα και περισσότερη άνεση και έλεγχο.
Πλευρικός οδηγός για μεγαλύτερο έλεγχο και ακρίβεια.

Περιέχει

Σακούλα συλλογής σκόνης
Παράλληλος οδηγός
Προσαρμογέας ηλεκτρικής σκούπας
Κλειδί
Κασετίνα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς 750 W
Τάση 230 36V
Βάθος κοπής [πλάνες] 0 - 2.0 mm
Πλάτος κοπής [πλάνες] 82 mm
Ταχύτητα Μονή
Ταχύτητα χωρίς φορτίο 16,000 rpm
Πλάτος πλάνης 82 mm
Βάθος πατούρας 12 mm
Εργονομική λαβή Ναι
Εξαγωγή σκόνης Διπλή
Αναστρεφόμενες λεπίδες Ναι
Τύπος κοπτικού TCT
Θέση στοπ Ναι
Αντάπτορας εξαγωγής σκόνης Ναι
Μήκος καλωδίου 3 m
Κασετίνα Ναι
Μαλακός διακόπτης Ναι
Μαλακή λαβή Ναι
Εξαρτήματα Ναι

ΕΓΓΥΗΣΗ BLACK&DECKER 2 ΕΤΗ

Κωστα δε γελαω αλλα ευτυχως η συλλογη πλεον ειναι ολοκληρωμενη οποτε οταν με το καλο μοιραζομαι το ιδιο σπιτι με την μελλοντικη κυρια μου θα μενουν ελαχιστα εργαλεια να αγορασω... Υπεκφυγες...... Παντα θα υπαρχουν νεα!!!!!! Απλα με συννενοηση και σωστες προτεραιoτητες ολα γινονται!

Άντε με το καλό, θα έχεις και προίκα εργαλείων να δείξεις.

Γιωργο,
Οι οικονομικες
http://www.mandis.gr/eshop.html?pag...e=flypage.tpl&product_id=2423&category_id=349
http://www.cheap-tools.gr/index.php...mart_product_id=359&virtuemart_category_id=35
Και οι λιγακι πιο ακριβες,
http://www.etools.gr/index.php?option=com_mijoshop&route=product/product&product_id=1841
http://www.emboridis.gr/bullepnb8271-p-1338.html#.VPCMlCxQLIU

Με προσωπικη προτιμιση στην Bulle.

Γιωργο ειναι εξαιρετικα αξιοπιστα εργαλεια.
Αδερφικος μου φιλος φανοποιος χρησιμοποιει εδω και 10 χρονια επαγγελματικα αεροκαστανια, αεροκλειδο κλπ κλπ και εχουν βγει σκυλια!!!
Στα 9 ετη παρεδωσε πνευμα η μπαταρια ενος 12βολτου δραπανου που ειχε!!!

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Πραγματικά ήθελα να ξέρω τι δικαιολογίες βρίσκουν ορισμένοι για να πείσουν το έτερον ήμισυ για την αναγκαιότητα των αγορών. χαχα

Εγώ της λέω οτι το Lidl έχει ένα καλό δισκοπρίονο γύρω στα 60 αλλά εγώ θα μαζέψω να πάρω το Makita που κοστίζει γύρω στο 320 .
Μετά από λίγο ούτε καν ρωτάει αν το χρειάζομαι, με παρακαλάει να το πάρω απ´ το Lidl... -bye-

Τι λες ρε φιλε εντουρα.. θα την χτυπησω τοτε γιατι μπορει να τη βρω και σε καλυτερη τιμη. Thanks αδερφε.!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ της λέω οτι το Lidl έχει ένα καλό δισκοπρίονο γύρω στα 60 αλλά εγώ θα μαζέψω να πάρω το Makita που κοστίζει γύρω στο 320 .
Μετά από λίγο δεν ρωτάει αβν το χρειάζομαι, με παρακαλάει να το πάρω απ´ το Lidl... -bye-

αχαχαααααααααααα ωραιος !

Κυριακος Δημητρη!-bye-

Μπαμπη εισαι κορυφαιος!
Για να δουμε τι θα ης πεις για το D26204K τωρα..........

Θα το εμφανίζω κομμάτι-κομμάτι... Άσε που δεν ξέρει και τη Dewalt. Θα της πω οτι είναι η φτηνή σειρά των Parkside. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Θα το εμφανίζω κομμάτι-κομμάτι... Άσε που δεν ξέρει και τη Dewalt. Θα της πω οτι είναι η φτηνή σειρά των Parkside. :flipout:

Ούτε ο Μακιαβέλι τέτοιο επιχείρημα. Ρεσπέκτ.

εγώ έστειλα το παρακάτω στην φόρμα επικοινωνίας τους.

Καλησπέρα σας.

