jimaras1982
Senior Member
Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες
Γιαυτο ρωταω και εγω. Αλλα ποτε θα το ξαναβγαλει ειναι η υποθεση....
Γιαυτο ρωταω και εγω. Αλλα ποτε θα το ξαναβγαλει ειναι η υποθεση....
Καλημερα παιδες. Το φαλτσοπριονο παγκου το εχει κανεις?
Λεω να το παρω σημερα, αλλα λεω να ακουσω μια γνωμη ακομα.
Ευχαριστω.
Το συγκεκριμένο εμφανίστηκε σήμερα στο Γερμανικό Lidl.
Με μία μικρή επιφύλαξη, όσοι από εσάς δεν αρκείστε στο να τρυπάτε τοιχοποιία (τούβλα και μπετόν) και θέλετε πιο πολύ δύναμη (πέτρα κλπ) και πιο ξεκούραστη εργασία, μην πάρετε το κρουστικό μπαταρίας της Δευτέρας αλλά περιμένετε αυτό:
http://www.lidl.de/de/parkside-2-gang-akku-bohrhammer-pabh-18-li-a1/p95097
Αν θυμάμαι καλά εδώ πωλείται γύρω στο 80άρι αλλά και πάλι καλά είναι σε σχέση με κάτι άλλα ερασιτεχνικά με διπλάσια και βάλε τιμή.
Όταν μου περάσανε την Nova στο σπίτι ήρθε ένα τύπος με ένα τέτοιο και με ένα τρυπάνι τοίχου (τουλάχιστον 8-10 mm διάμετρος και μήκος 400 + mm) και έπαθα πλάκα πως τρύπησε πανεύκολα τον τοίχο και με σχετική άνεση...
Όταν τον ρώτησα γι αυτό μου λέει ότι θα έπαιρνε άνετα και δεύτερο και το περιμένει πως και πως (πέρασε ένας χρόνος από τότε σχεδόν και το lidl δεν το ξαναέφερε).
Επαγγελματίας ήταν, οπότε καταλαβαίνετε ότι έφαγε και τρώει ζόρι το εργαλείο...
Και με 3 χρόνια εγγύηση που μόνο μερικές επαγγελματικές σειρές δίνουν, πιστεύω ότι για το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ότι πρέπει.
Eχει ανταπτορακι μεσα στη συσκευασια.
Αυτό λύνεται εύκολα μ´έναν αντάπτορα
![]()
Την αγάπη μας.Τι κερδίζω? :BDGBGDB55:
δεν φαντάζομαι να παίρνει τις ίδιες μπαταρίες με τα εργαλεία που exe την προηγουμενη εβδομάδα...
Aν καποιος εχει κρουστικο 18βολτο, γιατι να θελει να αγορασει και πνευματικο 18βολτο?
Προφανως διοτι τα τρυπηματα σε πετρα και μπετον ειναι σαφως ευκολοτερα/γρηγοροτερα με πνευματικο εργαλειο.
Αν ομως το τρυπημα σε μπετον και πετρα γινεται αραια και που, τοτε δεν αξιζει η αγορα του πνευματικου.
Διοτι με λιγο χρονο παραπανω κανεις τη δουλεια σου με το κρουστικο και ενα καλο bit.
Εχω ενα πνευματικο μπαταριας bosch uneo 10βολτο και οι τρυπες σε μπετον γινονται σαφως γρηγοροτερα απο το 10βολτο κρουστικο.
Οπως επισης γινονται τρυπες σε μπετον μεγαλυτερης διαμετρου απο το αντιστοιχο 10βολτο κρουστικο bosch PSB. (10μμ vs 6mm)
Aρα η επενδυση στο 18βολτο πνευματικο parkside αξιζει οταν καποιος θελει μεγαλυτερης διαμετρου οπες σε μπετον απο το αντιστοιχο κρουστικο, ειτε γρηγοροτερο τρυπημα που σημαινει οτι οι εργασιες σε μπετον/πετρα ειναι συχνες.
Ειτε βεβαια οταν καποιος θελει πνευματικο μπαταριας, ετσι για να υπαρχει...ονοματα δε λεμε...))
Εγώ ξαναλέω καλύτερα να επενδύσει κάποιος σε ένα πνευματικό ρεύματος.
Απόψεις απόψε.
![]()
Εγώ ξαναλέω καλύτερα να επενδύσει κάποιος σε ένα πνευματικό ρεύματος.
Απόψεις απόψε.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.