Χρήστο καλώς μας ήρθες στο κλαμπ των εργαλειοπληκτων μανιακων...
Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα!!!
Κωστα δε γελαω αλλα ευτυχως η συλλογη πλεον ειναι ολοκληρωμενη οποτε οταν με το καλο μοιραζομαι το ιδιο σπιτι με την μελλοντικη κυρια μου θα μενουν ελαχιστα εργαλεια να αγορασω... Υπεκφυγες...... Παντα θα υπαρχουν νεα!!!!!! Απλα με συννενοηση και σωστες προτεραιoτητες ολα γινονται!
Πραγματικά ήθελα να ξέρω τι δικαιολογίες βρίσκουν ορισμένοι για να πείσουν το έτερον ήμισυ για την αναγκαιότητα των αγορών. χαχα
Εγώ της λέω οτι το Lidl έχει ένα καλό δισκοπρίονο γύρω στα 60 αλλά εγώ θα μαζέψω να πάρω το Makita που κοστίζει γύρω στο 320 .
Μετά από λίγο δεν ρωτάει αβν το χρειάζομαι, με παρακαλάει να το πάρω απ´ το Lidl...![]()
Κυριακος Δημητρη!
Μπαμπη εισαι κορυφαιος!
Για να δουμε τι θα ης πεις για το D26204K τωρα..........
Θα το εμφανίζω κομμάτι-κομμάτι... Άσε που δεν ξέρει και τη Dewalt. Θα της πω οτι είναι η φτηνή σειρά των Parkside.![]()
εγώ έστειλα το παρακάτω στην φόρμα επικοινωνίας τους.
Καλησπέρα σας.
Δυστυχώς διαπιστώνω οτι οι παραγγελίες που γίνονται στα αναλώσιμα εργαλείων μόνο προσεγμένες δεν είναι.
Οσον αφορά τα αναλώσιμα του πολυεργαλείου την ημέρα της προσφοράς 9 το πρωί , στο καλάθι βρίσκονταν 5 τεμάχια.
Αδυνατω να σκεφτώ οτι ήρθε κάποιος και πήρε απο το καλάθι τα υπόλοιπα 40-50 τεμάχια που απαιτούνταν για να καλυφθεί ομαλά η ζήτηση.
Η λογική μου λέει οτι το καλάθι είχε το μέγιστο 10-15 τεμάχια απο το άνοιγμα. Αντιλαμβάνεστε οτι αυτα τα 10-15 τεμάχια αντιστοιχουν απο 5 έως 8 άτομα περίπου.Ο καθένας αγοράζει απο 2 ανταλακτικά κατα μέσο όρο.
Στην τελευταία προσφορά με τις λάμες της σέγας επίσης τα αναλώσιμα ηταν ανεπαρκή. Την ίδια ώρα περίπου το πρωί βρήκα στο καλαθι περίπου 10 τεμάχια.
Οι λάμες της σέγας και τα ανταλακτικά ενος πολυεργαλείου δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης σε προσφορά .
Αυτο σημαίνει οτι δεν δικαιολογείται να εξαφανίζονται απο το ράφι μέσα σε 2-3 ώρες.
Θεωρώ οτι είστε μια εταιρεία που θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και αυτό φαίνεται απο το εξαιρετικό marketing που ακολουθείτε.
Ετσι λοιπόν ελπίζω να λάβετε σοβαρά υπόψην σας τις αδικαιολόγητες αυτές ελείψεις που δημιουργούνται συστηματικά.
Δεν έχω άποψη για άλλα προιόντα μιας και οι αγορές μου επικεντρώνονται μόνο σε εργαλεία απο το κατάστημα σας.
Σας ευχαριστώ.
Δεν έχω άποψη εαν αυτο το φαινόμενο οφείλετε στην τακτική marketing που ακολουθούν. Δηλαδή δημιουργούν εικονικές ελλείψεις έτσι ώστε να αγοράζεις σε ποσότητα την επόμενη φορά που θα προλάβεις.
Δεν ειναι λογικό όμως γιατι κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να κάνουν και με τα εργαλεία.
Κάποιος που εχει άποψη απο Lidl άλλης χώρας θα μπορούσε να μας διαφωτίσει.
Οχι αν και δεν περιμένω να απαντήσουν κάτι σε αυτό.προφ μηπως σου απαντησανε στο μειλ ;
Γιωργο ειναι εξαιρετικα αξιοπιστα εργαλεια.
Αδερφικος μου φιλος φανοποιος χρησιμοποιει εδω και 10 χρονια επαγγελματικα αεροκαστανια, αεροκλειδο κλπ κλπ και εχουν βγει σκυλια!!!
Στα 9 ετη παρεδωσε πνευμα η μπαταρια ενος 12βολτου δραπανου που ειχε!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.