Δυστυχώς διαπιστώνω οτι οι παραγγελίες που γίνονται στα αναλώσιμα εργαλείων μόνο προσεγμένες δεν είναι.
Οσον αφορά τα αναλώσιμα του πολυεργαλείου την ημέρα της προσφοράς 9 το πρωί , στο καλάθι βρίσκονταν 5 τεμάχια.

Αδυνατω να σκεφτώ οτι ήρθε κάποιος και πήρε απο το καλάθι τα υπόλοιπα 40-50 τεμάχια που απαιτούνταν για να καλυφθεί ομαλά η ζήτηση.

Η λογική μου λέει οτι το καλάθι είχε το μέγιστο 10-15 τεμάχια απο το άνοιγμα. Αντιλαμβάνεστε οτι αυτα τα 10-15 τεμάχια αντιστοιχουν απο 5 έως 8 άτομα περίπου.Ο καθένας αγοράζει απο 2 ανταλακτικά κατα μέσο όρο.

Στην τελευταία προσφορά με τις λάμες της σέγας επίσης τα αναλώσιμα ηταν ανεπαρκή. Την ίδια ώρα περίπου το πρωί βρήκα στο καλαθι περίπου 10 τεμάχια.

Οι λάμες της σέγας και τα ανταλακτικά ενος πολυεργαλείου δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης σε προσφορά .
Αυτο σημαίνει οτι δεν δικαιολογείται να εξαφανίζονται απο το ράφι μέσα σε 2-3 ώρες.

Θεωρώ οτι είστε μια εταιρεία που θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και αυτό φαίνεται απο το εξαιρετικό marketing που ακολουθείτε.
Ετσι λοιπόν ελπίζω να λάβετε σοβαρά υπόψην σας τις αδικαιολόγητες αυτές ελείψεις που δημιουργούνται συστηματικά.
Δεν έχω άποψη για άλλα προιόντα μιας και οι αγορές μου επικεντρώνονται μόνο σε εργαλεία απο το κατάστημα σας.

Σας ευχαριστώ.

Δεν έχω άποψη εαν αυτο το φαινόμενο οφείλετε στην τακτική marketing που ακολουθούν. Δηλαδή δημιουργούν εικονικές ελλείψεις έτσι ώστε να αγοράζεις σε ποσότητα την επόμενη φορά που θα προλάβεις.
Δεν ειναι λογικό όμως γιατι κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να κάνουν και με τα εργαλεία.

Κάποιος που εχει άποψη απο Lidl άλλης χώρας θα μπορούσε να μας διαφωτίσει.

προφ μηπως σου απαντησανε στο μειλ ;

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

προφ μηπως σου απαντησανε στο μειλ ;
Οχι αν και δεν περιμένω να απαντήσουν κάτι σε αυτό.

Ειναι θέμα πολιτικής ξεκάθαρα μιας και συμβαίνει σε όλα τα καταστήματα. Πολλά εργαλεία - λίγα αναλώσιμα.

Αν τυχών απαντήσουν θα το ανεβάσω εδώ.

Γιωργο ειναι εξαιρετικα αξιοπιστα εργαλεια.
Αδερφικος μου φιλος φανοποιος χρησιμοποιει εδω και 10 χρονια επαγγελματικα αεροκαστανια, αεροκλειδο κλπ κλπ και εχουν βγει σκυλια!!!
Στα 9 ετη παρεδωσε πνευμα η μπαταρια ενος 12βολτου δραπανου που ειχε!!!

Αγορασθει τελικως η παρακατω MACTEC πλανη .. -bye-

MT191 MAKTEC by MAKITA ΠΛΑΝΗ 82mm 580W

MAKTEC_MT191_1012515113027.jpg
MAKTEC_MT191_3012515113027.jpg

View attachment 112787
Tάση λειτουργίας 230 V.
Ισχύς κινητήρα 580 W.
Tαχύτητα χωρίς φορτίο 16.000 rpm.
Πλάτος πλάκας 285 mm.
Βάρος 2,7 kg.
Συμπαγής και δυνατή πλάνη χειρός.
Γρήγορες εργασίες μέχρι 2mm βάθος πλανίσματος.
Εύκολο πλάνισμα χωρίς απαίτηση δύναμης.
Απλή και ταχύτατη αλλαγή μαχαιριού.
Εξαγωγη των ροκανιδιών απο την μία πλευρά για σύνδεση σε σάκο σκόνης ή απορροφητήρα σκόνης.
Βάθος πατούρας έως 9mm.
Συνδυασμένη κεφαλή οδήγησης και ρύθμισης του βάθους ξεχονδρίσματος για σίγουρη οδήγηση και προοδευτική ρύθμιση.
ΣΥΜΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ: 2 μαχαίρια ΗΜ ενσωματωμένα, κλειδί,

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ (ΜΑΚΙΤΑ HELLAS Α.Ε) : 1 ΕΤΟΥΣ

τη δοκιμασαμε κιολας αν κοβει καλα.. (σφαζει..! :behead::earmuffs:)

View attachment 112788